Засолювання оселедця в розсолі по-домашньому
Солона оселедець – улюблена російська закуска , яка іноді використовується ще й в якості основного інгредієнта для приготування святкових салатів. Сьогодні ми розповімо вам декілька рецептів засолювання оселедця по-домашньому в розсолі.
Інгредієнти:
оселедець свіжозаморожена;
цукор – 10 г;
сіль йодована – 20 г;
масло рослинне – 10 мл;
лимонний сік – 10 мл;
вода кипяченная – 990 мл
Приготування
Для засолювання оселедця в розсолі, банку заздалегідь готуємо: промиваємо, стерилізуємо і обсушуємо. Рибу обполіскуємо, видаляємо зябра, потрошимо і відрізаємо голову. Потім складаємо оселедець в скляну банку. У холодній воді розчиняємо дрібну сіль, цукор і доводимо розчин до кипіння. Після цього охолодити його і вливаємо рослинне масло. Заливаємо отриманим розсолом нашу рибку і закриваємо щільною капроновою кришкою. Прибираємо тару в холодильник і через 3 дні нарізаємо оселедець шматочками і збризкуємо за бажанням лимонним соком.
Інгредієнти:
оселедець свіжоморожена – 2 шт.;
гвоздика – 3 шт.;
цукор – 10 г;
сіль дрібна – 20 г;
сухий лист лавровий – 2 шт.;
вода – 990 мл;
перець дрібним горошком – 5 шт.
Приготування
Рибу промиваємо, видаляємо зябра і викладаємо тушки в глибоку каструлю. В інший посуд наливаємо холодну воду, розчиняємо всі спеції, цукор і кидаємо лаврушку. Доводимо розсіл до закипання, а потім охолодити при кімнатній температурі. Заливаємо оселедець остившім розчином, накриваємо кришкою і прибираємо на 5 днів у холодильник. Далі, рибку акуратно потрошимо, нарізаємо шматочками і викладаємо солону в розсолі оселедець на тарілку.
Інгредієнти:
оселедець заморожена;
масло рослинне – 35 мл;
есенція оцтова – 10 мл;
сіль – 5 р;
лавровий лист;
чорний перець – 3 горошини;
вода – 255 мл
Приготування
Оселедець промиваємо, видаляємо акуратно зябра і викладаємо тушки на тарілку. Далі ми розповімо вам, як приготувати розсіл для засолки оселедця. У невелику каструлю наливаємо фільтровану воду, додаємо сіль, перець, лаврушку і доводимо суміш до закипання. Обережно прибираємо посуд з плити, охолодити вміст і вливаємо трохи оцту і рослинного масла. В одержаний розчин викладаємо рибку і залишаємо на півдня при кімнатній температурі. Тепер переставляємо оселедець в холодильник і засікаємо ще 7 годин. Після цього потрошимо її, нарізаємо шматочками і подаємо до вареної картоплі.
Рецепт засолки оселедця в розсолі
Інгредієнти:
Приготування
Для засолювання оселедця в розсолі, банку заздалегідь готуємо: промиваємо, стерилізуємо і обсушуємо. Рибу обполіскуємо, видаляємо зябра, потрошимо і відрізаємо голову. Потім складаємо оселедець в скляну банку. У холодній воді розчиняємо дрібну сіль, цукор і доводимо розчин до кипіння. Після цього охолодити його і вливаємо рослинне масло. Заливаємо отриманим розсолом нашу рибку і закриваємо щільною капроновою кришкою. Прибираємо тару в холодильник і через 3 дні нарізаємо оселедець шматочками і збризкуємо за бажанням лимонним соком.
Засолювання оселедця в домашніх умовах в розсолі
Інгредієнти:
Приготування
Рибу промиваємо, видаляємо зябра і викладаємо тушки в глибоку каструлю. В інший посуд наливаємо холодну воду, розчиняємо всі спеції, цукор і кидаємо лаврушку. Доводимо розсіл до закипання, а потім охолодити при кімнатній температурі. Заливаємо оселедець остившім розчином, накриваємо кришкою і прибираємо на 5 днів у холодильник. Далі, рибку акуратно потрошимо, нарізаємо шматочками і викладаємо солону в розсолі оселедець на тарілку.
Засолювання оселедця в розсолі
Інгредієнти:
Приготування
Оселедець промиваємо, видаляємо акуратно зябра і викладаємо тушки на тарілку. Далі ми розповімо вам, як приготувати розсіл для засолки оселедця. У невелику каструлю наливаємо фільтровану воду, додаємо сіль, перець, лаврушку і доводимо суміш до закипання. Обережно прибираємо посуд з плити, охолодити вміст і вливаємо трохи оцту і рослинного масла. В одержаний розчин викладаємо рибку і залишаємо на півдня при кімнатній температурі. Тепер переставляємо оселедець в холодильник і засікаємо ще 7 годин. Після цього потрошимо її, нарізаємо шматочками і подаємо до вареної картоплі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Малосольна оселедець в домашніх умовах
Побалувати себе солоною рибкою багато люблять і під час святкового застілля і за буденним обідом. Ось тільки не всіх влаштовує якість оселедця, яку
Солона оселедець в домашніх умовах
По-справжньому смачні рибні закуски виходять лише з продуктів, приготовлених власноруч. У цьому матеріалі підкажемо, як правильно і насправді смачно
Засолювання оселедця в домашніх умовах - рецепти
Цю закуску по праву можна назвати найпопулярнішою у російській меню. Оселедець подають і в ресторані, і вдома у тісній дружній компанії. І, звичайно,
Дуже смачний солоний оселедець в домашніх умовах
Напевно кожен любитель солоного оселедця стикався з неякісним продуктом, купленим в маркеті. Тому є сенс засолити цю рибу власноруч. Далі підкажемо
Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але
Як засолити оселедець?
Багато хто з нас люблять селодочку, яку можна додавати в різні страви і закуски. Але не всі знають як її засолити в домашніх умовах. А це зробити