Салат «Під шубою» - класичний рецепт

Класичний рецепт салату «Оселедець під шубою»
Класична «Шуба» включає у свій склад яблуко, яке на диво добре поєднується з рибою. Легка кислинка плода вигідно підкреслює пряне, солонувате філе оселедця і додає цікаву текстуру.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати салат «Під шубою», поставте бульби варитися прямо в мундирах. Окремо відваріть не очищену буряк і моркву, щоб вони не забарвили воду своїми пігментами. Якщо є необхідність, видаліть кісточки з рибного філе, після чого наріжте рибу невеликими кубиками. За яблуко беріться в останню чергу, щоб воно не пожовтіло за той час, поки ви готуєте всі овочі. З тією ж метою вже натертий плід слід збризнути лимонною кислотою. Натріть відварні овочі. Подрібніть цибулю і обдайте його окропом. На дно блюда викладіть шматочки оселедця, зверху розподіліть шари овочів і яблука, промазуючи кожен шар майонезом. Фінальним шаром у шубі завжди є буряки і майонез. Готову страву, при бажанні, можна декорувати за допомогою зелені або червоної ікри.
Салат «Під шубою» рулетом
Для різноманітності класичну версію страви можна подати у не зовсім класичному вигляді, наприклад, загорнувши всі складові в рулет. Для того, щоб інгредієнти краще утримувалися разом, кожен з них не промащують майонезом, а змішують з ним відразу, а в центр рулету кладуть скибочки оселедця.
Інгредієнти:
Приготування
Поставте всі овочі, крім ріпчастої цибулі, варитися окремо один від одного, не очищаючи їх. Тим часом оселедець обробити, відокремлюючи м'якоть від кісток і нутрощів. Отримані філе наріжте кубиками. Подрібніть цибулю і обдайте його окропом. Яйця відваріть круто, очистіть після остигання і дрібно наріжте. Відварені овочі натріть на крупній тертці, також попередньо знявши з них шкірку. Тепер з'єднайте кожен з овочів з ложкою-інший майонезу, так, щоб маса трималася разом, але не розпадалася від надлишку соусу. Викладіть овочеву суміш пошарово на аркуш плівки, викладаючи буряк в першу чергу. Розподіливши всі шари, викладіть яйця і скибочки оселедця з одного з країв, а потім скрутіть рулет, допомагаючи собі плівкою. Приготування салату «Під шубою» підійшло до кінця, залишається лише охолодити закуску перед подачею.
Смачний салат «Під шубою» – рецепт
Склад салату «Під шубою» можна зробити значно більш дієтичним, якщо замінити майонез, або його частина,

Інгредієнти:
Приготування
Відваріть овочі до м'якості, а яйця круто. Подрібніть все відварні складові і викладіть їх пошарово, разом з шматочками оселедця, в миску або піалу для сервірування, перемазуючи кожен з шарів йогуртом або його сумішшю з майонезом. Декоруйте салат ікрою і кропом перед дегустацією.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат «Оселедець під шубою» - рецепт
Оселедець під шубою - це салат, який готується до будь-якого свята. Його смак і зовнішній вигляд є прикрасою столу, а тому кожна господиня повинна

Салат «Під шубою з яблуком»
Незвичайним поєднанням оселедця з яблуками вже нікого не здивуєш. І сьогодні ми поговоримо про салаті під шубою саме з цим фруктом. Вийде дуже

Оселедець під шубою з яйцем
Оселедець під шубою - один з найпопулярніших страв на святковому столі, яке ніколи не набридає. Але іноді все-таки хочеться якось урізноманітнити і

Оселедець під шубою з сиром
У багатьох сім'ях до цих пір жоден свято не обходиться без класичних салатів, таких як олів'є та оселедець під шубою. Якщо це відноситься і до вас,

Оселедець під шубою рулетом - рецепт
Оселедець під шубою - традиційний салат, без якого не обходиться жодне святкове застілля. Ми пропонуємо вам спробувати ще один варіант улюбленого

«Оселедець під шубою» - класичний рецепт
«Оселедець під шубою» мабуть самий популярний салат в нашій країні після «Олів'є». Без нього не обходиться жодне святкове застілля. З часом з'явилося