Що приготувати з курячих стегенець?
Не знаєте, що приготувати з курячих стегенець на вечерю? Тоді скористайтеся нашими рецептами і кулінарний тріумф і захоплені відгуки домочадців вам забезпечені. Будь-який із запропонованих страв має приголомшливий смак, апетитний вигляд і чудовий аромат.
Інгредієнти:
курячі стегенця – 6-8 шт.;
солодкий болгарський перець – 250 г;
твердий сир – 100-150 г;
часник – 2-3 зубчики;
майонез – 60 г;
гірчиця – 30 г;
мелена паприка – за смаком;
базилік сушений – за смаком;
перець мелений чорний – за смаком;
сіль – за смаком;
рослинна рафінована олія;
овочі на гарнір.
Приготування
Курячі стегенця моєму, витираємо насухо серветками і позбавляє від кісток. М'якоть прикриваємо харчовою плівкою і трохи відбиваємо за допомогою кухонного молоточка. Промазуємо м'ясо сумішшю майонезу, гірчиці і видавленого часнику, присмачую за смаком сіллю, меленим перцем, паприкою і базиліком і даємо насититися ароматами протягом приблизно півтори години.
Тим часом болгарські перці позбавляємо від плодоніжок і насіннєвих коробок і нарізаємо невеликою соломкою.
На промариновані шматочки м'яса викладаємо соломку перцю і трохи пропущеного через тертку сиру, звертаємо рулетиком і скріплюємо знизу зубочисткою. Підрум'янюємо вироби на розпеченій сковороді з рослинною олією до рум'яності на сильному вогні, а потім підливаємо трохи бульйону і протушиваем під кришкою протягом двадцяти-тридцяти хвилин. Як варіант можна запекти страву з курячих стегенець в духовці протягом такого ж часу при середньому температурному режимі.
На гарнір можна подати свіжі, варені або запечені овочі і прикрасити свіжою зеленню.
Інгредієнти:
курячі стегна – 6-8 шт.;
Для маринаду:
гірчиця – 30 г;
часник – 2-3 зубчики;
олія оливкова – 50 мл;
лимонний сік – 30 мл;
апельсинова цедра – 1 ч. ложка;
імбир – 5 г;
куркума – 5 г;
паприка – 5 г;
сіль – за смаком.
Приготування
Можна приготувати шашлик з цілих стегенець або ж, відокремити їх від кісток і нарізати кубиками разом зі шкурою. Секрет будь-якого успішного шашлику в маринаді. Для його приготування змішуємо всі компоненти зі списку, розбиваємо блендером і замочуємо в ньому куряче м'ясо на одну годину. Стегна цілком або ж шматочки, нанизані на шпажки, викладаємо на решітку і розміщуємо в розігрітій до максимальної температури духовці. Запікаємо до підрум'янення з двох сторін і готовності і подаємо до столу гарячими з будь-якими овочами.
Рулетики з курячих стегенець з овочами - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегенця моєму, витираємо насухо серветками і позбавляє від кісток. М'якоть прикриваємо харчовою плівкою і трохи відбиваємо за допомогою кухонного молоточка. Промазуємо м'ясо сумішшю майонезу, гірчиці і видавленого часнику, присмачую за смаком сіллю, меленим перцем, паприкою і базиліком і даємо насититися ароматами протягом приблизно півтори години.
Тим часом болгарські перці позбавляємо від плодоніжок і насіннєвих коробок і нарізаємо невеликою соломкою.
На промариновані шматочки м'яса викладаємо соломку перцю і трохи пропущеного через тертку сиру, звертаємо рулетиком і скріплюємо знизу зубочисткою. Підрум'янюємо вироби на розпеченій сковороді з рослинною олією до рум'яності на сильному вогні, а потім підливаємо трохи бульйону і протушиваем під кришкою протягом двадцяти-тридцяти хвилин. Як варіант можна запекти страву з курячих стегенець в духовці протягом такого ж часу при середньому температурному режимі.
На гарнір можна подати свіжі, варені або запечені овочі і прикрасити свіжою зеленню.
Шашлик з курячих стегенець в духовці
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Можна приготувати шашлик з цілих стегенець або ж, відокремити їх від кісток і нарізати кубиками разом зі шкурою. Секрет будь-якого успішного шашлику в маринаді. Для його приготування змішуємо всі компоненти зі списку, розбиваємо блендером і замочуємо в ньому куряче м'ясо на одну годину. Стегна цілком або ж шматочки, нанизані на шпажки, викладаємо на решітку і розміщуємо в розігрітій до максимальної температури духовці. Запікаємо до підрум'янення з двох сторін і готовності і подаємо до столу гарячими з будь-якими овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як смачно приготувати курячі стегенця?
Більшість страв з курячого м'яса давно перестали дивувати і стали досить буденними. Використовуючи представлені докладні і зовсім не клопітні
Качка в духовці у фользі - рецепт
Відомо, що приготування качки - це непроста справа, тому господині намагаються готувати її якомога рідше, зазвичай у свято. У статті максимально
Страви з курячих стегенець
Курячі стегенця - це одна з найбільш доступних частин тушки птиці і здивувати кого-то незвичайним стравою на основі з цього м'яса буде досить
Шашлик із стегенець
Якщо вам набрид традиційний м'ясної шашлик, тоді рекомендуємо зробити його з стегенець. Тут теж немає особливих складнощів у маринуванні м'яса, але є
Курячий шашлик
Приготування курячого шашлику - процес не менш складний, ніж готування шашлику класичного, адже ніжне куряче м'ясо ще легше перетримати і пересушити.
Страви з стегенець
Курячі стегенця - дуже часті гості на нашому столі, у вигляді своєї доступності і легкості приготування. До того ж, із стегенець можна приготувати