Сухарики в домашніх умовах
У продажу величезний вибір сухариків промислового виробництва. Але, зовсім не секрет, що для того, щоб вони вийшли смачними і ароматними, виробники використовують величезну кількість зовсім не корисних добавок. Ми ж вам зараз розповімо, як зробити сухарики в домашніх умовах – смачно, швидко і натурально.
Сухарики до пива в домашніх умовах
Інгредієнти:
хліб білий – 400 г;
зубчики часнику – 3 шт.;
сіль;
твердий сир – 110 г;
спеції;
рослинне масло.
Приготування
Невеликими шматочками нарізаємо хліб. Притрушиваем їх усіма спеціями, тертим часником, підсолюємо і поливаємо олією. Притрушиваем тертим сиром і відправляємо в духовку. Підсушуємо близько півгодини, періодично розмішуючи їх.
Сухарики з часником в домашніх умовах
Інгредієнти:
житній хліб – 450 г;
часник – 3 зубчики;
олія рослинна рафінована;
сіль дрібна.
Приготування
Житній хліб ріжемо скибочками. Часник ріжемо навпіл і скибочки хліба гарненько натираємо з обох сторін. Після цього шматочки можна порізати тоненькими смужками. Збризкуємо їх рослинною олією і злегка присаливаем. Кладемо хліб на тарілку і ставимо в мікрохвильовку. Готуємо їх в режимі «Гриль» 15 хвилин, а потім охолоджуємо і подаємо.
Смачні сухарики в домашніх умовах
Інгредієнти:
бородінський хліб – 400 г;
сіль;
бульйонний кубик – 1 шт.;
рослинна рафінована олія;
вода.
Приготування
Хліб ріжемо невеликими кубиками. Бульйонний кубик розминаємо. Висипаємо в диспенсер, вливаємо близько 3 столових ложок води і збовтуємо. Розпилюємо отриману суміш по кубиках хліба і розмішуємо, потім злегка присаливаем. Таким же чином бульйонний кубик можна змішати з рослинним маслом і також за допомогою диспенсера нанести на кубики хліба. Крім того, можна також додати трохи подрібненого часнику і подрібненої зелені. Потім шматочки хліба кладемо в посуд для мікрохвильової печі і включаємо її на повній потужності на 3 хвилини. Потім розмішуємо і готуємо ще 3 хвилини. Повторюємо процедуру 3-4 рази. Сухарики, приготовані в мікрохвильовій печі в домашніх умовах, на водній основі виходять більш хрусткими, другі ж вийдуть більш м'якими.
Вершкові сухарі в домашніх умовах в духовці
Інгредієнти:
білий батон;
масло вершкове.
Приготування
Батон нарізаємо скибочками. Кожен з них злегка змащуємо вершковим маслом. Потім кожен скибочку ріжемо квадратиками. Розміщуємо їх на деко і відправляємо в нагріту до середньої температури духовку на 40 хвилин. А щоб вийшли сухарики легкими і повітряними, дверцята духовки потрібно тримати злегка прочиненими, тоді зайва волога буде виходити.
Сухарики в домашніх умовах пікантні
Інгредієнти:
сірий хліб – 300 г;
рослинна рафінована олія – 50 мл;
часник – 3-4 зубчики;
сіль.
Приготування
Сірий хліб нарізаємо невеликими кубиками або смужками. Часник подрібнюємо за допомогою преса, змішуємо його з сіллю і маслом. Мочаємо хліб у цю суміш, а потім викладаємо на деко і при 200 градусах витримуємо в духовці чверть години.
Як зробити солодкі сухарики до чаю в домашніх умовах
Інгредієнти:
білий хліб – 1 буханець;
ванільний цукор – 1 пакетик;
родзинки – 100 г;
кориця.
Приготування
Хліб нарізаємо довільними шматочками. Потім «встромляємо» в нього родзинки. Притрушиваем корицею і ванільним цукром. Відправляємо в добре нагріту духовку і витримуємо близько 20 хвилин.
Смачні сухарики з грибами в домашніх умовах
Інгредієнти:
житній хліб ;
сіль;
сухий часник;
сухі гриби;
рослинне масло.
Приготування
Хліб нарізаємо смужками або кубиками. Сухі гриби за допомогою кавомолки перетворюємо в грибний порошок. Точно так само чинимо і з сушеним часником. Посипаємо шматочки хліба грибних і часниковим порошком, а також підсолюємо. Вливаємо трохи рослинної олії, перемішуємо і поміщаємо на деко. Підсушуємо сухарики в добре нагрітій духовці до бажаного стану сухості.
Сухарики до пива в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Невеликими шматочками нарізаємо хліб. Притрушиваем їх усіма спеціями, тертим часником, підсолюємо і поливаємо олією. Притрушиваем тертим сиром і відправляємо в духовку. Підсушуємо близько півгодини, періодично розмішуючи їх.
Сухарики з часником в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Житній хліб ріжемо скибочками. Часник ріжемо навпіл і скибочки хліба гарненько натираємо з обох сторін. Після цього шматочки можна порізати тоненькими смужками. Збризкуємо їх рослинною олією і злегка присаливаем. Кладемо хліб на тарілку і ставимо в мікрохвильовку. Готуємо їх в режимі «Гриль» 15 хвилин, а потім охолоджуємо і подаємо.
Смачні сухарики в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Хліб ріжемо невеликими кубиками. Бульйонний кубик розминаємо. Висипаємо в диспенсер, вливаємо близько 3 столових ложок води і збовтуємо. Розпилюємо отриману суміш по кубиках хліба і розмішуємо, потім злегка присаливаем. Таким же чином бульйонний кубик можна змішати з рослинним маслом і також за допомогою диспенсера нанести на кубики хліба. Крім того, можна також додати трохи подрібненого часнику і подрібненої зелені. Потім шматочки хліба кладемо в посуд для мікрохвильової печі і включаємо її на повній потужності на 3 хвилини. Потім розмішуємо і готуємо ще 3 хвилини. Повторюємо процедуру 3-4 рази. Сухарики, приготовані в мікрохвильовій печі в домашніх умовах, на водній основі виходять більш хрусткими, другі ж вийдуть більш м'якими.
Вершкові сухарі в домашніх умовах в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Батон нарізаємо скибочками. Кожен з них злегка змащуємо вершковим маслом. Потім кожен скибочку ріжемо квадратиками. Розміщуємо їх на деко і відправляємо в нагріту до середньої температури духовку на 40 хвилин. А щоб вийшли сухарики легкими і повітряними, дверцята духовки потрібно тримати злегка прочиненими, тоді зайва волога буде виходити.
Сухарики в домашніх умовах пікантні
Інгредієнти:
Приготування
Сірий хліб нарізаємо невеликими кубиками або смужками. Часник подрібнюємо за допомогою преса, змішуємо його з сіллю і маслом. Мочаємо хліб у цю суміш, а потім викладаємо на деко і при 200 градусах витримуємо в духовці чверть години.
Як зробити солодкі сухарики до чаю в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Хліб нарізаємо довільними шматочками. Потім «встромляємо» в нього родзинки. Притрушиваем корицею і ванільним цукром. Відправляємо в добре нагріту духовку і витримуємо близько 20 хвилин.
Смачні сухарики з грибами в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Хліб нарізаємо смужками або кубиками. Сухі гриби за допомогою кавомолки перетворюємо в грибний порошок. Точно так само чинимо і з сушеним часником. Посипаємо шматочки хліба грибних і часниковим порошком, а також підсолюємо. Вливаємо трохи рослинної олії, перемішуємо і поміщаємо на деко. Підсушуємо сухарики в добре нагрітій духовці до бажаного стану сухості.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сухарики до пива в домашніх умовах
Деколи хочеться подати до пінному щось нове і не дуже дороге, а сухарики - завжди особливо популярна закуска для великої компанії. Далі розповімо, як
Як зробити сухарики в мікрохвильовці?
Хіба можна уявити посиденьки з друзями за пивом і без солоних сухариків? Але ті що продаються в магазині настільки шкідливі, що навіть пробувати їх
Сухарики в мікрохвильовці
Сухарі сушити не вміє хіба що дуже лінивий. Адже робити це швидко і просто. Сушити сухарі можна різними способами: на сонці, в духовці і навіть в
Сухарики з часником в духовці
Часникові сухарики можуть стати приємним доповненням до перших страв, так і снеком, наприклад, до пива. Звичайно, такі сухарики можна купити в
Сухарики з білого хліба
У магазинах можна придбати сухарики на будь-який смак, виробники пропонують масу варіантів. Але, корисного в них мало. Ми ж розповімо вам, як
Сухарі з сиром
Сухарі з сиром - чудова закуска до пива. Також їх можна подати до супу, чаю або кави. А приготовані в домашніх умовах, вони набагато корисніше своїх