Швидкий заливний капустяний пиріг
Якщо вам хочеться побалувати сім'ю або гостей не тільки смачної, але і корисної випічкою, швидкий заливний капустяний пиріг виявиться справжньою паличкою-виручалочкою. Він робиться дуже швидко, так що навіть дуже зайняті господині зможуть приготувати його. Крім того, заливний капустяний пиріг на швидку руку – ідеальна їжа для тих, хто страждає від виразкової хвороби ШКТ, гастритів, атеросклерозу , подагри, хвороб серцево-судинної системи і нирок.
Цю випічку ви сміливо можете включити в меню, навіть якщо прагнете схуднути. Адже кефір вважається низькокалорійним продуктом, який надає стравам вишуканий смак з ледь помітною кислинкою.
Інгредієнти:
кефір – 300 мл;
цибулина – 1 шт.;
маргарин – 65 г;
борошно – 15 склянки;
капуста – 1 шт. невеликого розміру;
вершкове масло – 45 г;
кмин – 1 ч. ложки;
цукор – 15 г;
лимонна кислота – 1 щіпка;
яйця – 3 шт.;
сода – 10 г;
сіль, перець.
Приготування
Щоб зробити швидкий заливний капустяний пиріг на кефірі, наріжте цибулю півкільцями і трохи обсмажте на сковороді до придбання ним золотистого кольору. Капусту тонко нашаткуйте, додайте до цибулі разом зі спеціями і залишити тушкуватися на невеликому вогні протягом 15 хвилин.
Розбийте яйця в глибоку посуд, всипте туди цукор, злегка посоліть і поперчіть, а потім збийте суміш. Далі у відповідності з рецептом такого заливного капустяного пирога розтопіть маргарин і після охолодження змішайте його з яєчною сумішшю. Збийте масу до однорідності. Постійно перемішуючи, додайте сюди ж борошно, кефір, соду і лимонну кислоту.
Форму для випічки застеляємо пергаментом, змазаним маслом, і тонким шаром викладаємо половину тіста. На нього поміщаємо капустяну начинку і заливаємо рештою рідким тістом. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Точно так само можна приготувати заливний капустяний пиріг в мультиварці, запустивши режим «Випічка» на 40 хвилин.
Це один із самих нескладних рецептів такої страви, який припаде до смаку справжнім гурманам. Завдяки сметані пиріг виходить більш м'яким і ніжним.
Інгредієнти:
капуста – 175 г;
розпушувач – 1 ч. ложка;
сметана – 100 г;
білий кунжут – 1 ст. ложка;
борошно – 85 м;
яйця добірні – 3 шт.;
олія – 10 р.
Приготування
Нашаткуйте капусту дуже тонкою соломкою. Яйця розбийте в окрему ємність, посоліть, влийте сметану і добре збийте все міксером. Просіяти в миску борошно з доданим розпушувачем, а потім знову все ретельно перемішайте до однорідної консистенції. Форму для пирога змастіть маслом, покладіть в неї капусту і залийте тестом. Зверху посипте все кунжутом і помістіть в нагріту приблизно до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Заливний капустяний пиріг на кефірі
Цю випічку ви сміливо можете включити в меню, навіть якщо прагнете схуднути. Адже кефір вважається низькокалорійним продуктом, який надає стравам вишуканий смак з ледь помітною кислинкою.
Інгредієнти:
Приготування
Щоб зробити швидкий заливний капустяний пиріг на кефірі, наріжте цибулю півкільцями і трохи обсмажте на сковороді до придбання ним золотистого кольору. Капусту тонко нашаткуйте, додайте до цибулі разом зі спеціями і залишити тушкуватися на невеликому вогні протягом 15 хвилин.
Розбийте яйця в глибоку посуд, всипте туди цукор, злегка посоліть і поперчіть, а потім збийте суміш. Далі у відповідності з рецептом такого заливного капустяного пирога розтопіть маргарин і після охолодження змішайте його з яєчною сумішшю. Збийте масу до однорідності. Постійно перемішуючи, додайте сюди ж борошно, кефір, соду і лимонну кислоту.
Форму для випічки застеляємо пергаментом, змазаним маслом, і тонким шаром викладаємо половину тіста. На нього поміщаємо капустяну начинку і заливаємо рештою рідким тістом. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Точно так само можна приготувати заливний капустяний пиріг в мультиварці, запустивши режим «Випічка» на 40 хвилин.
Оригінальний заливний капустяний пиріг на сметані
Це один із самих нескладних рецептів такої страви, який припаде до смаку справжнім гурманам. Завдяки сметані пиріг виходить більш м'яким і ніжним.
Інгредієнти:
Приготування
Нашаткуйте капусту дуже тонкою соломкою. Яйця розбийте в окрему ємність, посоліть, влийте сметану і добре збийте все міксером. Просіяти в миску борошно з доданим розпушувачем, а потім знову все ретельно перемішайте до однорідної консистенції. Форму для пирога змастіть маслом, покладіть в неї капусту і залийте тестом. Зверху посипте все кунжутом і помістіть в нагріту приблизно до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Швидкий капустяний пиріг
Капустяний пиріг здатний скласти чудову компанію будь-якої страви на обід. Далі опишемо найпростіші рецепти цій нехитрій випічки і запропонуємо
Капустяний пиріг на кефірі
Доповніть повсякденну домашню трапезу нової, надзвичайно смачною випічкою. Скористайтеся наведеними далі рецептами і випікати ароматний, пишний пиріг
Заливний пиріг на кефірі з капустою
Популярність швидкої несолодкої випічки стрімко набирає обертів. І це не випадково, адже таким способом можна, ситно і швидко нагодувати голодну
Капустяний пиріг рецепт
Ситний, ароматний капустяний пиріг - традиційне російське блюдо, чудово підійде до обіду або просто до чаю. Такий пиріг готувати досить просто,
Капустяний пиріг на швидку руку
Іноді наше бажання спекти пиріг зникає при думці,що доведеться довго возитися з приготуванням. З нашими рецептами приготувати капустяний пиріг на