» » Салат з яловичини з солоним огірком

Салат з яловичини з солоним огірком

Салат з яловичини з солоним огірком
Салати – невід'ємна частина будь-якого святкового застілля. Вони бувають легкими фруктовими або повноцінними поживними стравами. Ми пропонуємо вам приготувати сьогодні пікантний салат з яловичини з солоним огірком.

Рецепт салату з яловичиною і солоними огірками


Інгредієнти:

  • яловичина (вирізка) – 600 г;

  • яйце сире – 5 шт.;

  • «Російський» сир - 300 г;

  • бочкові огірки солоні – 5 шт;

  • цибулина – 3 шт.;

  • консервований солодкий горошок – 220 г;

  • олія рослинна;

  • горішки кедрові – 50 г;

  • свіжа зелень;

  • чорні маслини – 30 шт.;

  • майонез оливковий – за смаком;

  • спеції.


  • Приготування
    Шматок м'яса обробляємо, обполіскуємо і відварюємо 2 години до м'якості. Паралельно готуємо яйця, а потім їх чистимо і кришимо кубиками. У сковорідку наливаємо рослинне масло без запаху, розжарюємо його і підрум'янюємо подрібнену цибулю. Сир шаткуємо на тертці, солоні огірочки нарізаємо кубиками, а маслини рубаємо кільцями. Зварену яловичину подрібнюємо тонкою соломкою і змішуємо все в салатник. Додаємо зелений горошок, заправляємо оливковою майонезом і перемішуємо. Зверху прикрашаємо кедровими горішками і рубаною зеленню.

    Салат з яловичиною, помідорами і солоними огірками


    Інгредієнти:

  • яловичина свіжа – 300 г;

  • картопля – 3 шт.;

  • стиглий помідор – 2 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • солоний бочковий огірок – 2 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • майонез – 100 мл


  • Приготування
    Картоплю і моркву миємо щіткою і варимо в підсоленій воді у «мундирі». Потім чистимо овочі і шаткуємо ножем дрібними кубиками. Цибуля обробляємо, ошпарюємо окропом і теж тонко шаткуємо. Відварну яловичину, помідори солоні огірки рубаємо смужками і з'єднуємо з підготовленими овочами. Додаємо майонез і ретельно перемішуємо салат.

    Салат «Загадка» з яловичиною і солоними огірками


    Інгредієнти:

  • яйце – 3 шт.;

  • яловичина 450 г;

  • часник – 20 р;

  • огірок солоний – 4 шт.;

  • спеції;

  • волоські горіхи;

  • майонез – 200 мл


  • Приготування
    Салат з яловичини з солоним огірком

    Для приготування листкового салату з солоними огірками, яловичину промиваємо і відварюємо близько 2 годин. Після цього м'ясо остуджуємо, нарізаємо тонкими шматочками і обсмажуємо на сковороді в маслі. Солоні огірочки шаткуємо на дрібній терочке і змішуємо з часником, видавленим через прес. Яйця варимо окремо круто, а потім очищаємо і шаткуємо за допомогою терки. Волоські горішки рубаємо ножем і обсмажуємо кілька хвилин на сухій сковороді. Починаємо викладати салат шарами на плоске блюдо: спочатку м'ясо, потім огіркова суміш з часником і промазуємо майонезом. Посипаємо рівне яйцями, а потім волоськими горіхами. Прибираємо готовий салат зі смаженою індичкою і солоними огірками в холодильник і подаємо до столу.
    Додав: admin | 28-02-2016, 20:40
    Переглядів: 419