Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як зробити сухарики в мікрохвильовці?

Як зробити сухарики в мікрохвильовці?

10-08-2015, 20:24
884
Як зробити сухарики в мікрохвильовці?
Один з найпростіших способів приготування сухариків – це запекти їх в мікрохвильовці. Їх подають до пива, додають в супи або салати . Так і готуються вони дуже швидко і легко.

Сухарі з хліба в мікрохвильовій печі


Інгредієнти:

  • білий (сірий) хліб – 300 г;

  • сіль, спеції.


  • Приготування
    Хліб ріжемо на однакові квадратики, солимо, посипаємо улюбленими спеціями (травами) і гарненько перемішуємо. Розкладаємо на тарілці в один ряд і ставимо на хвилинку в мікрохвильовку на високу потужність, потім перевертаємо сухарі і знову ставимо в мікрохвильовку ще на одну хвилину. Вони повинні підрум'янитися і підсохнути. Якщо такого не сталося, повторіть процес ще раз.

    Сухарики в мікрохвильовці з часником


    Інгредієнти:

  • білий (сірий) хліб – 300 г;

  • сіль (за смаком);

  • часник – 1-2 зубчики;

  • оливкова (соняшникова) олія – 3-4 ст. ложки;

  • вода – 3-4 ст. ложки.


  • Приготування:
    Чорний, сірий або білий хліб нарізаємо середніми кубиками. У невелику мисочку видавлюємо через прес пару зубчиків часнику, додаємо туди ж воду, оливкова (соняшникова) олія, солимо за смаком і перемішуємо. Розкладаємо на плоскій тарілці нарізаний хліб і збризкуємо його з усіх сторін підготовленою сумішшю. Ставимо страву з хлібом в мікрохвильову піч на одну хвилину і підрум'янюємо з кожної сторони. Часникові сухарики в мікрохвильовці при приготуванні головне не пересушити.

    Як зробити смачні сухарики в мікрохвильовці?


    Інгредієнти:

  • білий (чорний) хліб – 300 г;

  • сіль (за смаком);

  • приправа до супів «Маггі» або будь-яка інша;

  • часник – 1-2 зубчики;

  • зелень свіжа або сушена;

  • оливкова олія – 2-3 ст. ложки;

  • вода – 4-5 ст. ложки.


  • Приготування
    Нарізати хліб шматочками. Приправу «Маггі» розчинити у воді, додати сіль, зелень, оливкова олія, видавити часник і все це добре перемішати і полити підготовлені шматочки хліба. Сухарики викладаємо на плоску тарілку в один шар і сушимо в мікрохвильовці з двох сторін по парі хвилин.

    Гострі сухарики до пива в мікрохвильовці


    Інгредієнти:

  • білий або чорний хліб – 350 г;

  • оливкова олія – 2-3 ст. ложки;

  • паприка;

  • червоний перець;
  • Як зробити сухарики в мікрохвильовці?

  • часник – 3-4 зубчики;

  • чорний перець мелений;

  • сіль – за смаком.


  • Приготування
    Нарізати хліб невеликими шматочками, рівномірно покласти на тарілку і поставити в СВЧ-піч на пару хвилин. Сковороду розжарити на плиті з оливковою олією. Туди ж видавити через прес часник, додати за смаком паприку, червоний і чорний перець, сіль. Всю цю суміш добре прогріти на сковороді. Остиглі сухарики занурити в заправку і викласти на серветку, щоб скло зайве масло.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сухарики в мікрохвильовці
    Сухарики в мікрохвильовці
    Сухарі сушити не вміє хіба що дуже лінивий. Адже робити це швидко і просто. Сушити сухарі можна різними способами: на сонці, в духовці і навіть в
    Сухарики з часником в духовці
    Сухарики з часником в духовці
    Часникові сухарики можуть стати приємним доповненням до перших страв, так і снеком, наприклад, до пива. Звичайно, такі сухарики можна купити в
    Сухарики з білого хліба
    Сухарики з білого хліба
    У магазинах можна придбати сухарики на будь-який смак, виробники пропонують масу варіантів. Але, корисного в них мало. Ми ж розповімо вам, як
    Сухарі з сиром
    Сухарі з сиром
    Сухарі з сиром - чудова закуска до пива. Також їх можна подати до супу, чаю або кави. А приготовані в домашніх умовах, вони набагато корисніше своїх
    Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі
    Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі
    Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі - відмінний засіб швидко і смачно втамувати голод. Рецептів такого простого блюда існує досить багато, деякі
    Грінки в мікрохвильовці
    Грінки в мікрохвильовці
    Солодкі грінки в мікрохвильовці - швидкий і смачний сніданок, який із задоволенням з'їдять і дорослі, і діти. Тому ми вирішили розповісти вам про