Вернуться назад Распечатать

Салат з вареної яловичини з солоними огірками

Салат з вареної яловичини з солоними огірками
Відварне м'ясо можна не тільки вживати самостійно, але і використовувати в широкому розмаїтті холодних закусок. Правильно відварене м'ясо не буде довго жеваться, а завдяки своєму нейтрального смаку зможе чудово поєднуватися з усіма сусідніми інгредієнтами. Довести це беремося на прикладі салату з відварної яловичини з солоними огірками.

Рецепт салату з яловичиною, морквою і солоними огірками


Цей простий в'єтнамський салат стане легким варіантом закуски для тих, хто стежить за правильністю свого раціону. Ніякого зайвого жиру або швидких вуглеводів.
Інгредієнти:
Для салату:

  • винний оцет - 75 мл;

  • цукор - 25 г;

  • кольрабі - 1 головка;

  • морква - 115 г;

  • часник - 2 зубки;

  • солоний огірок - 85 м;

  • філе яловичини - 360 г;

  • жменя зелені кінзи і м'яти;

  • смажений арахіс - 25 р.


  • Для заправки:

  • сік лимона - 45 мл;

  • рибний соус - 15 мл;

  • часник - 1 зубок;

  • цукор - 5 р.


  • Приготування
    Попередньо необхідно взятися за маринування овочів. Тонко нарізавши капусту та моркву, замаринуйте їх в суміші оцту і цукру з пюрированным часником. Через півгодини зайвий маринад можна злити. Поки овочі маринуються, яловиче філе відваріть, остудіть його і наріжте. Змішайте шматочки м'яса з хрусткими маринованими овочами (в тому числі і з огірками), рубаною зеленню і арахісом.
    Приготуйте салатну заправку з суміші лимонного соку з рибним соусом, пюрированным часником і цукром. Заправивши салат, сервіруйте його відразу ж.

    Салат з вареної яловичиною і солоними огірками


    Інгредієнти:

  • солоний огірок - 95 г;

  • морква - 135 г;

  • солодкий перець - 90 г;

  • яловичина - 420 г;

  • часник - 1 зубок;

  • соєвий соус - 15 мл;

  • мед - 5 мл;

  • масло - 10 мл;

  • жменя зелені коріандру.


  • Приготування
    Відваріть яловичу м'якоть, а після охолодження наріжте її і додайте в салатник разом з нарізаними соломкою овочами. Зробіть просту салатну заправку, з'єднавши разом сою з маслом і медом. Додайте заправку часникову пасту змішайте всі з інгредієнтами салату. Доповніть салат з яловичини з солоним огірком зеленню коріандру.

    Салат з відвареної яловичиною і огірком


    Інгредієнти:

  • швейцарський сир - 35 г;

  • відварна яловичина - 210 г;
  • Салат з вареної яловичини з солоними огірками

  • квашена капуста - 60 г;

  • головка салату латук;

  • цибуля ріпчаста - 35 г;

  • солоний огірок - 90 г;

  • майонез - 65 мл


  • Приготування
    Відварну яловичину розділіть на тонкі скибочки. Сир і м'ясо тонко наріжте. Нашаткуйте латук і наріжте солоний огірок. Викладіть всі компоненти на підготовлене блюдо секторами, центр видавіть майонез.