Паста з томатами і базиліком
Паста з томатами і базиліком – одне з класичних страв, які уособлюють італійську кухню. Простота цього блюда робить його доступним за межами батьківщини, оскільки ніяких екзотичних інгредієнтів для приготування вам не буде потрібно.
Незважаючи на традиційність самого блюда, готувати ми його будемо не зовсім традиційним способом, використовуючи всього одну посуд.
Інгредієнти:
упаковка свіжої пасти;
овочевий бульйон – 2 ст.;
вода – 210 мл;
жменю свіжого базиліка;
томати черрі – 135 г;
часник – 3 зубки;
ріпчаста цибуля – 45 р.
Приготування
Покладіть пасту в обрану посуд, покладіть до неї половинки томатів черрі, нарізаний пластинами часник, півкільця цибулі і листя базиліка. Залийте вміст посуду сумішшю овочевого бульйону і води, добре приправте і варіть все 7-10 хвилин або до повного всмоктування рідини.
Інгредієнти:
листя базиліка – 45 г;
кедрові горішки – 30 г;
кешью – 30 г;
часник – 2 зубки;
сіль – 1 ч. ложка;
сік 1/2 лимона;
оливкова олія – 80 мл;
паста – 250 г;
томати черрі – 145 г;
маслини – 30 г;
бальзамічний оцет – 15 мл
Приготування
Почніть з приготування соусу песто. Збийте перші 7 інгредієнтів разом до утворення пасти. Налив трохи олії в розігріту сковороду, обсмажте не ньому цілі томати черрі і маслини буквально 4-5 хвилин.
Відваріть пасту, змішайте її з помідорами, маслинами і соусом песто, додатково збризніть все бальзамічним оцтом. При бажанні доповніть блюдо тертим сиром.
Соус болоньєзе є одним з найпопулярніших класичних соусів до пасти. Наша версія цієї класики займе не більше 20 хвилин вашого часу, завдяки чому це блюдо стане ідеальним вечерею на швидку руку.
Інгредієнти:
оливкова олія – 15 мл;
ріпчаста цибуля – 85 м;
фарш з індички – 540 г;
томати у власному соку – 11 кг м;
суміш італійських трав – 1 ч. ложка;
часник – 3 зубки;
жменю свіжого базиліка;
упаковка спагетті.
Приготування
Ріпчасту цибулю припустіть на розігрітому маслі разом з фаршем індички. Коли м'ясо схопиться, додайте до нього трави і сіль з перцем, видавіть часникові зубки через прес. Залийте м'ясо томатами у власному соку і залиште соус для пасти з помідорів і базиліка тушкуватися на 12 хвилин. Тим часом відваріть пасту. Готовий соус доповніть нарізаним свіжим базиліком і подавайте разом зі спагеті.
Паста з помідорами та базиліком
Незважаючи на традиційність самого блюда, готувати ми його будемо не зовсім традиційним способом, використовуючи всього одну посуд.
Інгредієнти:
Приготування
Покладіть пасту в обрану посуд, покладіть до неї половинки томатів черрі, нарізаний пластинами часник, півкільця цибулі і листя базиліка. Залийте вміст посуду сумішшю овочевого бульйону і води, добре приправте і варіть все 7-10 хвилин або до повного всмоктування рідини.
Паста з помідорами чері, базиліком і бальзамічним оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Почніть з приготування соусу песто. Збийте перші 7 інгредієнтів разом до утворення пасти. Налив трохи олії в розігріту сковороду, обсмажте не ньому цілі томати черрі і маслини буквально 4-5 хвилин.
Відваріть пасту, змішайте її з помідорами, маслинами і соусом песто, додатково збризніть все бальзамічним оцтом. При бажанні доповніть блюдо тертим сиром.
Рецепт пасти з томатами і базиліком
Соус болоньєзе є одним з найпопулярніших класичних соусів до пасти. Наша версія цієї класики займе не більше 20 хвилин вашого часу, завдяки чому це блюдо стане ідеальним вечерею на швидку руку.
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю припустіть на розігрітому маслі разом з фаршем індички. Коли м'ясо схопиться, додайте до нього трави і сіль з перцем, видавіть часникові зубки через прес. Залийте м'ясо томатами у власному соку і залиште соус для пасти з помідорів і базиліка тушкуватися на 12 хвилин. Тим часом відваріть пасту. Готовий соус доповніть нарізаним свіжим базиліком і подавайте разом зі спагеті.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з томатами
Прекрасну варіацію італійської пасти пропонуємо відтворити за запропонованим у цьому матеріалі рецептами. Розповімо, як здивувати рідних напрочуд
Рецепт лазаньї з фаршем в домашніх умовах
Сьогодні італійську пасту не складно приготувати самостійно. Неймовірний вибір рецептів вражає фантазію будь-якої господині і штовхає на черговий
Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
Пропонуємо урізноманітнити буденне меню і приготувати на вечерю чудову і неймовірно смачну пасту. Додати вишуканості страви допоможуть креветки, в
Брускетта з помідорами
Брускетта з помідорами - смачна, тепла закуска для буднів і свят. Невибаглива і просте поєднання продуктів, з яких виходить чудове італійське блюдо.
Смажені баклажани з помідорами
Насичений смак обсмажених баклажанів відмінно доповнюють томати. З цих продуктів можна зробити апетитну запіканку, закусочні рулетики, рагу або
Соус для пасти
Різновидів італійської пасти дуже багато: каннеллоні, пенне, спагеті і т. д. Готувати її можна з додаванням різних продуктів. Але головним