Салат «Рибки в ставку»
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати оригінальний і смачний салат «Рибки в ставку». Шпроти надають йому пікантності і відтіняють смак копченим ароматом.
Інгредієнти:
картопля сирої – 75 г;
зелена цибуля -15 г;
морква варена – 2 шт.;
цибулина – 45 г;
майонез – 3 ст. ложки;
свіжа петрушка – 1 гілка;
шпроти в маслі – 245 г;
сир – 85 м;
яйце відбірне – 4 шт.
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо дрібненько ножем і заливаємо окропом на 10 хвилин, щоб видалити зайву гіркоту. Картоплю заздалегідь відварюємо, а потім чистимо, трьом і змішуємо з майонезом. Отриману масу розподіляємо рівним шаром на дно салатника. Далі посипаємо остившім цибулею. Кілька шпрот залишаємо для прикраси, а решту рибу розминаємо виделкою, змішуємо з майонезом і розподіляємо зверху. Яйця відварюємо, чистимо від шкаралупи, подрібнюємо, змішуємо з майонезом і викладаємо наступним шаром. Далі йде шар тертої моркви з майонезом і прикрашаємо блюдо стружкою сиру. Прикрашаємо салат свіжою зеленню і рубаним зеленим луком. Встромляємо цілі шпротины хвостиками догори в салат, щоб вони нагадували вистрибують із ставка рибок. Салат можна відразу подавати до столу.
Інгредієнти:
картопля – 125 г;
шпроти в маслі – 185 г;
яйце відбірне – 4 шт.;
плавлений сирок – 205 г;
майонез;
часник – за бажанням;
цибуля зелена – для прикраси.
Приготування
Отже, картоплю ретельно миємо щіткою від бруду, відварюємо, очищаємо від шкірки і подрібнюємо за допомогою терки на великих отворах. Викладаємо овоч першим шаром на дно салатника і промазуємо гарненько майонезом. З консерви зливаємо акуратно масло, дістаємо шпроти і залишаємо кілька для прикраси. Решту рибу викладаємо в тарілку, розминаємо виделкою і розподіляємо наступним шаром. Відварюємо яйця попередньо, остуджуємо за допомогою холодної води, а потім акуратно знімаємо шкаралупу і шаткуємо на маленькій тертці. Посипаємо їх поверх шпрот і змащуємо майонезом. Плавлений сирок заздалегідь прибираємо в морозилку, а потім дістаємо, очищаємо від упаковки і натираємо на крупній тертці довгою соломкою. Змащуємо поверхню готового салату «Рибки в ставку» сіточкою майонезу і, відкладеними раніше шпротами прикрашаємо нашу страву, обережно встромивши їх у страву, і посипаємо рубаним зеленим луком.
Рецепт салату «Рибки в ставку»
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо дрібненько ножем і заливаємо окропом на 10 хвилин, щоб видалити зайву гіркоту. Картоплю заздалегідь відварюємо, а потім чистимо, трьом і змішуємо з майонезом. Отриману масу розподіляємо рівним шаром на дно салатника. Далі посипаємо остившім цибулею. Кілька шпрот залишаємо для прикраси, а решту рибу розминаємо виделкою, змішуємо з майонезом і розподіляємо зверху. Яйця відварюємо, чистимо від шкаралупи, подрібнюємо, змішуємо з майонезом і викладаємо наступним шаром. Далі йде шар тертої моркви з майонезом і прикрашаємо блюдо стружкою сиру. Прикрашаємо салат свіжою зеленню і рубаним зеленим луком. Встромляємо цілі шпротины хвостиками догори в салат, щоб вони нагадували вистрибують із ставка рибок. Салат можна відразу подавати до столу.
Рецепт салату «Рибки в ставку» з плавленим сирком
Інгредієнти:
Приготування
Отже, картоплю ретельно миємо щіткою від бруду, відварюємо, очищаємо від шкірки і подрібнюємо за допомогою терки на великих отворах. Викладаємо овоч першим шаром на дно салатника і промазуємо гарненько майонезом. З консерви зливаємо акуратно масло, дістаємо шпроти і залишаємо кілька для прикраси. Решту рибу викладаємо в тарілку, розминаємо виделкою і розподіляємо наступним шаром. Відварюємо яйця попередньо, остуджуємо за допомогою холодної води, а потім акуратно знімаємо шкаралупу і шаткуємо на маленькій тертці. Посипаємо їх поверх шпрот і змащуємо майонезом. Плавлений сирок заздалегідь прибираємо в морозилку, а потім дістаємо, очищаємо від упаковки і натираємо на крупній тертці довгою соломкою. Змащуємо поверхню готового салату «Рибки в ставку» сіточкою майонезу і, відкладеними раніше шпротами прикрашаємо нашу страву, обережно встромивши їх у страву, і посипаємо рубаним зеленим луком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з моркви з часником і сиром
Присутність салату в обідньому меню робить трапезу яскравіше, ситніше і, звичайно, цікавіше. Щоб не вигадувати специфічні рецептури, пропонуємо
Салат «Риба під шубою» - рецепт
Традиційним прикрасою святкового столу вже багато років у кожному будинку є чудовий салат «Риба під шубою». Далі представлені рецепти цієї чудової
Салат з консервованої скумбрії
У даній статті ми пропонуємо декілька оригінальних і досить цікавих рецептів салатів з консервованої скумбрії. При чому консерви можна вибрати
Салат зі шпротами
Якщо ви любите шпроти і страви з ними, то ми підкажемо вам кілька цікавих і незатратных рецептів. Для приготування салатів з цією неймовірно смачною
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
Салат «Лебединий пух» - рецепт
Салат «Лебединий пух» - смачна і оригінальна закуска до святкового столу. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих варіантів створення цієї страви.