Піца на листковому тесті в духовці
Якщо ви любите піцу, але зовсім не хочете возитися з тестом для неї, то пропонуємо вам прочитати цю статтю! У ній ми розповімо про рецепти піци з листкового тіста, які неймовірно прості і значно полегшать ваше життя.
Інгредієнти:
вода фільтрована – 205 мл;
маргарин – 45 г;
сіль – 5 р;
борошно – 495 р.
Приготування
Воду ставимо на 25 хвилин у морозильник. Тим часом акуратно борошно просіваємо сіллю, а потім поступово вливаємо воду. Замішуємо однорідне круте тісто, скачуємо його в грудку і накриваємо кухонним рушником. Далі прибираємо тісто в холодильник і чекаємо 15 години.
Маргарин розм'якшуємо при кімнатній температурі, формуємо з нього брусок і відправляємо в морозильну камеру. Коли продукти охолонуть, виймаємо тісто розкачуємо його і надаємо таку ж форму, що й у маргарину, тільки в кілька разів більше. Викладаємо маргарин в центр і формуємо «конверт», защипывая краю. Стіл щедро присипаємо борошном і розкачуємо тісто на тоненький пласт, поклавши його швами вниз. Тепер складаємо заготовку в 3 рази і знову розгортаємо в довжину. Знову складаємо пласт друге і прибираємо на 1 годину в холодильник. Після охолодження приготоване домашнє листкове тісто використовуємо в якості основи для піци.
Інгредієнти:
листкове тісто – 505 г;
кетчуп – 35 мл;
сир – 345 г;
ковбаса – 155 г;
оливки – 10 шт;
помідори черрі – 5 штук;
олія оливкова – 15 мл
Приготування
Тісто розкочуємо качалкою і викладаємо на деко. По всій поверхні проколюємо його виделкою, щоб воно не роздулося. Далі промазуємо гарненько кетчупом і розкладаємо начинку: подрібнену соломкою ковбасу, оливки, нарізані кружечками і помідори, нарізані часточками. Посипаємо піцу з готового листкового тіста тертим сиром, поливаємо оливковою олією і випікаємо 25 хвилин в заздалегідь нагрітій духовці.
Інгредієнти:
дріжджове листкове тісто – 155 г;
шинка – 315 г;
огірок солоний – 95 г;
сир твердих сортів – 135 г;
кетчуп – 35 мл
Приготування
Перед тим, як почати робити піцу, виймаємо з морозилки листкове тісто і розморожуємо його.
Шинку нарізаємо невеликими скибочками, а солоний огірок рубаємо кружечками. Розмерзається тісто розгортаємо в тоненький пласт, перекладаємо на деко, вистелений пергаментним папером, і промазуємо гарненько кетчупом. Викладаємо рівномірно шинку, солоний огірок і посипаємо рясно тертим сиром. Запікаємо піцу в прогрітій духовці 15 хвилин при температурі 185 градусів.
Інгредієнти:
листкове готове тісто – 455 г;
яйце – 2 шт.;
сіль дрібна – щіпка;
стиглий помідор – 1 шт.;
спеції;
вершковий сир – 115 г;
сир твердих сортів – 185 г;
свіжа петрушка – 20 р.
Приготування
У маленькій мисочці збиваємо яйце з сіллю. Робочу поверхню притрушуємо злегка борошном, викладаємо тісто і розгортаємо його в квадратний тонкий лист. Тепер покриваємо заготівлю яєчною сумішшю і рівномірно намазуємо розм'якшений вершковий сир. Помідор обполіскуємо, нарізаємо скибочками і викладаємо зверху. Посипаємо поверхню порізаної свіжої петрушкою, присипаємо спеціями і додаємо тертий твердий сир. Тепер, акуратно піднімаємо найближчий кінець тесту і звертаємо його в щільний рулет. Нарізаємо заготівлю скибочками і викладаємо на деко, промазанный рослинним маслом. Потім покриваємо міні піци з листкового тіста збитим яйцем і випікаємо закуску 15 хвилин в розігрітій духовці при температурі 180 градусів.
Як зробити листкове тісто для піци?
Інгредієнти:
Приготування
Воду ставимо на 25 хвилин у морозильник. Тим часом акуратно борошно просіваємо сіллю, а потім поступово вливаємо воду. Замішуємо однорідне круте тісто, скачуємо його в грудку і накриваємо кухонним рушником. Далі прибираємо тісто в холодильник і чекаємо 15 години.
Маргарин розм'якшуємо при кімнатній температурі, формуємо з нього брусок і відправляємо в морозильну камеру. Коли продукти охолонуть, виймаємо тісто розкачуємо його і надаємо таку ж форму, що й у маргарину, тільки в кілька разів більше. Викладаємо маргарин в центр і формуємо «конверт», защипывая краю. Стіл щедро присипаємо борошном і розкачуємо тісто на тоненький пласт, поклавши його швами вниз. Тепер складаємо заготовку в 3 рази і знову розгортаємо в довжину. Знову складаємо пласт друге і прибираємо на 1 годину в холодильник. Після охолодження приготоване домашнє листкове тісто використовуємо в якості основи для піци.
Піца з листкового бездріжджового тіста в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Тісто розкочуємо качалкою і викладаємо на деко. По всій поверхні проколюємо його виделкою, щоб воно не роздулося. Далі промазуємо гарненько кетчупом і розкладаємо начинку: подрібнену соломкою ковбасу, оливки, нарізані кружечками і помідори, нарізані часточками. Посипаємо піцу з готового листкового тіста тертим сиром, поливаємо оливковою олією і випікаємо 25 хвилин в заздалегідь нагрітій духовці.
Піца з листкового дріжджового тіста в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як почати робити піцу, виймаємо з морозилки листкове тісто і розморожуємо його.
Шинку нарізаємо невеликими скибочками, а солоний огірок рубаємо кружечками. Розмерзається тісто розгортаємо в тоненький пласт, перекладаємо на деко, вистелений пергаментним папером, і промазуємо гарненько кетчупом. Викладаємо рівномірно шинку, солоний огірок і посипаємо рясно тертим сиром. Запікаємо піцу в прогрітій духовці 15 хвилин при температурі 185 градусів.
Міні піца на листковому тесті в духовці
Інгредієнти:
Приготування
У маленькій мисочці збиваємо яйце з сіллю. Робочу поверхню притрушуємо злегка борошном, викладаємо тісто і розгортаємо його в квадратний тонкий лист. Тепер покриваємо заготівлю яєчною сумішшю і рівномірно намазуємо розм'якшений вершковий сир. Помідор обполіскуємо, нарізаємо скибочками і викладаємо зверху. Посипаємо поверхню порізаної свіжої петрушкою, присипаємо спеціями і додаємо тертий твердий сир. Тепер, акуратно піднімаємо найближчий кінець тесту і звертаємо його в щільний рулет. Нарізаємо заготівлю скибочками і викладаємо на деко, промазанный рослинним маслом. Потім покриваємо міні піци з листкового тіста збитим яйцем і випікаємо закуску 15 хвилин в розігрітій духовці при температурі 180 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Піца з листкового дріжджового тіста
Піца – улюблене блюдо, яке часто готують у багатьох будинках. І звичайно класичний рецепт не такий і складний, можна зробити ще простіше: приготуйте
Піца без тіста
Пропонуємо поповнити ваші домашні рецепти цікавим екземпляром. Версія для лінивих господинь, які не проти смачно поїсти. За зовнішнім виглядом піцу
Булочки з листкового тіста
Випічка з листкового тіста хороша тим, що з готового тіста можна швидко і з мінімумом зусиль приготувати смачні булочки до чаю. Начинку для таких
Піца з сосисками
Традиційна піца - італійська страва, абсолютно відрізняється від піци, приготованої в наших будинках. Зазвичай ми додаємо в таку піцу все, що
Міні-піца - рецепт
Міні-піца - це те, що завжди прийде на допомогу, коли в будинок несподівано нагрянуть гості. Та й приготувати її без причини теж можна, адже радувати
Піца з ковбасою і помідорами
Якщо ви любите піцу посочнее, то рекомендуємо приготувати піцу з ковбасою і помідорами. Це просте блюдо не складе великих витрат, але байдужими ви