Салат з курячою грудкою - простий рецепт
Куряче м'ясо часто використовують в салатах, т. до. воно добре поєднується з різними продуктами. У цьому матеріалі ми зібрали кілька гідних варіантів, які напевно сподобаються кожному.
Інгредієнти:
грудка куряча – 600 г;
твердий сир Російський – 210 г;
томати черрі – 3-4 шт.;
квасоля консервована або відварена – 420 г;
салат зелений (латук, лоло-россо) – 1 пучок;
сухарики;
майонез домашній або рослинне масло.
Приготування
Варимо філе курячої грудки, коли воно буде готове залишаємо в бульйоні на одну годину. Тоді м'ясо буде соковитим. Рвемо на шматочки салатний лист, помідори ріжемо маленькими шматочками, сир тремо на найдрібнішій тертці. Грудку дрібно нарізаємо і з'єднуємо її з іншими продуктами, додаємо соус, перемішуємо, зверху можна прикрасити сухариками.
Дієтичний салат з курячої грудки
Це самий простий і легкий дієтичний салат з курячої грудки, який буде за душі і котрі худнуть і людям які просто стежать за фігурою. Він малокалорійний, але ситний.
Інгредієнти:
куряча грудка – 1 шт.;
яблуко (кисле) – 1 шт.;
сир твердий – 80 г;
яйця курячі варені (білок) – 4 шт.;
йогурт або нежирна сметана – 100 мл
Приготування
Грудку варимо, попередньо посоливши воду. Чистимо яблуко і ріжемо його соломкою. З яєць беремо тільки білки. Нарізаємо сир і білки кубиками. Грудку рвемо на волокна. Заправляємо все йогуртом і перчимо за смаком. Можете додати сік лимона.
Салат з копченою курячою грудкою
Цей простий, але незвичайний рецепт салату з копченою курячою грудкою стане улюбленим для вас і ваших близьких, як тільки ви спробуєте його.
Інгредієнти:
гриби свіжі (бажано печериці) – 400 г;
копчена куряча грудка – 250 г;
цибуля біла ріпчаста – 180 г;
яйця перепелині – 8 шт.;
морквина - 130 г;
картопля – 300 г;
майонез.
Приготування
Картоплю і моркву вимиваємо і відварюємо в мундирі, залишаємо остигати. Яйця варимо (попередньо посоливши воду, а щоб шкаралупа не тріснула класти їх потрібно в холодну воду). Гриби миємо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо гриби на вершковому маслі, солимо і даємо охолонути. Дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо до розм'якшення і прозорості, даємо охолонути. Нарізаємо копчену грудинку дрібними кубиками. Зварені з шкіркою картоплю і моркву очищаємо і подрібнюємо на тертці. Відварені яйця чистимо (щоб яйця легше чистилися, відразу після приготування потрібно залити їх холодною водою і дати так охолонути), білки натираємо на тертці.
Тепер викладаємо шарами у такому порядку: грудка, потім гриби з цибулею, картопля, морква, яйця, промазуючи кожен шар майонезом. Залишені для прикраси жовтки розминаємо виделкою в крихту і посипаємо зверху.
Інгредієнти:
грудка куряча – 1 шт.;
кукурудза цукрова консервована – 400 г;
морква по-корейськи – 220 г;
капуста пекінська – верхня половина головки;
свіжий огірок – 1 шт.;
соус соєвий – 4 ст. ложки.
Приготування
М'ясо курки нарізаємо скибочками, заливаємо соєвим соусом хвилин на 10. Тим часом огірок, капусту нарізаємо соломкою. Філе обсмажуємо на соняшниковій олії, висипаємо в миску і даємо охолонути. Додаємо до курки всі інші інгредієнти і рослинне масло.
А можна зробити це салат ще смачніше і приготувати соус з оливкової олії, діжонської зернової гірчиці, соєвого соусу і соку половинки лимона. Таким соусом можна заправляти будь-які салати з зеленою основою (капуста, мікс салатів і т. д.). Він робить салати не схожими на інші, заправлені просто майонезом або олією.
Салату з курячою грудкою і рисом
Інгредієнти:
огірок – 2 шт.;
стебла зеленої цибулі – 50 г;
петрушка листова – 5 гілочок;
грудка куряча відварна – 150 г;
рис довгий відварний – 250 г;
горошок консервований – 100 г;
майонез салатний нежирний – 200 г;
чорний перець – 05 ч. ложки;
сіль.
Приготування
Огірки миємо, очищаємо і нарізаємо брусочками, висипаємо в ємність. Зелену цибулю і петрушку миємо, нарізаємо дрібно і додаємо до огірків. Відварну грудку ріжемо на кубики і додаємо до інших продуктів. Додаємо горошок, рис, сіль, спеції і заправляємо майонезом.
Простий салат з вареної курячої грудкою і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Варимо філе курячої грудки, коли воно буде готове залишаємо в бульйоні на одну годину. Тоді м'ясо буде соковитим. Рвемо на шматочки салатний лист, помідори ріжемо маленькими шматочками, сир тремо на найдрібнішій тертці. Грудку дрібно нарізаємо і з'єднуємо її з іншими продуктами, додаємо соус, перемішуємо, зверху можна прикрасити сухариками.
Дієтичний салат з курячої грудки
Це самий простий і легкий дієтичний салат з курячої грудки, який буде за душі і котрі худнуть і людям які просто стежать за фігурою. Він малокалорійний, але ситний.
Інгредієнти:
Приготування
Грудку варимо, попередньо посоливши воду. Чистимо яблуко і ріжемо його соломкою. З яєць беремо тільки білки. Нарізаємо сир і білки кубиками. Грудку рвемо на волокна. Заправляємо все йогуртом і перчимо за смаком. Можете додати сік лимона.
Салат з копченою курячою грудкою
Цей простий, але незвичайний рецепт салату з копченою курячою грудкою стане улюбленим для вас і ваших близьких, як тільки ви спробуєте його.
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю і моркву вимиваємо і відварюємо в мундирі, залишаємо остигати. Яйця варимо (попередньо посоливши воду, а щоб шкаралупа не тріснула класти їх потрібно в холодну воду). Гриби миємо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо гриби на вершковому маслі, солимо і даємо охолонути. Дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо до розм'якшення і прозорості, даємо охолонути. Нарізаємо копчену грудинку дрібними кубиками. Зварені з шкіркою картоплю і моркву очищаємо і подрібнюємо на тертці. Відварені яйця чистимо (щоб яйця легше чистилися, відразу після приготування потрібно залити їх холодною водою і дати так охолонути), білки натираємо на тертці.
Тепер викладаємо шарами у такому порядку: грудка, потім гриби з цибулею, картопля, морква, яйця, промазуючи кожен шар майонезом. Залишені для прикраси жовтки розминаємо виделкою в крихту і посипаємо зверху.
Простий і легкий салат з курячою грудкою і кукурудзою
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо курки нарізаємо скибочками, заливаємо соєвим соусом хвилин на 10. Тим часом огірок, капусту нарізаємо соломкою. Філе обсмажуємо на соняшниковій олії, висипаємо в миску і даємо охолонути. Додаємо до курки всі інші інгредієнти і рослинне масло.
А можна зробити це салат ще смачніше і приготувати соус з оливкової олії, діжонської зернової гірчиці, соєвого соусу і соку половинки лимона. Таким соусом можна заправляти будь-які салати з зеленою основою (капуста, мікс салатів і т. д.). Він робить салати не схожими на інші, заправлені просто майонезом або олією.
Салату з курячою грудкою і рисом
Інгредієнти:
Приготування
Огірки миємо, очищаємо і нарізаємо брусочками, висипаємо в ємність. Зелену цибулю і петрушку миємо, нарізаємо дрібно і додаємо до огірків. Відварну грудку ріжемо на кубики і додаємо до інших продуктів. Додаємо горошок, рис, сіль, спеції і заправляємо майонезом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Простий і смачний салат з курячої грудки
З безлічі існуючих рецептів салатів на основі з найніжнішої курячої грудки досить складно виділити щось особливо просте і обов'язково смачне. Проте,
Салат з курячою грудкою і грибами
Серед неймовірної кількості салатів на курячої основі ми представляємо кілька найяскравіших, смачних і, звичайно, оригінальних варіантів. Розповімо,
Салат Крабовий» з кукурудзою і огірком
Рецепт «Крабового» салату з кукурудзою і огірком простий. Знадобиться мінімум інгредієнтів, всі вони легко доступні й дешеві. Таким салатом можна
Салат з курячою грудкою і кукурудзою
З курячої грудки готують безліч страв. Адже її нейтральний смак і м'яка консистенція поєднується з більшістю продуктів. Особливо вона хороша в
Салат з куркою і капустою
Салати з куркою - це завжди смачно, вишукано і святково. Їх готують з найрізноманітнішими інгредієнтами. Сьогодні ми хочемо порекомендувати вам
Салат з курячою грудкою і ананасом
Салат з курячої грудки і ананаса - надзвичайно ніжний і смачний. Комусь може здатися дивним поєднання курячого м'яса з солодким фруктом, але тим не