Сьомга під шубою
Незважаючи на те, що на момент свого створення «Шуба» вважалася стравою простого народу і включала в себе загальнодоступні складові, з часом салат почали доповнювати делікатесної ікрою і готувати на основі червоної риби. Про одну з сучасних варіацій - «Сьомги під шубою», ми і поведемо мова в цьому матеріалі.
Інгредієнти:
сьомга слабосолона - 230 г;
картопляні бульби - 370 г;
ріпчаста цибуля - 45 г;
буряк - 180 г;
морква - 145 г;
яйця - 3 шт.;
майонез - 290 р.
Приготування
Перевірте рибну м'якоть на наявність кісток і при необхідності видаліть їх. Розділіть рибне філе на невеликі кубики. Відваріть овочі (крім цибулі) окремо один від одного прямо в шкірці, а охолодивши, очистіть їх і розділіть на шматочки аналогічного рибі розміру, або крупно натріть. Зваріть яйця круто і подрібніть їх. Цибулю також можна нарізати максимально дрібно, а можна розділити на тонкі півкільця і обшпарити, щоб позбавитися від зайвої гіркоти. Викладіть рибу, овочі і яйця пошарово, покриваючи кожен з шарів тонким шаром соусу. Перед подачею наша «Оселедець під шубою» з сьомгою повинна охолонути.
Якщо ви не любите буряк, то ніхто не може заборонити вам виключити її з класичного рецепту. Залиште колишній овочевий комплект і зробіть закуску основою з червоної риби.
Інгредієнти:
картопляні бульби - 320 г;
пучок зеленої цибулі;
сік лимона - 1 ст. ложка;
зелень кропу - 1 ч. ложка;
філе слабосоленої сьомги - 290 г;
морква - 130 г;
майонез - 180 мл;
червона ікра - для декору.
Приготування
Відваріть картопляні бульби в мундирах. Окремо відваріть неочищену моркву. Відварені овочі звільніть від шкірки і натріть. Розділіть філе сьомги на невеликі шматочки. Змішайте рибу з подрібненою зеленню кропу і цитрусовим соком. Змішайте картоплю і моркву з майонезом і викладіть шарами поверх подушки з рибного філе. Декоруйте салат зеленню цибулі і червоною ікрою.
Інгредієнти:
філе слабосоленої сьомги - 490 г;
ріпчаста цибуля - 55 г;
буряк - 210 г;
морква - 210 г;
картопля - 210 г;
яйця - 5 шт.;
вершковий сир - 55 г;
сметана - 55 г;
майонез - 165 р.
Приготування
Подрібніть рибне філе. Цибулю також дрібно наріжте і обшпарте, щоб позбутися гіркоти. Відваріть овочі, що залишилися в шкірці, охолодіть і крупно натріть. Зваріть яйця круто, жовтки залиште, а білки покришіть. Приготуйте соус зі сметани, вершкового сиру і майонезу. Викладіть рибу і покрийте її шаром соусу. Далі по черзі викладайте овочі і яєчний білок, покриваючи все соусом. Верхівку декоруйте залишками соусу і жовтком.
Салат «Сьомга під шубою»
Інгредієнти:
Приготування
Перевірте рибну м'якоть на наявність кісток і при необхідності видаліть їх. Розділіть рибне філе на невеликі кубики. Відваріть овочі (крім цибулі) окремо один від одного прямо в шкірці, а охолодивши, очистіть їх і розділіть на шматочки аналогічного рибі розміру, або крупно натріть. Зваріть яйця круто і подрібніть їх. Цибулю також можна нарізати максимально дрібно, а можна розділити на тонкі півкільця і обшпарити, щоб позбавитися від зайвої гіркоти. Викладіть рибу, овочі і яйця пошарово, покриваючи кожен з шарів тонким шаром соусу. Перед подачею наша «Оселедець під шубою» з сьомгою повинна охолонути.
Салат «Сьомга під шубою» без буряка
Якщо ви не любите буряк, то ніхто не може заборонити вам виключити її з класичного рецепту. Залиште колишній овочевий комплект і зробіть закуску основою з червоної риби.
Інгредієнти:
Приготування
Відваріть картопляні бульби в мундирах. Окремо відваріть неочищену моркву. Відварені овочі звільніть від шкірки і натріть. Розділіть філе сьомги на невеликі шматочки. Змішайте рибу з подрібненою зеленню кропу і цитрусовим соком. Змішайте картоплю і моркву з майонезом і викладіть шарами поверх подушки з рибного філе. Декоруйте салат зеленню цибулі і червоною ікрою.
«Сьомга під шубою» – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Подрібніть рибне філе. Цибулю також дрібно наріжте і обшпарте, щоб позбутися гіркоти. Відваріть овочі, що залишилися в шкірці, охолодіть і крупно натріть. Зваріть яйця круто, жовтки залиште, а білки покришіть. Приготуйте соус зі сметани, вершкового сиру і майонезу. Викладіть рибу і покрийте її шаром соусу. Далі по черзі викладайте овочі і яєчний білок, покриваючи все соусом. Верхівку декоруйте залишками соусу і жовтком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з курячою грудкою і грибами
Серед неймовірної кількості салатів на курячої основі ми представляємо кілька найяскравіших, смачних і, звичайно, оригінальних варіантів. Розповімо,
Салат «Риба під шубою» - рецепт
Традиційним прикрасою святкового столу вже багато років у кожному будинку є чудовий салат «Риба під шубою». Далі представлені рецепти цієї чудової
Салат «Під шубою» - класичний рецепт
Напевно в кожному будинку в свято одним з самих перших страв готують салат «Під шубою» , тому здивувати цією закускою зараз не просто, хоча ми
Салат «Оселедець під шубою» - рецепт
Оселедець під шубою - це салат, який готується до будь-якого свята. Його смак і зовнішній вигляд є прикрасою столу, а тому кожна господиня повинна
Салат «Під шубою з яблуком»
Незвичайним поєднанням оселедця з яблуками вже нікого не здивуєш. І сьогодні ми поговоримо про салаті під шубою саме з цим фруктом. Вийде дуже