Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сьомга під шубою

Сьомга під шубою

21-11-2015, 14:26
570
Сьомга під шубою
Незважаючи на те, що на момент свого створення «Шуба» вважалася стравою простого народу і включала в себе загальнодоступні складові, з часом салат почали доповнювати делікатесної ікрою і готувати на основі червоної риби. Про одну з сучасних варіацій - «Сьомги під шубою», ми і поведемо мова в цьому матеріалі.

Салат «Сьомга під шубою»


Інгредієнти:

  • сьомга слабосолона - 230 г;

  • картопляні бульби - 370 г;

  • ріпчаста цибуля - 45 г;

  • буряк - 180 г;

  • морква - 145 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • майонез - 290 р.


  • Приготування
    Перевірте рибну м'якоть на наявність кісток і при необхідності видаліть їх. Розділіть рибне філе на невеликі кубики. Відваріть овочі (крім цибулі) окремо один від одного прямо в шкірці, а охолодивши, очистіть їх і розділіть на шматочки аналогічного рибі розміру, або крупно натріть. Зваріть яйця круто і подрібніть їх. Цибулю також можна нарізати максимально дрібно, а можна розділити на тонкі півкільця і обшпарити, щоб позбавитися від зайвої гіркоти. Викладіть рибу, овочі і яйця пошарово, покриваючи кожен з шарів тонким шаром соусу. Перед подачею наша «Оселедець під шубою» з сьомгою повинна охолонути.

    Салат «Сьомга під шубою» без буряка


    Якщо ви не любите буряк, то ніхто не може заборонити вам виключити її з класичного рецепту. Залиште колишній овочевий комплект і зробіть закуску основою з червоної риби.
    Інгредієнти:

  • картопляні бульби - 320 г;

  • пучок зеленої цибулі;

  • сік лимона - 1 ст. ложка;

  • зелень кропу - 1 ч. ложка;

  • філе слабосоленої сьомги - 290 г;

  • морква - 130 г;

  • майонез - 180 мл;

  • червона ікра - для декору.


  • Приготування
    Відваріть картопляні бульби в мундирах. Окремо відваріть неочищену моркву. Відварені овочі звільніть від шкірки і натріть. Розділіть філе сьомги на невеликі шматочки. Змішайте рибу з подрібненою зеленню кропу і цитрусовим соком. Змішайте картоплю і моркву з майонезом і викладіть шарами поверх подушки з рибного філе. Декоруйте салат зеленню цибулі і червоною ікрою.

    «Сьомга під шубою» – рецепт


    Інгредієнти:

  • філе слабосоленої сьомги - 490 г;
  • Сьомга під шубою

  • ріпчаста цибуля - 55 г;

  • буряк - 210 г;

  • морква - 210 г;

  • картопля - 210 г;

  • яйця - 5 шт.;

  • вершковий сир - 55 г;

  • сметана - 55 г;

  • майонез - 165 р.


  • Приготування
    Подрібніть рибне філе. Цибулю також дрібно наріжте і обшпарте, щоб позбутися гіркоти. Відваріть овочі, що залишилися в шкірці, охолодіть і крупно натріть. Зваріть яйця круто, жовтки залиште, а білки покришіть. Приготуйте соус зі сметани, вершкового сиру і майонезу. Викладіть рибу і покрийте її шаром соусу. Далі по черзі викладайте овочі і яєчний білок, покриваючи все соусом. Верхівку декоруйте залишками соусу і жовтком.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з курячою грудкою і грибами
    Салат з курячою грудкою і грибами
    Серед неймовірної кількості салатів на курячої основі ми представляємо кілька найяскравіших, смачних і, звичайно, оригінальних варіантів. Розповімо,
    Салат «Риба під шубою» - рецепт
    Салат «Риба під шубою» - рецепт
    Традиційним прикрасою святкового столу вже багато років у кожному будинку є чудовий салат «Риба під шубою». Далі представлені рецепти цієї чудової
    Салат «Під шубою» - класичний рецепт
    Салат «Під шубою» - класичний рецепт
    Напевно в кожному будинку в свято одним з самих перших страв готують салат «Під шубою» , тому здивувати цією закускою зараз не просто, хоча ми
    Салат «Оселедець під шубою» - рецепт
    Салат «Оселедець під шубою» - рецепт
    Оселедець під шубою - це салат, який готується до будь-якого свята. Його смак і зовнішній вигляд є прикрасою столу, а тому кожна господиня повинна
    Салат «Під шубою з яблуком»
    Салат «Під шубою з яблуком»
    Незвичайним поєднанням оселедця з яблуками вже нікого не здивуєш. І сьогодні ми поговоримо про салаті під шубою саме з цим фруктом. Вийде дуже