Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Піца на листковому тесті в духовці

Піца на листковому тесті в духовці

3-07-2016, 21:45
529
Піца на листковому тесті в духовці
Якщо ви любите піцу, але зовсім не хочете возитися з тестом для неї, то пропонуємо вам прочитати цю статтю! У ній ми розповімо про рецепти піци з листкового тіста, які неймовірно прості і значно полегшать ваше життя.

Як зробити листкове тісто для піци?


Інгредієнти:

  • вода фільтрована – 205 мл;

  • маргарин – 45 г;

  • сіль – 5 р;

  • борошно – 495 р.


  • Приготування
    Воду ставимо на 25 хвилин у морозильник. Тим часом акуратно борошно просіваємо сіллю, а потім поступово вливаємо воду. Замішуємо однорідне круте тісто, скачуємо його в грудку і накриваємо кухонним рушником. Далі прибираємо тісто в холодильник і чекаємо 15 години.
    Маргарин розм'якшуємо при кімнатній температурі, формуємо з нього брусок і відправляємо в морозильну камеру. Коли продукти охолонуть, виймаємо тісто розкачуємо його і надаємо таку ж форму, що й у маргарину, тільки в кілька разів більше. Викладаємо маргарин в центр і формуємо «конверт», защипывая краю. Стіл щедро присипаємо борошном і розкачуємо тісто на тоненький пласт, поклавши його швами вниз. Тепер складаємо заготовку в 3 рази і знову розгортаємо в довжину. Знову складаємо пласт друге і прибираємо на 1 годину в холодильник. Після охолодження приготоване домашнє листкове тісто використовуємо в якості основи для піци.

    Піца з листкового бездріжджового тіста в духовці


    Інгредієнти:

  • листкове тісто – 505 г;

  • кетчуп – 35 мл;

  • сир – 345 г;

  • ковбаса – 155 г;

  • оливки – 10 шт;

  • помідори черрі – 5 штук;

  • олія оливкова – 15 мл


  • Приготування
    Тісто розкочуємо качалкою і викладаємо на деко. По всій поверхні проколюємо його виделкою, щоб воно не роздулося. Далі промазуємо гарненько кетчупом і розкладаємо начинку: подрібнену соломкою ковбасу, оливки, нарізані кружечками і помідори, нарізані часточками. Посипаємо піцу з готового листкового тіста тертим сиром, поливаємо оливковою олією і випікаємо 25 хвилин в заздалегідь нагрітій духовці.

    Піца з листкового дріжджового тіста в духовці


    Інгредієнти:

  • дріжджове листкове тісто – 155 г;

  • шинка – 315 г;

  • огірок солоний – 95 г;

  • сир твердих сортів – 135 г;

  • кетчуп – 35 мл


  • Приготування
    Перед тим, як почати робити піцу, виймаємо з морозилки листкове тісто і розморожуємо його.
    Шинку нарізаємо невеликими скибочками, а солоний огірок рубаємо кружечками. Розмерзається тісто розгортаємо в тоненький пласт, перекладаємо на деко, вистелений пергаментним папером, і промазуємо гарненько кетчупом. Викладаємо рівномірно шинку, солоний огірок і посипаємо рясно тертим сиром. Запікаємо піцу в прогрітій духовці 15 хвилин при температурі 185 градусів.

    Міні піца на листковому тесті в духовці


    Інгредієнти:

  • листкове готове тісто – 455 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • сіль дрібна – щіпка;

  • стиглий помідор – 1 шт.;

  • спеції;

  • вершковий сир – 115 г;

  • сир твердих сортів – 185 г;

  • свіжа петрушка – 20 р.


  • Приготування
    У маленькій мисочці збиваємо яйце з сіллю. Робочу поверхню притрушуємо злегка борошном,
    Піца на листковому тесті в духовці
    викладаємо тісто і розгортаємо його в квадратний тонкий лист. Тепер покриваємо заготівлю яєчною сумішшю і рівномірно намазуємо розм'якшений вершковий сир. Помідор обполіскуємо, нарізаємо скибочками і викладаємо зверху. Посипаємо поверхню порізаної свіжої петрушкою, присипаємо спеціями і додаємо тертий твердий сир. Тепер, акуратно піднімаємо найближчий кінець тесту і звертаємо його в щільний рулет. Нарізаємо заготівлю скибочками і викладаємо на деко, промазанный рослинним маслом. Потім покриваємо міні піци з листкового тіста збитим яйцем і випікаємо закуску 15 хвилин в розігрітій духовці при температурі 180 градусів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Піца з листкового дріжджового тіста
    Піца з листкового дріжджового тіста
    Піца – улюблене блюдо, яке часто готують у багатьох будинках. І звичайно класичний рецепт не такий і складний, можна зробити ще простіше: приготуйте
    Піца без тіста
    Піца без тіста
    Пропонуємо поповнити ваші домашні рецепти цікавим екземпляром. Версія для лінивих господинь, які не проти смачно поїсти. За зовнішнім виглядом піцу
    Булочки з листкового тіста
    Булочки з листкового тіста
    Випічка з листкового тіста хороша тим, що з готового тіста можна швидко і з мінімумом зусиль приготувати смачні булочки до чаю. Начинку для таких
    Піца з сосисками
    Піца з сосисками
    Традиційна піца - італійська страва, абсолютно відрізняється від піци, приготованої в наших будинках. Зазвичай ми додаємо в таку піцу все, що
    Міні-піца - рецепт
    Міні-піца - рецепт
    Міні-піца - це те, що завжди прийде на допомогу, коли в будинок несподівано нагрянуть гості. Та й приготувати її без причини теж можна, адже радувати
    Піца з ковбасою і помідорами
    Піца з ковбасою і помідорами
    Якщо ви любите піцу посочнее, то рекомендуємо приготувати піцу з ковбасою і помідорами. Це просте блюдо не складе великих витрат, але байдужими ви