Сухарики в мікрохвильовці
Багато людей не можуть встояти і не побалувати себе магазинними сухариками. А діти взагалі часто крадькома їдять цю хімію. Ми розповімо вам, як швидко зробити сухарики в мікрохвильовці, які не принесуть вашому здоров'ю шкоди.
Інгредієнти:
хліб білий – 5 скибочок;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
часник – 4 зубчики;
вода – 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Беремо білий хліб і нарізаємо його спочатку скибочками, а потім розрізаємо на невеликі кубики. Окремо в невелику миску наливаємо фільтровану воду і додаємо сіль. Часник чистимо, видавлюємо через прес і викладаємо отриману суміш у воду. Сюди ж вливаємо рослинне масло і гарненько перемішуємо отриману масу. Тепер рясно збризкуємо нею наші сухарики або просто занурюємо їх швиденько в ароматну суміш. Далі рівномірно розкладаємо хлібні скибочки на плоске блюдо, яке спеціально призначене для приготування страв у МІКРОХВИЛЬОВІЙ печі. Готуємо сухарики, включивши максимальну потужність, по 1 хвилинки з кожного боку. Стежимо за тим, щоб вони не пересушились, а просто вкрилися апетитною хрусткою скоринкою. Ось і все, смачні домашні сухарики з часником готові.
Інгредієнти:
чорний хліб – 400 г;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
спеції;
часник – 3 зубчики;
насіння кунжуту – 3 ст. ложки.
Приготування
Отже, беремо чорний хліб і нарізаємо його скибочками, а потім бажаними брусочками або кубиками. Після цього викладаємо заготовки на плоске блюдо і рівномірно збризкуємо рослинним маслом, весь час перевертаючи шматочки. Часник чистимо і пропускаємо через часникодавку. Після цього викладаємо суміш на хлібні шматочки і присипаємо за бажанням кунжутним насінням. Готуємо сухарики в мікрохвильовці, вибравши максимальну потужність, близько 7 хвилин, періодично перевертаючи їх на іншу сторону. Далі закуску охолоджуємо і подаємо до столу, прикрасивши свіжою зеленню.
Інгредієнти:
хліб житнього – 200 р;
сало копчене – 100 г;
часник – 2 зубчики.
Приготування
Хліб нарізаємо гострим ножем соломкою або кубиками. Часник очищаємо і пропускаємо через часникодавку. Присипаємо хліб часниковою сумішшю і викладаємо в один шар на плоску тарілку, призначену для мікрохвильовки. Далі покриваємо кожен скибочку тоненькою соломкою сала. Включаємо прилад на максимальну потужність і готуємо сухарики протягом 10 хвилин. Готові сухарики охолоджуємо і подаємо до будь-якої страви, присипавши перчиком. Наприклад, саме такі сухарики чудово поєднуються з охолодженим пивом.
Інгредієнти:
хліб житній – 500 г;
масло рослинне – 50 мл;
паприка мелена – 1 ч. ложка;
гострий перець;
часник – 4 зубчики;
кубик курячий – 2 шт.
Приготування
Нарізаємо житній хліб маленькими шматочками, викладаємо на плоску тарілку для СВЧ-печі і відправляємо на 4 хвилини, виставивши на приладі максимальну потужність. Не гаючи часу, готуємо заздалегідь ароматну гостру заправку. Для цього наливаємо в сковорідку рослинне масло і додаємо всі спеції за смаком. Часник чистимо, пропускаємо через землянку і викладаємо в сковороду. Коли масло сильно нагріється, знімаємо посуд з вогню і гарненько перемішуємо спеції. Підсушені сухарики остуджуємо, занурюємо швиденько в масло, викладаємо на паперовий сухе рушник і залишаємо, щоб повністю позбутися зайвого жиру. Коли сухарики охолонуть, висипаємо їх на тарілку і подаємо до будь-якого салату, супчику чи м'яса.
Сухарики в мікрохвильовці з часником
Інгредієнти:
Приготування
Беремо білий хліб і нарізаємо його спочатку скибочками, а потім розрізаємо на невеликі кубики. Окремо в невелику миску наливаємо фільтровану воду і додаємо сіль. Часник чистимо, видавлюємо через прес і викладаємо отриману суміш у воду. Сюди ж вливаємо рослинне масло і гарненько перемішуємо отриману масу. Тепер рясно збризкуємо нею наші сухарики або просто занурюємо їх швиденько в ароматну суміш. Далі рівномірно розкладаємо хлібні скибочки на плоске блюдо, яке спеціально призначене для приготування страв у МІКРОХВИЛЬОВІЙ печі. Готуємо сухарики, включивши максимальну потужність, по 1 хвилинки з кожного боку. Стежимо за тим, щоб вони не пересушились, а просто вкрилися апетитною хрусткою скоринкою. Ось і все, смачні домашні сухарики з часником готові.
Рецепт сухариків в мікрохвильовці з кунжутом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо чорний хліб і нарізаємо його скибочками, а потім бажаними брусочками або кубиками. Після цього викладаємо заготовки на плоске блюдо і рівномірно збризкуємо рослинним маслом, весь час перевертаючи шматочки. Часник чистимо і пропускаємо через часникодавку. Після цього викладаємо суміш на хлібні шматочки і присипаємо за бажанням кунжутним насінням. Готуємо сухарики в мікрохвильовці, вибравши максимальну потужність, близько 7 хвилин, періодично перевертаючи їх на іншу сторону. Далі закуску охолоджуємо і подаємо до столу, прикрасивши свіжою зеленню.
Сухарики до пива в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Хліб нарізаємо гострим ножем соломкою або кубиками. Часник очищаємо і пропускаємо через часникодавку. Присипаємо хліб часниковою сумішшю і викладаємо в один шар на плоску тарілку, призначену для мікрохвильовки. Далі покриваємо кожен скибочку тоненькою соломкою сала. Включаємо прилад на максимальну потужність і готуємо сухарики протягом 10 хвилин. Готові сухарики охолоджуємо і подаємо до будь-якої страви, присипавши перчиком. Наприклад, саме такі сухарики чудово поєднуються з охолодженим пивом.
Як зробити гострі сухарики в мікрохвильовці?
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо житній хліб маленькими шматочками, викладаємо на плоску тарілку для СВЧ-печі і відправляємо на 4 хвилини, виставивши на приладі максимальну потужність. Не гаючи часу, готуємо заздалегідь ароматну гостру заправку. Для цього наливаємо в сковорідку рослинне масло і додаємо всі спеції за смаком. Часник чистимо, пропускаємо через землянку і викладаємо в сковороду. Коли масло сильно нагріється, знімаємо посуд з вогню і гарненько перемішуємо спеції. Підсушені сухарики остуджуємо, занурюємо швиденько в масло, викладаємо на паперовий сухе рушник і залишаємо, щоб повністю позбутися зайвого жиру. Коли сухарики охолонуть, висипаємо їх на тарілку і подаємо до будь-якого салату, супчику чи м'яса.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пельмені в мікрохвильовці
А ви знаєте, що самі звичайні пельмені можна приготувати не в каструлі на вогні, а в мікрохвильовці? У цього рецепту є декілька переваг: по-перше, це
Сухарики з часником в духовці
Часникові сухарики можуть стати приємним доповненням до перших страв, так і снеком, наприклад, до пива. Звичайно, такі сухарики можна купити в
Салат з сухариками і шинкою
Салат з сухариками і шинкою - чудове ситне блюдо, яке можна приготувати і до обіду і до вечері. Таке апетитне страва сподобається всім членам сім'ї.
Сухарики з білого хліба
У магазинах можна придбати сухарики на будь-який смак, виробники пропонують масу варіантів. Але, корисного в них мало. Ми ж розповімо вам, як
Сухарі з сиром
Сухарі з сиром - чудова закуска до пива. Також їх можна подати до супу, чаю або кави. А приготовані в домашніх умовах, вони набагато корисніше своїх
Грінки в мікрохвильовці
Солодкі грінки в мікрохвильовці - швидкий і смачний сніданок, який із задоволенням з'їдять і дорослі, і діти. Тому ми вирішили розповісти вам про