» » Паста з томатами і базиліком

Паста з томатами і базиліком

Паста з томатами і базиліком
Паста з томатами і базиліком – одне з класичних страв, які уособлюють італійську кухню. Простота цього блюда робить його доступним за межами батьківщини, оскільки ніяких екзотичних інгредієнтів для приготування вам не буде потрібно.

Паста з помідорами та базиліком


Незважаючи на традиційність самого блюда, готувати ми його будемо не зовсім традиційним способом, використовуючи всього одну посуд.
Інгредієнти:

  • упаковка свіжої пасти;

  • овочевий бульйон – 2 ст.;

  • вода – 210 мл;

  • жменю свіжого базиліка;

  • томати черрі – 135 г;

  • часник – 3 зубки;

  • ріпчаста цибуля – 45 р.


  • Приготування
    Покладіть пасту в обрану посуд, покладіть до неї половинки томатів черрі, нарізаний пластинами часник, півкільця цибулі і листя базиліка. Залийте вміст посуду сумішшю овочевого бульйону і води, добре приправте і варіть все 7-10 хвилин або до повного всмоктування рідини.

    Паста з помідорами чері, базиліком і бальзамічним оцтом


    Інгредієнти:

  • листя базиліка – 45 г;

  • кедрові горішки – 30 г;

  • кешью – 30 г;

  • часник – 2 зубки;

  • сіль – 1 ч. ложка;

  • сік 1/2 лимона;

  • оливкова олія – 80 мл;

  • паста – 250 г;

  • томати черрі – 145 г;

  • маслини – 30 г;

  • бальзамічний оцет – 15 мл


  • Приготування
    Почніть з приготування соусу песто. Збийте перші 7 інгредієнтів разом до утворення пасти. Налив трохи олії в розігріту сковороду, обсмажте не ньому цілі томати черрі і маслини буквально 4-5 хвилин.
    Відваріть пасту, змішайте її з помідорами, маслинами і соусом песто, додатково збризніть все бальзамічним оцтом. При бажанні доповніть блюдо тертим сиром.

    Рецепт пасти з томатами і базиліком


    Соус болоньєзе є одним з найпопулярніших класичних соусів до пасти. Наша версія цієї класики займе не більше 20 хвилин вашого часу, завдяки чому це блюдо стане ідеальним вечерею на швидку руку.
    Інгредієнти:

  • оливкова олія – 15 мл;

  • ріпчаста цибуля – 85 м;

  • фарш з індички – 540 г;

  • томати у власному соку – 11 кг м;

  • суміш італійських трав – 1 ч. ложка;

  • часник – 3 зубки;

  • жменю свіжого базиліка;

  • упаковка спагетті.


  • Приготування
    Ріпчасту цибулю припустіть на розігрітому маслі разом з фаршем індички. Коли м'ясо схопиться, додайте до нього трави і сіль з перцем, видавіть часникові зубки через прес. Залийте м'ясо томатами у власному соку і залиште соус для пасти з помідорів і базиліка тушкуватися на 12 хвилин. Тим часом відваріть пасту. Готовий соус доповніть нарізаним свіжим базиліком і подавайте разом зі спагеті.
    Додав: admin | 14-10-2016, 11:06
    Переглядів: 190