» » Шашлик з печінки яловичини

Шашлик з печінки яловичини

Шашлик з печінки яловичини
Дуже смачна і корисна печінка яловичини відмінно підходить для приготування незвичайного шашлику. Блюдо виходить неймовірно смачним, ароматним і стане прекрасною альтернативою курятині і свинині.

Рецепт шашлику з печінки яловичини


Інгредієнти:

  • яловича печінка – 985 г;

  • ріпчаста цибуля – 115 г;

  • зелена цибуля – за смаком;

  • спеції;

  • майонез – 25 мл


  • Приготування
    Перед тим, як замаринувати шашлик, печінка яловичини обполіскуємо і рубаємо невеликими шматочками. Цибуля обробляємо, шаткуємо півкільцями, а зелену цибулю дрібно рубаємо ножем. Далі викладаємо скибочки в каструлю, кидаємо цибулю, приправляємо спеціями і майонезом за смаком і добре перемішуємо. Маринуємо кілька годин і паралельно розпалюємо мангал. Коли вугілля розжариться, нанизуємо на шампури шматочки і обсмажуємо шашлик до рум'яного стану.

    Шашлик з печінки яловичини у винному маринаді


    Інгредієнти:

  • печінка яловичини – 1350 г;

  • цибуля ріпчаста – 165 г;

  • червоне вино – 145 мл;

  • оцет винний червоний – 130 мл;

  • часник – 10 г;

  • спеції;

  • лимонний сік – 10 мл;

  • олія оливкова – 135 мл


  • Приготування
    Для приготування шашлику печінка обробляємо, нарізаємо шматочками і викладаємо в каструлю. Потім кидаємо цибулю, нарізану кільцями, вливаємо вино, олію, винний оцет, сік лимона і додаємо спеції. Видавлюємо Через прес очищений часник і все перемішуємо. Маринуємо кілька годин, а потім нанизуємо на шампури шматочки і обсмажуємо над вугіллям.

    Шашлик з печінки яловичини з грибами


    Інгредієнти:

  • печінка яловича – 990 м;

  • свіжі гриби – 305 м;

  • перець болгарський – 105 г;

  • червоне вино – 205 мл;

  • часник – 10 г;

  • чебрець – 3 гілочки;

  • цибулина – 05 шт.;

  • олія оливкова – 35 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Гриби і перець обробляємо і нарізаємо скибочками. Печінку обробляємо, рубаємо шматочками і викладаємо в миску. Вливаємо вино, видавлюємо через прес часник і додаємо очищену цибулю, нашатковану кільцями. Поливаємо вміст миски оливковим маслом, приправляємо спеціями і перемішуємо. Маринуємо шашлик кілька годин, а потім обережно зливаємо ароматну рідину, а печінка викладаємо на рушник і обсушуємо. Далі беремо шматочки на шампури, чергуючи з овочами, присипаємо сіллю і обсмажуємо шашлик на вугіллі до рум'яного стану.

    Як смачно приготувати шашлик з печінки яловичини з салом?


    Інгредієнти:

  • яловича печінка – 885 р;

  • сало – 365 г;

  • кефір – 65 мл;

  • цибулина – 55 г;

  • спеції;
  • Шашлик з печінки яловичини

  • лимонний сік – 15 мл;

  • масло рослинне – 55 мл


  • Приготування
    Печінку обробляємо на шматочки, заливаємо кефіром і додаємо цибулю, нашатковану кільцями. Слідом додаємо рубану зелень, спеції і вливаємо олію і лимонний сік. Ретельно все перемішуємо, маринуємо 5 годин в холодильнику, а потім нанизуємо на шампури, чергуючи шматочки печінки з невеликими шматками сала і обсмажуємо з усіх боків.
    Додав: admin | 21-09-2016, 10:54
    Переглядів: 312