Теплий салат з курячою печінкою

Немає межі кулінарним фантазіям при приготуванні таких салатів. Одні інгредієнти можна замінювати іншими. Результат в будь-якому випадку виходить приголомшливим.
Теплий салат з курячою печінкою буде гідною прикрасою святкового столу і не залишить байдужими самих завзятих гурманів.
Рецепт теплого салату печінкою і грушею
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту і добре просушену печінка розрізаємо на чотири частини і кожну присипаємо борошном, змішаної з сіллю і щіпкою сушеного базиліка. Салатний цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями або часточками. Обсмажуємо шматочки печінки на рослинній олії з обох сторін до готовності, але не більше п'ятнадцяти хвилин, щоб не пересушити. За дві хвилини до кінця смаження додаємо цибулю.
Грушу очищаємо, нарізаємо шматочками і карамелізуємо на сковороді, в якій попередньо доводимо цукор до карамелізації.
Горішки підсушуємо і злегка підсмажуємо, фету нарізаємо кубиками.
Для заправки змішуємо оливкова олія, лимонний сік, мед і трохи солі.
Тепер приступаємо до оформлення. В центрі широкої тарілки кладемо салатний мікс. На нього розкладаємо теплу печінку з цибулею і шматочки груш, потім фету, горішки і поливаємо заправкою. І відразу подаємо до столу. Не забуваємо, що це теплий салат. Кількість інгредієнтів вказана для приготування однієї порції. При необхідності кедрові горішки можна замінити волоськими, а замість сиру фети покласти моцарелу.
Теплий салат з курячою печінкою, грибами і руколою
Інгредієнти:
Приготування
Промиту і просушену курячу печінку нарізаємо невеликими шматочками, присипаємо борошном, гриби промиваємо і обсмажуємо на різних сковорідках на кунжутній олії до готовності. В кінці перчимо і приправляємо соєвим соусом. Гриби краще вибирати невеликого розміру і смажити цілком. Так блюдо ефектніше виглядає. Змішуємо оливкова олія столову ложку соєвого соусу і дрібно нарізаний або видавлений через прес часник. Черрі ділимо на чотири частини. Викладаємо на блюдо рукколу, печінка, гриби, помідори черрі і поливаємо все приготованим соусом.
Теплий салат з курячою печінкою і яблуками
Інгредієнти:

Приготування
Печінку промиваємо, просушуємо і обсмажуємо на вершковому маслі. В кінці смаження перчимо і додаємо соєвий соус. Яблука очищаємо, ріжемо часточками і карамелізуем на сковороді з цукром, потім поливаємо коньяком і підпалюємо. Для соусу змішуємо оливкове масло, апельсиновий сік і сіль. На тарілку викладаємо салатний мікс, потім печінка, яблука, поливаємо соусом і прикрашаємо розрізаними навпіл перепелиними яйцями.
Ось як легко і просто приготувати теплі салати на будь-який смак з курячої печінки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з курячої печінки - рецепт
Якщо ваше сімейство не любить їсти смажену або тушковану курячу печінку, то можна трохи злукавити і приготувати їм дуже смачний салат з курячої

Салат з грибами і печінкою
Ніжна печінка чудово поєднується з грибами. Пропонуємо вам приготувати дуже смачний і оригінальний салат з печінки і грибів. Він досить простий, але

Салат з печінки з морквою
Салат з печінки з морквою - смачне і ситне блюдо, яке можна подати як повсякденний, так і святковий стіл. У нашій статті ми зібрали для вас найбільш

Салат з печінки з яйцем
Салати є прикрасою будь-якого столу, хоч повсякденного, хоч святкового. Варіантів їх створення безліч. І зараз ми вам підкажемо декілька нових

Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки

Страви з курячої печінки - рецепти
Куряча печінка - корисний дієтичний субпродукт. Але далеко не всі господині знають, як його правильно готувати і які страви можна зробити. І сьогодні