» » Салат з курячою грудкою - простий рецепт

Салат з курячою грудкою - простий рецепт

Салат з курячою грудкою - простий рецепт
Куряче м'ясо часто використовують в салатах, т. до. воно добре поєднується з різними продуктами. У цьому матеріалі ми зібрали кілька гідних варіантів, які напевно сподобаються кожному.

Простий салат з вареної курячої грудкою і помідорами


Інгредієнти:

  • грудка куряча – 600 г;

  • твердий сир Російський – 210 г;

  • томати черрі – 3-4 шт.;

  • квасоля консервована або відварена – 420 г;

  • салат зелений (латук, лоло-россо) – 1 пучок;

  • сухарики;

  • майонез домашній або рослинне масло.


  • Приготування
    Варимо філе курячої грудки, коли воно буде готове залишаємо в бульйоні на одну годину. Тоді м'ясо буде соковитим. Рвемо на шматочки салатний лист, помідори ріжемо маленькими шматочками, сир тремо на найдрібнішій тертці. Грудку дрібно нарізаємо і з'єднуємо її з іншими продуктами, додаємо соус, перемішуємо, зверху можна прикрасити сухариками.
    Дієтичний салат з курячої грудки
    Це самий простий і легкий дієтичний салат з курячої грудки, який буде за душі і котрі худнуть і людям які просто стежать за фігурою. Він малокалорійний, але ситний.
    Інгредієнти:

  • куряча грудка – 1 шт.;

  • яблуко (кисле) – 1 шт.;

  • сир твердий – 80 г;

  • яйця курячі варені (білок) – 4 шт.;

  • йогурт або нежирна сметана – 100 мл


  • Приготування
    Грудку варимо, попередньо посоливши воду. Чистимо яблуко і ріжемо його соломкою. З яєць беремо тільки білки. Нарізаємо сир і білки кубиками. Грудку рвемо на волокна. Заправляємо все йогуртом і перчимо за смаком. Можете додати сік лимона.
    Салат з копченою курячою грудкою
    Цей простий, але незвичайний рецепт салату з копченою курячою грудкою стане улюбленим для вас і ваших близьких, як тільки ви спробуєте його.
    Інгредієнти:

  • гриби свіжі (бажано печериці) – 400 г;

  • копчена куряча грудка – 250 г;

  • цибуля біла ріпчаста – 180 г;

  • яйця перепелині – 8 шт.;

  • морквина - 130 г;

  • картопля – 300 г;

  • майонез.


  • Приготування
    Картоплю і моркву вимиваємо і відварюємо в мундирі, залишаємо остигати. Яйця варимо (попередньо посоливши воду, а щоб шкаралупа не тріснула класти їх потрібно в холодну воду). Гриби миємо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо гриби на вершковому маслі, солимо і даємо охолонути. Дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо до розм'якшення і прозорості, даємо охолонути. Нарізаємо копчену грудинку дрібними кубиками. Зварені з шкіркою картоплю і моркву очищаємо і подрібнюємо на тертці. Відварені яйця чистимо (щоб яйця легше чистилися, відразу після приготування потрібно залити їх холодною водою і дати так охолонути), білки натираємо на тертці.
    Тепер викладаємо шарами у такому порядку: грудка, потім гриби з цибулею, картопля, морква, яйця, промазуючи кожен шар майонезом. Залишені для прикраси жовтки розминаємо виделкою в крихту і посипаємо зверху.

    Простий і легкий салат з курячою грудкою і кукурудзою


    Інгредієнти:

  • грудка куряча – 1 шт.;

  • кукурудза цукрова консервована – 400 г;

  • морква по-корейськи – 220 г;

  • капуста пекінська – верхня половина головки;

  • свіжий огірок – 1 шт.;

  • соус соєвий – 4 ст. ложки.


  • Приготування
    М'ясо курки нарізаємо скибочками, заливаємо соєвим соусом хвилин на 10. Тим часом огірок, капусту нарізаємо соломкою. Філе обсмажуємо на соняшниковій олії, висипаємо в миску і даємо охолонути. Додаємо до курки всі інші інгредієнти і рослинне масло.
    А можна зробити це салат ще смачніше і приготувати соус з оливкової олії, діжонської зернової гірчиці, соєвого соусу і соку половинки лимона. Таким соусом можна заправляти будь-які салати з зеленою основою (капуста, мікс салатів і т. д.). Він робить салати не схожими на інші, заправлені просто майонезом або олією.
    Салату з курячою грудкою і рисом
    Інгредієнти:

  • огірок – 2 шт.;

  • стебла зеленої цибулі – 50 г;

  • петрушка листова – 5 гілочок;

  • грудка куряча відварна – 150 г;

  • рис довгий відварний – 250 г;
  • Салат з курячою грудкою - простий рецепт

  • горошок консервований – 100 г;

  • майонез салатний нежирний – 200 г;

  • чорний перець – 05 ч. ложки;

  • сіль.


  • Приготування
    Огірки миємо, очищаємо і нарізаємо брусочками, висипаємо в ємність. Зелену цибулю і петрушку миємо, нарізаємо дрібно і додаємо до огірків. Відварну грудку ріжемо на кубики і додаємо до інших продуктів. Додаємо горошок, рис, сіль, спеції і заправляємо майонезом.
    Додав: admin | 27-12-2015, 23:18
    Переглядів: 1285