» » Смачний і простий суп

Смачний і простий суп

Смачний і простий суп
Суп — частий гість на нашому столі. Це страва, що дуже важливо для нашого організму. Адже саме перші страви налаштовують організм на потрібний лад і сприяють гарному травленню. Як приготувати смачний простий суп, читайте нижче.

Суп на курячому бульйоні — просто і смачно


Інгредієнти:

  • куряча грудка — 600 г;

  • очищена вода — 2 літри;

  • цибуля — 180 г;

  • картопля — 200 г;

  • вермішель «Павутинка» - 50 р;

  • морква — 90 г;

  • невеликий корінь петрушки — 1 шт.;

  • сіль;

  • лавровий лист — 1 шт.


  • Приготування
    Курячу грудку заливаємо холодною водою, кладемо цибулину невеликого розміру очищену. Туди ж кладемо і корінець петрушки. Ставимо каструлю на невеликий вогонь, знімаємо пінку і варимо до готовності курки. Тим часом очищаємо овочі. Картоплю шаткуємо брусочками, а моркву пропускаємо через тертку. Коли курка звариться, витягуємо її разом з цибулею і корінням петрушки з бульйону. Закладаємо в нього картоплю. Моркву з цибулькою пасеруємо на рослинній олії і додаємо до картоплі. Вермішель також обсмажуємо до легкої рум'яності в невеликій кількості рослинного масла. Відправляємо її в бульйон, кладемо лавровий листочок і підсолюємо за смаком. Куряче м'ясо ділимо на шматочки і кладемо в суп. При подачі кладемо в суп зелень.

    Рецепт супу з форелі — швидко і просто


    Інгредієнти:

  • морква — 150 г;

  • цибуля — 100 г;

  • форель для супу — 600 г;

  • картопля — 200 г;

  • зелень;

  • солодкий перець — 80 г;

  • лавровий лист — 1 шт.


  • Приготування
    Заливаємо холодною водою форель для супу і після закипання варимо 20 хвилин. Потім за допомогою шумівки виймаємо шматочки риби і кладемо на тарілку, а сам бульйон проціджуємо, щоб позбутися від можливих дрібних кісточок. Картоплю чистимо і нарізаємо шматочками. Морква тоненько шаткуємо. Покласти овочі в бульйон. Перчик нарізаємо соломкою і також відправляємо в бульйон. Додаємо подрібнену цибулю. Підсолюємо і перчик за смаком, додаємо лавровий лист і варимо близько 20 хвилин. В цей час відокремлюємо м'ясо від кісточок і подрібнюємо. Коли овочі будуть майже готові, додаємо рибку і зелень. Даємо прокипіти 2 хвилини і вимикаємо.

    Смачний і простий суп — рецепт


    Інгредієнти:

  • пшеничне борошно — 6 ст. ложок;

  • курячі яйця великі — 2 шт.;

  • морква — 1 шт.;

  • картопля — 400 г;

  • лавровий лист — 1 шт.;

  • петрушка -1 пучок;

  • цибуля — 120 г;

  • бульйон курячий — 15 літра;

  • сіль;

  • сметана — 100 р.


  • Приготування
    У бульйон додаємо подрібнений брусочками картоплю і готуємо 5 хвилин. Дрібненько кришимо цибулю, а морква подрібнюємо за допомогою дрібної терки. Пасеруємо овочі під кришкою на сковороді. Куряче яйце гарненько збиваємо і ретельно розтираємо з борошном до стану крихти.
    Друге яйце збиваємо, вливаємо 2 столові ложки рідини з супу і розмішуємо. Отриману суміш виливаємо в каструлю і перемішуємо. Додаємо зажарку, кладемо лавровий листочок, масу з яйця і борошна і добре розмішуємо, щоб не пригоріло. Підсолюємо за смаком і проварюємо ще хвилин 10. Додаємо сметану, подрібнену зелень і ще пару хвилин тушкуємо на малому вогні. Все, супчик готовий!

    Самий простий і смачний суп


    Інгредієнти:

  • очищена вода — 1 літр;

  • цибуля — 90 г;

  • печериці — 140 г;

  • м'ясний фарш — 200 г;

  • олія рослинна рафінована;

  • картопля — 200 г;

  • м'який плавлений сир — 100 г;

  • сіль;

  • чорний мелений перець.


  • Приготування
    Ставимо на плиту каструлю з водою. Обсмажуємо фарш разом з подрібненою цибулею і грибочками 5 хвилин. Підсолюємо, перчимо за смаком. Картоплю чистимо і подрібнюємо за допомогою терки. Закладаємо фарш з цибулею і грибами в закипілу воду, туди ж додаємо плавлений сир і терту картоплю. Добре розмішуємо і варимо до розчинення сиру. Готуємо ще хвилин 10 а потім притрушиваем зеленню і розливаємо по тарілках. Всім приємного апетиту!
    Додав: admin | 21-09-2016, 12:04
    Переглядів: 268