Салат з вареної яловичини з солоними огірками
Відварне м'ясо можна не тільки вживати самостійно, але і використовувати в широкому розмаїтті холодних закусок. Правильно відварене м'ясо не буде довго жеваться, а завдяки своєму нейтрального смаку зможе чудово поєднуватися з усіма сусідніми інгредієнтами. Довести це беремося на прикладі салату з відварної яловичини з солоними огірками.
Цей простий в'єтнамський салат стане легким варіантом закуски для тих, хто стежить за правильністю свого раціону. Ніякого зайвого жиру або швидких вуглеводів.
Інгредієнти:
Для салату:
винний оцет - 75 мл;
цукор - 25 г;
кольрабі - 1 головка;
морква - 115 г;
часник - 2 зубки;
солоний огірок - 85 м;
філе яловичини - 360 г;
жменя зелені кінзи і м'яти;
смажений арахіс - 25 р.
Для заправки:
сік лимона - 45 мл;
рибний соус - 15 мл;
часник - 1 зубок;
цукор - 5 р.
Приготування
Попередньо необхідно взятися за маринування овочів. Тонко нарізавши капусту та моркву, замаринуйте їх в суміші оцту і цукру з пюрированным часником. Через півгодини зайвий маринад можна злити. Поки овочі маринуються, яловиче філе відваріть, остудіть його і наріжте. Змішайте шматочки м'яса з хрусткими маринованими овочами (в тому числі і з огірками), рубаною зеленню і арахісом.
Приготуйте салатну заправку з суміші лимонного соку з рибним соусом, пюрированным часником і цукром. Заправивши салат, сервіруйте його відразу ж.
Інгредієнти:
солоний огірок - 95 г;
морква - 135 г;
солодкий перець - 90 г;
яловичина - 420 г;
часник - 1 зубок;
соєвий соус - 15 мл;
мед - 5 мл;
масло - 10 мл;
жменя зелені коріандру.
Приготування
Відваріть яловичу м'якоть, а після охолодження наріжте її і додайте в салатник разом з нарізаними соломкою овочами. Зробіть просту салатну заправку, з'єднавши разом сою з маслом і медом. Додайте заправку часникову пасту змішайте всі з інгредієнтами салату. Доповніть салат з яловичини з солоним огірком зеленню коріандру.
Інгредієнти:
швейцарський сир - 35 г;
відварна яловичина - 210 г;
квашена капуста - 60 г;
головка салату латук;
цибуля ріпчаста - 35 г;
солоний огірок - 90 г;
майонез - 65 мл
Приготування
Відварну яловичину розділіть на тонкі скибочки. Сир і м'ясо тонко наріжте. Нашаткуйте латук і наріжте солоний огірок. Викладіть всі компоненти на підготовлене блюдо секторами, центр видавіть майонез.
Рецепт салату з яловичиною, морквою і солоними огірками
Цей простий в'єтнамський салат стане легким варіантом закуски для тих, хто стежить за правильністю свого раціону. Ніякого зайвого жиру або швидких вуглеводів.
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Попередньо необхідно взятися за маринування овочів. Тонко нарізавши капусту та моркву, замаринуйте їх в суміші оцту і цукру з пюрированным часником. Через півгодини зайвий маринад можна злити. Поки овочі маринуються, яловиче філе відваріть, остудіть його і наріжте. Змішайте шматочки м'яса з хрусткими маринованими овочами (в тому числі і з огірками), рубаною зеленню і арахісом.
Приготуйте салатну заправку з суміші лимонного соку з рибним соусом, пюрированным часником і цукром. Заправивши салат, сервіруйте його відразу ж.
Салат з вареної яловичиною і солоними огірками
Інгредієнти:
Приготування
Відваріть яловичу м'якоть, а після охолодження наріжте її і додайте в салатник разом з нарізаними соломкою овочами. Зробіть просту салатну заправку, з'єднавши разом сою з маслом і медом. Додайте заправку часникову пасту змішайте всі з інгредієнтами салату. Доповніть салат з яловичини з солоним огірком зеленню коріандру.
Салат з відвареної яловичиною і огірком
Інгредієнти:
Приготування
Відварну яловичину розділіть на тонкі скибочки. Сир і м'ясо тонко наріжте. Нашаткуйте латук і наріжте солоний огірок. Викладіть всі компоненти на підготовлене блюдо секторами, центр видавіть майонез.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з яловичиною і болгарським перцем
З безлічі варіацій салатів на основі яловичини і солодкого перцю ми відібрали три найбільш оригінальних, звернувшись в кулінарію різних країн. Далі
Салат з яловичиною та маринованими огірками
Салати на основі будь-якого м'яса - чудові. Поєднання яловичини і маринованих огірків підкорить кожного любителя поїсти, до того ж таку закуску можна
Салат «Тбілісі» з яловичиною – рецепт
Популярний останнім часом рецепт салату «Тбілісі» пропонуємо відтворити самостійно. Далі розповімо кілька цікавих варіацій цієї чудової закуски, а в
Салат з яловичини з солоним огірком
Урізноманітнити домашній обід можна звичайним салатом з найпростіших компонентів. Хоча рецепти, наведені далі, цілком підійдуть і для святкового
Печінковий салат з солоними огірками
Спробуйте урізноманітнити повсякденний обід смачною закускою на основі печінки і солоних огірків. Далі запропонуємо кілька рецептів для відмінного
Прості салати на святковий стіл
Сьогодні складно уявити святковий стіл з повною відсутністю салатів. Однак буває, що на їх створення має часу чи фінансів, а урізноманітнити застілля