Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з сиром і зеленню

Пиріг з сиром і зеленню

3-07-2016, 21:46
1 530
Пиріг з сиром і зеленню
Подібні пироги популярні давно, відповідно і способів їх приготування безліч. Тому пропонуємо вам три абсолютно різних рецепти їх приготування для різноманітності вашого столу.

Рецепт осетинського пирога з сиром і зеленню


Інгредієнти:

  • борошно – 06 кг;

  • дріжджі сухі – 1 ст. ложка;

  • сметана – 20 мл;

  • яйце – 1 шт.;

  • сіль – 10 г;

  • вода – 380 г;

  • масло рослинне – 130 мл;

  • бадилля буряка;

  • сир напівтвердий – 200 г;

  • масло вершкове.


  • Приготування
    Спочатку поставте підігріти воду до 35-40 градусів, щоб дріжджі швидше заробили і відповідно швидше підійшло тісто. У заздалегідь просіяне борошно додайте цукор, дріжджі, сіль і перемішайте руками. Після цього вводьте яйце і сметану, вони зроблять це тісто більш ніжним і смачним. Тепер ретельно перетирайте тісто і поступово вводите теплу воду. Потім, коли ви доведете його до однорідності, можна вливати олію, вимішувати і перетирати руками тісто ви повинні поки не підуть у ньому всі грудочки. Тісто зобов'язана вийде дуже еластичним, адже особливість цих пирогів в тому, що начинка за обсягом відповідає обсягу тесту. Залиште його на 60-90 хвилин, коли воно збільшиться вдвічі, розділіть на 3 однакові частини і злегка обваляйте в борошні, після зробіть з них кульки і відкладіть в сторону.
    Подрібніть за допомогою великої терки сир і наріжте великими смужками листя бурякової гички, попередньо видаливши стебла. З'єднайте інгредієнти начинки, при необхідності присолите і сформуйте в кульку рівний кульки тіста.
    Викладене на обробну дошку тісто спочатку розтягніть руками, а потім скористайтеся качалкою, після викладіть кулька начинки і відтягуючи тісто з країв, защипывайте вгорі, за принципом ліплення хінкалі. Акуратно обминайте тісто руками, після накрийте другою досточкой, переверніть і обминайте з іншого боку. Такий пиріг викладається в заздалегідь розігріту форму і випікається 10 хвилин при максимальній температурі.

    Листковий пиріг з сиром і зеленню


    Інгредієнти:

  • тісто листкове – 02 кг;

  • петрушка, кріп;

  • зелена цибуля, шпинат;

  • сир напівтвердий – 150 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • олія соняшникова – 60 г;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Зелень вимийте і не дрібно порубаєте, до неї вбийте яйце, всипте сир подрібнений на крупній тертці, влийте масло. Після добре вимішайте і за необхідності додайте перець і сіль, не забуваючи про те, що сир може бути солоним. На одну половину прямокутника з тіста кладіть начинку, а другий прикрийте зверху і заліпіть по краях. Випікається такий пиріг 20 хвилин при 180 градусах.

    Заливний пиріг з адигейський сиром і зеленню


    Цей рецепт вдалий для того моменту, коли зовсім немає часу довго возитися з тестом.
    Інгредієнти:

  • борошно 160 г;

  • кефір – 250 г;

  • масло рослинне – 40 г;

  • сода – 10 г;

  • зелень (мікс);

  • яйця варені – 3 шт.;

  • сир адигейський – 155 г;
  • Пиріг з сиром і зеленню

  • яйце – 2 шт.;

  • майонез – 35 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Збийте 1 яйце з сіллю і, не перестаючи працювати віночком, вводите кефір, а потім потроху борошно, в яку ви заздалегідь повинні додати соду. Форму змастіть і влийте в неї тісто. Подрібніть сир, варені яйця, зелень і покладіть у форму. Залишився сире яйце збийте з майонезом і залийте пиріг зверху. Готується він всього півгодини при 200 градусах.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Осетинський пиріг з зеленню і сиром
    Осетинський пиріг з зеленню і сиром
    Якщо проста несолодка випічка вам набридла пропонуємо звернутися в кавказьку кулінарію. Розповімо, як правильно зробити незрівнянні і сьогодні
    Як спекти піцу?
    Як спекти піцу?
    Рецептів піци неймовірне безліч, починаючи від самої основи до різноманітного наповнення. Сьогодні пропонуємо зупинитися на способи її приготування.
    Сирні коржики за 5 хвилин
    Сирні коржики за 5 хвилин
    Хочете здивувати всіх незвичайним сніданком? Спеките домочадцям сирні коржики - вони їм точно сподобаються. Подавати їх можна і в гарячому, і в
    Пиріг на кефірі - рецепт
    Пиріг на кефірі - рецепт
    Кефір як основа використовується для створення багатьох пирогів. Цей кисломолочний продукт надає тісту додаткову пишність і приємну ніжність. Давайте