Курячі стегенця в мультиварці
Пропонуємо вам дізнатися сьогодні, як приготувати курячі стегенця в мультиварці. Така страва прикрасить будь-який стіл і підійде практично до будь-якого гарніру.
Інгредієнти:
стегна курячі – 2 шт.;
спеції ;
олія рослинна.
Для маринаду:
соус натуральний соєвий – 10 мл;
гірчиця французька – 1 ч. ложка;
мед рідкий – 1 ч. ложка.
Приготування
Курячі стегна заздалегідь виймаємо з холодильника і залишаємо остигати при кімнатній температурі. Не гаючи часу, готуємо маринад: у невелику миску наливаємо соєвий соус, додаємо рідкий мед і французьку гірчицю. Курку промиваємо, насухо витираємо серветками і поллємо приготованим соусом. Маринуємо м'ясо 30 хвилин, поставивши в холодильник. Чашу мультиварки промазуємо маслом, викладаємо стегенця, закриваємо кришку і виставляємо програму «Випічка» на 20 хвилин. Потім акуратно перевертаємо м'ясо на іншу сторону і готуємо ще хвилин 15 на тому ж режимі. Подаємо курячі стегенця, запечені в мультиварці, обов'язково гарячими з будь-яким гарніром: відварним рисом, макаронами або картопляним пюре.
Інгредієнти:
пропарений рис – 15 склянки;
вода фільтрована – 3 ст.;
спеції;
часник – 2 зубчики;
курячі стегна – 6 шт.
Приготування
Рис ретельно промиваємо і висипаємо в мультиварочную каструльку. Наливанням фільтровану воду, приправляємо спеціями за смаком і гарненько перемішуємо ложкою. Курячі стегенця обполіскуємо, обсушуємо на рушник, солимо, перчимо за смаком і відправляємо в чашу, виклавши зверху трохи нарізаних пластинами зубчиків часнику. Встановлюємо пароварку, включаємо функцію «Варка на пару» і засікаємо 35 хвилин. Після звукового сигналу плов з курячими стегенцями в мультиварці готовий до вживання.
Інгредієнти:
стегна курячі – 4 шт.;
мелена паприка – за смаком;
картопля – 5 шт.;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Курячі стегна промиваємо, обсушуємо, викладаємо в глибоку каструлю, підсолюємо за смаком і посипаємо меленою паприкою. Гарненько все перемішуємо руками і відставляємо поки в сторону. Картоплю чистимо, нарізаємо соломкою і викладаємо на рушник, щоб позбутися від зайвої вологи. У посуд мультиварки наливаємо олію, викладаємо стегна шкірою вниз і зверху на кожен шматочок кидаємо часник, нашатковану тонкими пластинами. Потім додаємо картоплю, приправляємо блюдо спеціями, закриваємо кришку і запускаємо програму «Випічка» приблизно на 50 хвилин. Після звукового сигналу, акуратно відкриваємо мультиварку, перевертаємо стегенця на іншу сторону, знову закриваємо і готуємо ще 15 хвилин.
Інгредієнти:
стегна курячі – 1 кг;
олія оливкова – 1 ст. ложка.
Для соусу:
сир твердих сортів – 100 г;
майонез оливковий – 3 ст. ложки;
спеції;
цибулина – 1 шт.;
суха аджика – за смаком.
Приготування
Курячі стегна добре промиваємо, чистимо від пір'я і викладаємо в каструлю мультиварки, налив на дно трохи оливкової олії. Для приготування соусу, сир натираємо на самій крейді тертці, додаємо спеції, суху аджику і майонез. Цибулину обробляємо, обполіскуємо, шаткуємо кубиками і додаємо в сирну масу. Виливаємо отриманий сирний соус на курячі стегенця, ретельно все перемішуємо і ставимо в чашу мультиварки. Тепер закриваємо кришку, вибираємо програму «Гасіння» і засікаємо 45 хвилин. Готові курячі стегенця подаємо тільки гарячими разом з картопляним пюре, овочами або фунчозой.
Рецепт курячих стегенець в мультиварці
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Курячі стегна заздалегідь виймаємо з холодильника і залишаємо остигати при кімнатній температурі. Не гаючи часу, готуємо маринад: у невелику миску наливаємо соєвий соус, додаємо рідкий мед і французьку гірчицю. Курку промиваємо, насухо витираємо серветками і поллємо приготованим соусом. Маринуємо м'ясо 30 хвилин, поставивши в холодильник. Чашу мультиварки промазуємо маслом, викладаємо стегенця, закриваємо кришку і виставляємо програму «Випічка» на 20 хвилин. Потім акуратно перевертаємо м'ясо на іншу сторону і готуємо ще хвилин 15 на тому ж режимі. Подаємо курячі стегенця, запечені в мультиварці, обов'язково гарячими з будь-яким гарніром: відварним рисом, макаронами або картопляним пюре.
Курячі стегенця в мультиварці на пару з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Рис ретельно промиваємо і висипаємо в мультиварочную каструльку. Наливанням фільтровану воду, приправляємо спеціями за смаком і гарненько перемішуємо ложкою. Курячі стегенця обполіскуємо, обсушуємо на рушник, солимо, перчимо за смаком і відправляємо в чашу, виклавши зверху трохи нарізаних пластинами зубчиків часнику. Встановлюємо пароварку, включаємо функцію «Варка на пару» і засікаємо 35 хвилин. Після звукового сигналу плов з курячими стегенцями в мультиварці готовий до вживання.
Курячі стегенця з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегна промиваємо, обсушуємо, викладаємо в глибоку каструлю, підсолюємо за смаком і посипаємо меленою паприкою. Гарненько все перемішуємо руками і відставляємо поки в сторону. Картоплю чистимо, нарізаємо соломкою і викладаємо на рушник, щоб позбутися від зайвої вологи. У посуд мультиварки наливаємо олію, викладаємо стегна шкірою вниз і зверху на кожен шматочок кидаємо часник, нашатковану тонкими пластинами. Потім додаємо картоплю, приправляємо блюдо спеціями, закриваємо кришку і запускаємо програму «Випічка» приблизно на 50 хвилин. Після звукового сигналу, акуратно відкриваємо мультиварку, перевертаємо стегенця на іншу сторону, знову закриваємо і готуємо ще 15 хвилин.
Як смачно приготувати курячі стегенця в мультиварці?
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Курячі стегна добре промиваємо, чистимо від пір'я і викладаємо в каструлю мультиварки, налив на дно трохи оливкової олії. Для приготування соусу, сир натираємо на самій крейді тертці, додаємо спеції, суху аджику і майонез. Цибулину обробляємо, обполіскуємо, шаткуємо кубиками і додаємо в сирну масу. Виливаємо отриманий сирний соус на курячі стегенця, ретельно все перемішуємо і ставимо в чашу мультиварки. Тепер закриваємо кришку, вибираємо програму «Гасіння» і засікаємо 45 хвилин. Готові курячі стегенця подаємо тільки гарячими разом з картопляним пюре, овочами або фунчозой.
Рекомендуємо добрі рецепти
Стегенця в духовці
Страви з курятини - самі популярні й улюблені у багатьох кулінарів, тому і рецептів на її основі так багато. У цій статті зібрані найбільш неймовірні
Як смачно приготувати курячі стегенця?
Більшість страв з курячого м'яса давно перестали дивувати і стали досить буденними. Використовуючи представлені докладні і зовсім не клопітні
Курячі стегенця з картоплею в мультиварці
Найчастіше курячі ніжки готують дуже просто, без надмірностей. Тому такого роду страва воліють подавати на повсякденний стіл. Однак, дотримуючись
Тушкована курка в мультиварці
Страви, приготовані в мультиварці відрізняються ніжною консистенцією, особливо це відноситься до м'яса. Курка, тушкована таким способом виходить
Курка з картоплею в мультиварці
Одне з найпопулярніших страв на вечерю або святкового столу - курка з картоплею. Доступно, смачно і просто. Рецептів приготування безліч, ми