Салат з яловичиною та маринованими огірками

Салат з яловичини з маринованими огірками
Інгредієнти:
Приготування
Відварене до готовності м'ясо нарізаємо смужками. Розбиваємо яйця і разбалтываем їх. Виливаємо масу на сковороду і обсмажуємо як омлет, а потім нарізаємо соломкою. Ріпчасту цибулю шаткуємо півкільцями і пасеруємо його до рум'яності. Мариновані огірочки також шаткуємо соломкою або кружечками. Поміщаємо всі продукти в салатник, перчимо, заправляємо майонезом, підсолюємо, якщо потрібно і розмішуємо.
Салат з яловичиною, болгарським перцем і огірком – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Обидва види перців, а також мариновані огірочки шаткуємо довгастої тоненькою соломкою. Цибулю - півкільцями, дрібненько рубаємо часник. Тоненькою соломкою нарізаємо м'ясо, викладаємо його на розігріту сковороду і на сильному вогні смажимо, помішуючи, до готовності. Кладемо м'ясо в салатник, зверху викладаємо гострий перець, коріандр, цукор, цибулю і солодкий перець. Добре все розмішуємо. Кладемо подрібнений часник, вливаємо соєвий соус, оцет і знову розмішуємо. Накриваємо салатник і ставимо в холод на півгодини.
Листковий салат з яловичиною і маринованим огірком
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо відварюємо. А коли воно охолоне, ріжемо кубиками. Картоплю відварюємо і також нарізаємо. Таким же чином ріжемо огірки, помідори. Сир подрібнюємо за допомогою терки. Інгредієнти викладаємо шарами: м'ясо, картоплю, огірки, сир, помідори і подрібнена петрушка зверху. При цьому на кожен шар наносимо майонез. Перед подачею салат має настоятися в холоді мінімум пару годинок.
Салат з яловичиною, квасолею і маринованими огірками
Інгредієнти:
Приготування
Болгарський перець шаткуємо соломкою, цибулю – тонкими півкільцями, мариновані огірки – невеликими кубиками, а відварене м'ясо – соломкою. На блюдо кладемо листя салату, зверху викладаємо болгарський перець, цибуля, квасоля і огірки. Наступним шаром розміщуємо відварне м'ясо і поливаємо соусом з майонезу і гірчиці. Зверху викладаємо листочки петрушки.
Теплий салат з яловичиною та огірком
Інгредієнти:

Приготування
Вирізку яловичини тоненько нарізаємо, кладемо на сковороду і обсмажуємо до готовності, додаємо нарізані соломкою овочі. Трохи обсмажуємо, вливаємо гранатовий соус, перемішуємо, підсолюємо, перчимо за смаком. Кладемо нашатковану соломкою маринований огірок. Перед подачею посипаємо теплий салат зернами кунжуту. Всім приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з яловичини з солоним огірком
Урізноманітнити домашній обід можна звичайним салатом з найпростіших компонентів. Хоча рецепти, наведені далі, цілком підійдуть і для святкового

Салат з яловичиною - рецепт
М'ясні салати завжди відрізняються надзвичайної ситністю. І сьогодні ми поговоримо про різних варіантах створення салатів з яловичиною. Знайомимося з

Салат з маринованими огірками
Салат з маринованими огірочками завжди виграшно виглядає на будь-якому столі. Він відмінно підходить до будь-якого гарніру і м'яса. Пропонуємо вашій

Салат з яловичиною і перцем
М'ясні салати займають особливе місце на наших столах. Їх готують і до свят, і на повсякденні трапези. І сьогодні розповімо, як зробити смачний і

Салат з маринованими опеньками
Мариновані опеньки - не тільки чудова закуска на будь-якому святковому столі, але ще й один з найкращих інгредієнтів для приготування смачних

Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.