М'ясний салат - класичний рецепт
Пропонуємо вам класичні рецепти приготування м'ясного салату. Він виходить неймовірно ситним, смачним і чудово поєднується з будь-яким гарніром.
Інгредієнти:
яловичина відварна – 220 г;
картопля – 215 г;
консервований горошок – 100 г;
морква свіжа – 1 шт.;
яйце – 3 шт.;
мариновані огірки – 210 г;
цибулина– 55 г;
спеції.
Для заправки:
сметана – 3 ст. ложки;
гірчиця гостра – 1 ст. ложка;
майонез – 50 мл.
Приготування
Отже, для приготування класичного м'ясного салату з яловичиною, картоплю і моркву миємо щіткою і відварюємо до м'якості, трохи підсолюємо. Окремо варимо м'ясо і яйця. Потім інгредієнти остуджуємо і чистимо. Далі, картоплю і моркву нарізаємо кубиками маленьких розмірів і кидаємо в салатник. Яйця дрібно рубаємо, а мариновані огірки і м'ясо шаткуємо трохи побільше. Цибулину ріжемо дрібно. Всі інгредієнти викладаємо в салатник і перемішуємо. З майонезу, гірчиці і сметани готуємо заправку і виливаємо її в салат. Добре все перемішуємо і заправляємо спеціями за смаком.
Інгредієнти:
грудка свіжа куряча – 320 г;
картопля – 220 г;
морква – 55 г;
яйце – 3 шт.;
чорний перець горошком – 2 шт.;
огірок консервований – 80 г;
горошок консервований зелений – 1 банка;
спеції.
Приготування
Курячу грудку промиваємо, очищаємо від плівки, викладаємо в глибоку каструлю і заливаємо фільтрованої холодною водою. Кидаємо кілька горошків чорного перцю і підсолюємо. Відварюємо м'ясо при слабкому кипінні до готовності, прикривши зверху кришкою. Тим часом промиваємо овочі і відварюємо їх з шкіркою. Готові продукти остуджуємо, чистимо і кришимо кубиками. Відварену грудинку теж шаткуємо кубиками. В окрему миску викладаємо зелений горошок і всі підготовлені інгредієнти. Все акуратно перемішуємо, заправляємо майонезом, підсолюємо і все перемішуємо. Готовий класичний м'ясний салат трохи охолоджуємо і подаємо до столу, посипавши рубаною свіжої зеленню.
Інгредієнти:
яловичина – 320 г;
сир твердих сортів – 120 г;
цибулина – 55 г;
яйце – 4 шт.;
оцет 9% – 3 ст. ложки;
майонез для заправки;
спеції.
Приготування
М'ясо перебираємо і відварюємо до готовності, підсолюємо воду за смаком. Далі яловичину остуджуємо і розбираємо на волокна. Точно також готуємо яйця і ріжемо їх кубиками. Чистимо цибулину і шаткуємо тоненькими півкільцями. Заливаємо його прохолодною водою і додаємо трохи оцту. Через 25 хвилин маринад зливаємо, а цибулька обполіскуємо і віджимаємо. Сир натремо в тонку стружку і починаємо формувати салат. На плоске блюдо викладаємо маринований лук. Покриваємо його майонезній сіточкою і розподіляємо рівним шаром трохи відвареного м'яса. Далі кладемо яйця, знову промазуємо майонезом і вкриваємо рештою м'ясом. Посипаємо сиром і відправляємо готовий салат в холодильник приблизно на годину, а потім подаємо на стіл і угощаемся надзвичайно смачним блюдом.
Інгредієнти:
яйце – 2 шт.;
картопля – 450 г;
лук свіжий зелений – 05 пучка;
свіжий огірок – 100 г;
майонез – 60 мл;
ковбаса – 150 г;
спеції – за смаком.
Приготування
Картоплю відварюємо «в мундирі» разом з курячими яйцями. Потім охолоджуємо ці продукти, чистимо, нарізаємо кубиками й викладаємо в миску. Зелена цибуля обполіскуємо і рубаємо ножем. Далі шаткуємо кубиками свіжі огірки і сиру ковбасу. З'єднуємо всі інгредієнти в мисці, заправляємо майонезом і ретельно вимішуємо салат. Даємо йому настоятися і через 40 хвилин подаємо до столу.
Класичний рецепт м'ясного салату з яловичиною
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Отже, для приготування класичного м'ясного салату з яловичиною, картоплю і моркву миємо щіткою і відварюємо до м'якості, трохи підсолюємо. Окремо варимо м'ясо і яйця. Потім інгредієнти остуджуємо і чистимо. Далі, картоплю і моркву нарізаємо кубиками маленьких розмірів і кидаємо в салатник. Яйця дрібно рубаємо, а мариновані огірки і м'ясо шаткуємо трохи побільше. Цибулину ріжемо дрібно. Всі інгредієнти викладаємо в салатник і перемішуємо. З майонезу, гірчиці і сметани готуємо заправку і виливаємо її в салат. Добре все перемішуємо і заправляємо спеціями за смаком.
Класичний рецепт м'ясного салату з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку промиваємо, очищаємо від плівки, викладаємо в глибоку каструлю і заливаємо фільтрованої холодною водою. Кидаємо кілька горошків чорного перцю і підсолюємо. Відварюємо м'ясо при слабкому кипінні до готовності, прикривши зверху кришкою. Тим часом промиваємо овочі і відварюємо їх з шкіркою. Готові продукти остуджуємо, чистимо і кришимо кубиками. Відварену грудинку теж шаткуємо кубиками. В окрему миску викладаємо зелений горошок і всі підготовлені інгредієнти. Все акуратно перемішуємо, заправляємо майонезом, підсолюємо і все перемішуємо. Готовий класичний м'ясний салат трохи охолоджуємо і подаємо до столу, посипавши рубаною свіжої зеленню.
Класичний рецепт м'ясного салату з сиром
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо перебираємо і відварюємо до готовності, підсолюємо воду за смаком. Далі яловичину остуджуємо і розбираємо на волокна. Точно також готуємо яйця і ріжемо їх кубиками. Чистимо цибулину і шаткуємо тоненькими півкільцями. Заливаємо його прохолодною водою і додаємо трохи оцту. Через 25 хвилин маринад зливаємо, а цибулька обполіскуємо і віджимаємо. Сир натремо в тонку стружку і починаємо формувати салат. На плоске блюдо викладаємо маринований лук. Покриваємо його майонезній сіточкою і розподіляємо рівним шаром трохи відвареного м'яса. Далі кладемо яйця, знову промазуємо майонезом і вкриваємо рештою м'ясом. Посипаємо сиром і відправляємо готовий салат в холодильник приблизно на годину, а потім подаємо на стіл і угощаемся надзвичайно смачним блюдом.
Класичний рецепт м'ясного салату з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю відварюємо «в мундирі» разом з курячими яйцями. Потім охолоджуємо ці продукти, чистимо, нарізаємо кубиками й викладаємо в миску. Зелена цибуля обполіскуємо і рубаємо ножем. Далі шаткуємо кубиками свіжі огірки і сиру ковбасу. З'єднуємо всі інгредієнти в мисці, заправляємо майонезом і ретельно вимішуємо салат. Даємо йому настоятися і через 40 хвилин подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з яловичини з солоним огірком
Урізноманітнити домашній обід можна звичайним салатом з найпростіших компонентів. Хоча рецепти, наведені далі, цілком підійдуть і для святкового
Салат з грибами печерицями
Для любителів всіляких закусок, на основі грибів пропонуємо кілька неймовірних рецептів смачних салатів з печериць. Розповімо, як максимально швидко,
Салат з горошком і ковбасою
Будь-який святковий стіл, та й не тільки, завжди прикрашають різноманітні салати, варіантів, приготування яких досить багато. І сьогодні ми зробили
Салат з яловичиною - рецепт
М'ясні салати завжди відрізняються надзвичайної ситністю. І сьогодні ми поговоримо про різних варіантах створення салатів з яловичиною. Знайомимося з
Салат з консервованих кальмарів
Салат з консервованих кальмарів - це смачне і пікантне блюдо, яке можна віднести до розряду делікатесних страв. У нашій статті ми розберемося кілька
Салат із зеленим горошком
Зелений горошок добре поєднується з багатьма продуктами: м'ясом, овочами, морепродуктами, горішками і т. д. І зараз ми підкажемо вам кілька цікавих і