Шашлик з печінки яловичини
Дуже смачна і корисна печінка яловичини відмінно підходить для приготування незвичайного шашлику. Блюдо виходить неймовірно смачним, ароматним і стане прекрасною альтернативою курятині і свинині.
Інгредієнти:
яловича печінка – 985 г;
ріпчаста цибуля – 115 г;
зелена цибуля – за смаком;
спеції;
майонез – 25 мл
Приготування
Перед тим, як замаринувати шашлик, печінка яловичини обполіскуємо і рубаємо невеликими шматочками. Цибуля обробляємо, шаткуємо півкільцями, а зелену цибулю дрібно рубаємо ножем. Далі викладаємо скибочки в каструлю, кидаємо цибулю, приправляємо спеціями і майонезом за смаком і добре перемішуємо. Маринуємо кілька годин і паралельно розпалюємо мангал. Коли вугілля розжариться, нанизуємо на шампури шматочки і обсмажуємо шашлик до рум'яного стану.
Інгредієнти:
печінка яловичини – 1350 г;
цибуля ріпчаста – 165 г;
червоне вино – 145 мл;
оцет винний червоний – 130 мл;
часник – 10 г;
спеції;
лимонний сік – 10 мл;
олія оливкова – 135 мл
Приготування
Для приготування шашлику печінка обробляємо, нарізаємо шматочками і викладаємо в каструлю. Потім кидаємо цибулю, нарізану кільцями, вливаємо вино, олію, винний оцет, сік лимона і додаємо спеції. Видавлюємо Через прес очищений часник і все перемішуємо. Маринуємо кілька годин, а потім нанизуємо на шампури шматочки і обсмажуємо над вугіллям.
Інгредієнти:
печінка яловича – 990 м;
свіжі гриби – 305 м;
перець болгарський – 105 г;
червоне вино – 205 мл;
часник – 10 г;
чебрець – 3 гілочки;
цибулина – 05 шт.;
олія оливкова – 35 мл;
спеції.
Приготування
Гриби і перець обробляємо і нарізаємо скибочками. Печінку обробляємо, рубаємо шматочками і викладаємо в миску. Вливаємо вино, видавлюємо через прес часник і додаємо очищену цибулю, нашатковану кільцями. Поливаємо вміст миски оливковим маслом, приправляємо спеціями і перемішуємо. Маринуємо шашлик кілька годин, а потім обережно зливаємо ароматну рідину, а печінка викладаємо на рушник і обсушуємо. Далі беремо шматочки на шампури, чергуючи з овочами, присипаємо сіллю і обсмажуємо шашлик на вугіллі до рум'яного стану.
Інгредієнти:
яловича печінка – 885 р;
сало – 365 г;
кефір – 65 мл;
цибулина – 55 г;
спеції;
лимонний сік – 15 мл;
масло рослинне – 55 мл
Приготування
Печінку обробляємо на шматочки, заливаємо кефіром і додаємо цибулю, нашатковану кільцями. Слідом додаємо рубану зелень, спеції і вливаємо олію і лимонний сік. Ретельно все перемішуємо, маринуємо 5 годин в холодильнику, а потім нанизуємо на шампури, чергуючи шматочки печінки з невеликими шматками сала і обсмажуємо з усіх боків.
Рецепт шашлику з печінки яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як замаринувати шашлик, печінка яловичини обполіскуємо і рубаємо невеликими шматочками. Цибуля обробляємо, шаткуємо півкільцями, а зелену цибулю дрібно рубаємо ножем. Далі викладаємо скибочки в каструлю, кидаємо цибулю, приправляємо спеціями і майонезом за смаком і добре перемішуємо. Маринуємо кілька годин і паралельно розпалюємо мангал. Коли вугілля розжариться, нанизуємо на шампури шматочки і обсмажуємо шашлик до рум'яного стану.
Шашлик з печінки яловичини у винному маринаді
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування шашлику печінка обробляємо, нарізаємо шматочками і викладаємо в каструлю. Потім кидаємо цибулю, нарізану кільцями, вливаємо вино, олію, винний оцет, сік лимона і додаємо спеції. Видавлюємо Через прес очищений часник і все перемішуємо. Маринуємо кілька годин, а потім нанизуємо на шампури шматочки і обсмажуємо над вугіллям.
Шашлик з печінки яловичини з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби і перець обробляємо і нарізаємо скибочками. Печінку обробляємо, рубаємо шматочками і викладаємо в миску. Вливаємо вино, видавлюємо через прес часник і додаємо очищену цибулю, нашатковану кільцями. Поливаємо вміст миски оливковим маслом, приправляємо спеціями і перемішуємо. Маринуємо шашлик кілька годин, а потім обережно зливаємо ароматну рідину, а печінка викладаємо на рушник і обсушуємо. Далі беремо шматочки на шампури, чергуючи з овочами, присипаємо сіллю і обсмажуємо шашлик на вугіллі до рум'яного стану.
Як смачно приготувати шашлик з печінки яловичини з салом?
Інгредієнти:
Приготування
Печінку обробляємо на шматочки, заливаємо кефіром і додаємо цибулю, нашатковану кільцями. Слідом додаємо рубану зелень, спеції і вливаємо олію і лимонний сік. Ретельно все перемішуємо, маринуємо 5 годин в холодильнику, а потім нанизуємо на шампури, чергуючи шматочки печінки з невеликими шматками сала і обсмажуємо з усіх боків.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шашлик з телятини
Не бійтеся готувати шашлик з телятини - він неодмінно вийде м'яким, адже молоде м'ясо не вимагає тривалої обжарювання. Далі опишемо, як правильно
Шашлик з курячих стегенець
Найбільш часто використовуваним м'ясом для шашлику є курятина, зокрема стегенця. Далі опишемо, як по-новому їх замаринувати і посмажити на вугіллі, а
Шашлик зі свинячої вирізки
Шалено смачним вийде шашлик, якщо в якості основи використовувати свинячу вирізку. Далі докладно опишемо, як таке м'ясо оригінально замаринувати і
Шашлик з печінки з салом на мангалі
Сьогодні пропонуємо вам дуже цікавий рецепт - шашлик з печінки. Ніжне і смачне блюдо, яке здивує і обов'язково сподобається всім любителям смакоти,
М'який шашлик з яловичини
У шашлику з яловичини шанувальників не так вже й багато, а пов'язано це з тим, що яловичина сама по собі досить жорстка і при обсмажуванні на вугіллі
Шашлик з печінки
Печінка - чудовий і корисний продукт, а шашлик з неї виходить незвичайно смачним, ніжним і соковитим, при чому, не важливо, яка це печінка куряча,