Салат з грибами печерицями
Пропонуємо вашій увазі прості рецепти салатів з грибами. Таке блюдо – справжня їжа для гурманів і цінителів смачної їжі. Воно виходять неймовірно ніжними, пікантними і припаде до смаку всій вашій родині.
Інгредієнти:
кальмари – 1 кг;
мариновані печериці – 800 г;
цибулина – 3 шт.;
майонез – 200 мл;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Кальмари промиваємо і відварюємо кілька хвилин в киплячій підсоленій воді. Після цього остуджуємо морепродукти і нарізаємо смужками. Очищену цибулину тонко шаткуємо півкільцями і підрум'янюємо в сковороді рослинне масло до золотавого кольору. Тепер викладаємо обжарку в глибокий салатник, додаємо кальмари, мариновані гриби і заправляємо салат майонезом. Добре перемішуємо його і приправляємо за смаком улюбленими спеціями.
Інгредієнти:
грудка куряча – 2 шт.;
перець червоний болгарський – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
гриби мариновані – 450 г;
майонез – за смаком;
морква – 1 шт.;
свіжа зелень.
Приготування
Курячу грудку спочатку відварюємо, а потім остуджуємо і подрібнюємо кубиками. Моркву чистимо, шаткуємо кільцями і підрум'янюємо на рослинному маслечко до м'якого стану. Потім обробляємо цибулину, подрібнюємо її півкільцями і пасеруємо окремо. Болгарський перець чистимо від насіння, обполіскуємо, рубаємо соломкою і підрум'янюємо кілька хвилин. Після цього викладаємо всі інгредієнти в красивий салатник, заправляємо блюдо майонезом і ретельно перемішуємо. Прикрашаємо салат з куркою і грибами гілочкою зелені і подаємо до святкового столу.
Інгредієнти:
картопля – 100 г;
свіжі печериці – 150 г;
морква по-корейськи – 50 г;
цибулина – 1 шт.;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Першим ділом готуємо всі продукти. Для цього печериці промиваємо, обробляємо і нарізаємо скибочками. Картопля промиваємо і, не очищаючи, відварюємо, а потім остуджуємо, чистимо і кришимо маленькими кубиками. Оброблену від лушпиння цибулину дрібно нарізаємо і обсмажуємо разом з грибами на рослинному маслечко. Після цього викладаємо овочі в салатник, додаємо картоплю, моркву по-корейськи. Заправляємо маслом блюдо і посипаємо спеціями за смаком.
Інгредієнти:
печериці свіжі– 250 г;
свіжий огірок – 05 шт.;
цибулина – 1 шт.;
часник – 1 зубчик;
лимонний сік – 05 ч. ложки;
свіжа зелень;
коріандр – щіпка;
олія рослинна.
Приготування
Гриби, часник і свіжий огірок шаткуємо тонкими пластинами. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, а зелень рубаємо ножем. Тепер викладаємо підготовлені інгредієнти в салатник, додаємо спеції, коріандр, заправляємо олією і скроплюємо лимонним соком. Гарненько перемішуємо салат і наполягаємо 30 хвилин в холодильнику.
Інгредієнти:
свіжі гриби – 300 г;
мариновані огірки – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
яйце – 2 шт.;
майонез – 2 ст. ложки;
зелений консервований горошок – 50 г;
картопля – 1 шт.;
спеції;
олія рослинна;
свіжа зелень за бажанням.
Приготування
Цибулину і гриби чистимо, нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо овочі кілька хвилин на розігрітому рослинному маслі, помішуючи і подсаливая за смаком. Тим часом відварюємо «в мундирі» картоплю охолодити його, очищаємо і нарізаємо кубиками. Огірки подрібнюємо точно також, а яйця відварюємо круто, чистимо й дрібненько рубаємо. Тепер викладаємо в салатник огірки, картоплю, яйця і висипаємо консервований горошок. Додаємо овочеву обжарку, заправляємо майонезом, приправляємо за бажанням спеціями і перемішуємо салат.
Простий салат з кальмарами і печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Кальмари промиваємо і відварюємо кілька хвилин в киплячій підсоленій воді. Після цього остуджуємо морепродукти і нарізаємо смужками. Очищену цибулину тонко шаткуємо півкільцями і підрум'янюємо в сковороді рослинне масло до золотавого кольору. Тепер викладаємо обжарку в глибокий салатник, додаємо кальмари, мариновані гриби і заправляємо салат майонезом. Добре перемішуємо його і приправляємо за смаком улюбленими спеціями.
Салат з маринованими грибами печерицями і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку спочатку відварюємо, а потім остуджуємо і подрібнюємо кубиками. Моркву чистимо, шаткуємо кільцями і підрум'янюємо на рослинному маслечко до м'якого стану. Потім обробляємо цибулину, подрібнюємо її півкільцями і пасеруємо окремо. Болгарський перець чистимо від насіння, обполіскуємо, рубаємо соломкою і підрум'янюємо кілька хвилин. Після цього викладаємо всі інгредієнти в красивий салатник, заправляємо блюдо майонезом і ретельно перемішуємо. Прикрашаємо салат з куркою і грибами гілочкою зелені і подаємо до святкового столу.
Салат зі смаженими грибами печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом готуємо всі продукти. Для цього печериці промиваємо, обробляємо і нарізаємо скибочками. Картопля промиваємо і, не очищаючи, відварюємо, а потім остуджуємо, чистимо і кришимо маленькими кубиками. Оброблену від лушпиння цибулину дрібно нарізаємо і обсмажуємо разом з грибами на рослинному маслечко. Після цього викладаємо овочі в салатник, додаємо картоплю, моркву по-корейськи. Заправляємо маслом блюдо і посипаємо спеціями за смаком.
Простий салат з сирими печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Гриби, часник і свіжий огірок шаткуємо тонкими пластинами. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, а зелень рубаємо ножем. Тепер викладаємо підготовлені інгредієнти в салатник, додаємо спеції, коріандр, заправляємо олією і скроплюємо лимонним соком. Гарненько перемішуємо салат і наполягаємо 30 хвилин в холодильнику.
Салат з печериць і солоних огірків
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину і гриби чистимо, нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо овочі кілька хвилин на розігрітому рослинному маслі, помішуючи і подсаливая за смаком. Тим часом відварюємо «в мундирі» картоплю охолодити його, очищаємо і нарізаємо кубиками. Огірки подрібнюємо точно також, а яйця відварюємо круто, чистимо й дрібненько рубаємо. Тепер викладаємо в салатник огірки, картоплю, яйця і висипаємо консервований горошок. Додаємо овочеву обжарку, заправляємо майонезом, приправляємо за бажанням спеціями і перемішуємо салат.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з печерицями та огірками
Салати є різноманітним прикрасою наші столів, як святкові, так і буденних. І деколи в них дуже добре поєднуються, здавалося б, непоєднувані
Салат з грибами і кукурудзою
Салат з кукурудзою і грибами - чудове блюдо, яке вразить ваших гостей незвичайним тонким поєднанням смаків. Ця ситна закуска буде чудово виглядати на
Салат «Гриби під шубою»
Представляємо вашій увазі дуже оригінальний і смачний грибний салат під овочевий шубою. Блюдо виходить дивовижно ніжним і вишуканим, і сподобається
Салат з морквою і куркою
Салат з морквою і куркою - смачне і ситне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. А приготувати його досить просто, варто лише
Салат з чорносливом і печерицями
Чорнослив добре підходить для створення других страв, десертів і, звичайно ж, салатів. І сьогодні ми поговоримо про дивовижному салаті з чорносливом
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.