Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Шашлик з курячих стегенець

Шашлик з курячих стегенець

10-08-2016, 19:41
1 898
Шашлик з курячих стегенець
Шашлик з курячих стегенець – відмінний рецепт для сімейної вечері або пікніка. М'ясо виходить приголомшливо ніжним, соковитим і неймовірно м'яким.
Рецепт шашлику з курячих стегенець
Інгредієнти:

  • курячі свіжі стегна – 19 кг;

  • цибуля ріпчаста – 656 р;

  • спеції ;

  • сухий лист лавровий – 10 р.;

  • масло рослинне – 25 мл;

  • сушені трави – за смаком.


  • Приготування
    Стегна промиваємо, витираємо насухо паперовими серветками, знімаємо шкірку і акуратно вирізаємо кісточку. Отриману м'якоть рубаємо невеликими шматочками і кидаємо в миску. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями, кидаємо до м'яса, додаємо спеції, трави і масло. Ретельно все перемішуємо і маринуємо шашлик 8 годин в холодильнику, накривши кришкою. Після цього підсолюємо шматочки за смаком, нанизуємо на шампури і обсмажуємо, збризкуючи м'ясо маринадом і перевертаючи на інший бік.
    Шашлик з курячих стегенець в майонезі
    Інгредієнти:

  • курячі стегна – 7 шт.;

  • майонез оливковий – 35 мл;

  • кетчуп – 35 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Курячі стегна для шашлику промиваємо, розрізаємо на шматочки і заливаємо маринадом. Для його приготування збиваємо майонез із кетчупом і додаємо за смаком спеції. Встановлюємо посуд в холодильник і маринуємо м'ясо близько 5 годин. Потім викладаємо стегенця на решітку і обсмажуємо над гарячим вугіллям, періодично перевертаючи. Готову страву перекладаємо на тарілку і подаємо зі свіжими овочами та зеленню.
    Шашлик з курячих стегенець в кефірі
    Інгредієнти:

  • курячі стегна – 8 шт.;

  • кефір 3 % – 505 мл;

  • спеції – на смак;

  • свіжа зелень – 1 пучок;

  • цибуля ріпчаста – 95 р.


  • Приготування
    Отже, перед тим, як замаринувати курячі стегенця для шашлику, м'ясо промиваємо, витираємо серветкою і кидаємо в глибоку миску. Окремо змішуємо кефір зі спеціями. Цибулю чистимо, шаткуємо тонкими півкільцями, а зелень обполіскуємо і струшуємо. Тепер викладаємо цибулька між курячими стегнами, прикриваємо зеленню і заливаємо все кефіром. Маринуємо шашлик з птиці близько 3 годин, а тим часом готуємо вугілля. Далі нанизуємо м'ясо на металеві шампури і обсмажуємо до готовності.
    Шашлик з курячих стегенець з оцтом
    Інгредієнти:

  • курячі стегна – 8 шт.;

  • свіжий базилік – 25 г;

  • оцет столовий – 15 мл;

  • спеції – на смак.


  • Приготування
    Курячі стегенця промиваємо, обсушуємо, знімаємо шкірку і викладаємо в каструлю. Базилік обполіскуємо, дрібно рубаємо і кидаємо до м'яса. Слідом вливаємо оцет, додаємо спеції і ретельно перемішуємо. Маринуємо курку 3 години, прибравши посуд в холодильник. По закінченні часу, викладаємо стегенця на металеву решітку і смажимо над вугіллям. Кожні 5 хвилин шматочки курки перевертаємо, щоб вони рівномірно просмажаться. Готову страву подаємо з будь-яким соусом, свіжими овочами та зеленню.
    Смачний шашлик з курячих стегенець
    Інгредієнти:

  • курячі свіжі стегенця – 8 шт.;

  • червоний перець (мелений) – 5 г;

  • паприка (мелена) – 20 г;

  • масло рослинне – 35 мл;

  • імбир (мелений) – щіпка;

  • часник – 3 зубчики;

  • яблучний оцет – 15 ст. ложки;

  • спеції.

  • Шашлик з курячих стегенець

    Приготування
    Стегенця ретельно промиваємо під холодною водою і обсушуємо паперовими серветками, промаківая з усіх боків. Для приготування маринаду, часник чистимо, натираємо на тертці, додаємо спеції, вливаємо олію, яблучний оцет і злегка розтираємо все ложкою до однорідної консистенції. Заливаємо отриманим соусом наші стегна і перемішуємо, втираючи спеції в м'ясо. Залишаємо шашлик маринуватися приблизно на 3 години, а потім викладаємо курячі шматочки на металеву решітку і обсмажуємо до готовності над вугіллям. Подаємо блюдо з будь-якими овочами і свіжою зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Стегенця в тісті
    Стегенця в тісті
    Абсолютно незвичайну страву можна приготувати із звичної курятини. Розповімо, як вразити гостей простими стегенцями, тільки приготованими за
    Шашлик зі свинини з оцтом
    Шашлик зі свинини з оцтом
    Кулінари стверджують, що ідеальним інгредієнтом для замочування шашлику є оцет. Чи Так це, пропонуємо розібратися, вивчивши рецепти, детально описані
    Курячі стегенця в мультиварці
    Курячі стегенця в мультиварці
    Щоб приготувати смачний і неймовірно оригінальний обід, не потрібно вигадувати складні страви. Досить вивчити запропоновані далі рецепти, включити
    Як смачно приготувати курячі стегенця?
    Як смачно приготувати курячі стегенця?
    Більшість страв з курячого м'яса давно перестали дивувати і стали досить буденними. Використовуючи представлені докладні і зовсім не клопітні
    Що приготувати з курячих стегенець?
    Що приготувати з курячих стегенець?
    Наверняк, всі знають, що приготування будь-якої страви на основі курятини можна перетворити, доповнивши оригінальними компонентами. І якщо ваші ідеї
    Шашлик із стегенець
    Шашлик із стегенець
    Якщо вам набрид традиційний м'ясної шашлик, тоді рекомендуємо зробити його з стегенець. Тут теж немає особливих складнощів у маринуванні м'яса, але є