Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Швидке і смачне тісто для піци

Швидке і смачне тісто для піци

21-09-2016, 10:07
365
Швидке і смачне тісто для піци
Піца – один з найулюбленіших і при цьому дуже смачних продуктів фастфуду. Багато в чому це пояснюється можливістю варіювати начинку на смак навіть самого вишуканого гурмана. Однак дуже важливо зробити правильну основу для такої страви, оскільки від цього багато в чому залежить його смак. Зробити швидке і фантастично смачне тісто для піци вдасться навіть недосвідченому кулінару. Для цього слід лише неухильно слідувати наведеним рецептами.

Просте, недорогоое і смачне тісто для піци з додаванням оливкової олії


Батьківщиною цієї страви є сонячна Італія. Тому якщо вам хочеться поласувати традиційною піцою в південно-європейському варіанті, в тісто потрібно всього лише додати трохи оливкової олії.
Інгредієнти:

  • сіль – 15 ч. ложки;

  • оливкова олія – 2 ст. ложки;

  • сухі дріжджі – 15 ч. ложки;

  • вода – 075 склянки;

  • пшеничне борошно вищого сорту – 2 склянки.


  • Приготування
    Цей рецепт надзвичайно смачного тіста для піци зажадає від вас мінімум зусиль і підійде навіть зайнятим господиням. Залийте дріжджі злегка підігрітою водою і акуратно вимішайте, щоб уникнути утворення в суміші грудочок. В окрему миску великого обсягу висипте сіль і борошно. Влити дріжджову суміш і гарненько вимісіть тісто.
    Перевірте, щоб поверхня столу залишалася сухою, притрусіть її борошном, перекладіть на неї грудку тіста і продовжуйте вимішувати до придбання тестом м'якості і еластичності. За необхідності досипайте борошно. Ця процедура повинна тривати хвилин 10. Змастіть стінки великої миски оливковою олією, покладіть в неї тісто і покатайте, щоб його поверхня повністю змазалася рослинним жиром.
    Накрийте тісто плівкою і переставте в тепле місце приблизно на 5 хвилин. Сильно розплющить тісто кулаками, поділіть його навпіл і скачайте в невеликі кульки. Покладіть ці кулі на посипану мукою стільницю, прикрийте поліетиленовою плівкою і залиште настоятися на чверть години. За цим рецептом зробити смачне тісто для повітряної піци вдасться з першого разу.

    Швидке кефірний смачне тісто для піци


    На основі кефіру основа для піци буде дуже повітряної і м'якою. Це ідеальний варіант для тих, хто сидить на дієті і дітей.
    Інгредієнти:

  • сода – 05 ч. ложки;

  • кефір – 125 склянки;

  • цукор – 075 ст. ложки;

  • яйце – 1 шт.;

  • рафінована соняшникова олія – 15 ст. ложки;

  • сіль – за смаком;

  • борошно – 25 склянки.


  • Приготування
    Просійте борошно, висипте її в об'ємну миску і додайте соду і сіль. Розбийте яйце, злегка збийте його і вилийте його в кефір. У кефір поступово засипте борошно, не забуваючи про помішування. Кінцева маса повинна бути еластичною і трохи тугий. При необхідності збільшити кількість борошна. В кінці додайте соняшникову олію і цукровий пісок, і ще раз все ретельно вимісіть. Тепер ви зможете похвалитися перед друзями і родичами, що вмієте готувати смачне тісто для піци без вмісту дріжджів. Ваше блюдо напевно буде з'їдено в першу чергу.

    Смачне медове тонке тісто для піци


    Багато знавців кулінарії не люблять, якщо в цьому блюді більшу частину займає основа. Ви можете зробити акцент на начинці, зробивши тісто для піци з включенням меду смачно і швидко.
    Інгредієнти:

  • сіль - 125 ч. ложки;

  • вода – 1 склянка;

  • мед – 25 ч. ложки;

  • борошно вищого сорту – 35 склянки;

  • сухі дріжджі – 13 г;

  • оливкова масло – 15 ст. ложки.
  • Швидке і смачне тісто для піци


    Приготування
    Підігрійте воду приблизно до 60 градусів, налийте півсклянки і з'єднайте її з натуральним медом і дріжджами. Окремо насипте просіяне борошно, додайте олію і злегка підсолити. Влийте туди медово-дріжджову суміш і воду, що залишилася. Вимішуйте тісто близько 5 хвилин: воно не повинно липнути до долонь. Потім накрийте його вологим марлею і переставте в тепле місце хвилин на 20. Після цього ще раз пару хвилин гарненько збийте тісто і розкачайте його максимально тонким шаром за товщиною, яка не перевищує 03-05 див.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тісто для піци на сухих дріжджах
    Тісто для піци на сухих дріжджах
    Фаст-фуд навряд чи можна назвати корисною їжею, але домашня піца, приготована з натуральних компонентів - інша справа. Вона неодмінно перетворить
    Швидке тісто для піци без дріжджів
    Швидке тісто для піци без дріжджів
    Домашня піца - страва, яке завжди готується швидко, без надмірностей в рецепті. Але процес ще більше спростити, зробивши тісто бездріжджове. Далі
    Смачне тісто для піци
    Смачне тісто для піци
    Для приготування ідеальної піци потрібно знати деякі тонкощі створення правильного тесту, адже начинку ви завжди можете змінювати, враховуючи
    Тісто для італійської піци
    Тісто для італійської піци
    У цьому рецепті описаний процес приготування тонкого тіста для італійської піци. Це швидке, просте і у всіх відносинах просто чудове тісто, освоїти
    Просте тісто для піци
    Просте тісто для піци
    Іноді стикаєшся з такою проблемою, коли потрібно приготувати піцу швидко і просто. З начинкою все зрозуміло, можна використовувати все, що душі
    Тісто для піци без яєць
    Тісто для піци без яєць
    Використовуючи тісто для піци без яєць, можна приготувати чудовий вечерю для всієї родини або ж порадувати домашніх на вихідних. Рецепт приготування