Салат з селери і курячої грудки
Салат із селери і курячої грудки – не тільки смачне і ошатне блюдо, але і до того ж дуже корисний. Приготувавши його, ви отримаєте максимум користі для свого організму і мінімальну кількість калорій – все, що потрібно сучасній господині.
Інгредієнти:
куряче філе – 500 г;
стебло селери – 3 шт.;
цибулина – 1 шт.;
яблуко – 1 шт.;
волоські горіхи – 05 склянки;
порошок каррі – 3 ст. ложки;
майонез – 100 мл;
сметана – 100 мл
Приготування
Куряче філе промиваємо, викладаємо в сковороду, заливаємо водою і доводимо до закипання. Потім накриваємо кришкою, зменшуємо полум'я до мінімального рівня і тушкуємо м'ясо 20 хвилин до готовності, періодично перевертаючи. Не гаючи часу, готуємо овочі: цибулю очищаємо і шаткуємо дрібними кубиками, а селера подрібнюємо ножем. Яблуко обробляємо від насіння і нарізаємо кубиками, а готове куряче філе остуджуємо і розбираємо на волокна. Після цього викладаємо його в миску, присипаємо каррі, кладемо майонез і сметану. Ретельно перемішуємо і ставимо на 15 хвилин у холодильник. Далі кладемо яблуко, цибулю і селеру і кидаємо волоські горіхи або мигдаль. Добре все розмішуємо, заправляємо салат майонезом за необхідності і подаємо до столу, переклавши на салатні листя.
Інгредієнти:
куряче філе – 600 г;
корінь селери – 240 г;
свіжі печериці – 160 г;
мариновані огірки – 80 г;
майонез – 8 ст. ложок;
гірчиця – 2. ложки;
редис – 8 шт.;
рукола – 2 пучка;
салатні листя – 100 г;
спеції;
масло рослинне – 3 ст. ложки.
Приготування
Печериці обробляємо, розрізаємо навпіл і шаткуємо невеликими скибочками. Філе курчати відварюємо до готовності, охолодити і подрібнюємо на волокна. Селера очищаємо і рубаємо скибочками. Тепер обсмажуємо гриби на рослинній маслечко хвилинки 3 до готовності. Цим часом шаткуємо шматочками мариновані огірки і очищаємо редис. Гірчицю з'єднуємо з майонезом. Далі змішуємо всі інгредієнти, крім салатних листя руколи. Заправляємо салат соусом, перемішуємо, викладаємо на тарілку, застелену зеленню.
Інгредієнти:
корінь селери – 1 шт.;
волоські горіхи – 100 г;
червона цибулина – 1 шт.;
копчена куряча грудка – 200 г;
листя селери.
Для заправки:
натуральний йогурт – 250 мл;
зерниста гірчиця – 2 ст. ложки;
соус теріякі – 2 ст. ложки.
Приготування
Для приготування салату з куркою, корінь селери очищаємо і нарізаємо дуже тоненькою соломкою. Волоські горіхи крупно рубаємо ножем, а червоний лук обробляємо і шаткуємо півкільцями. Копчене куряче філе розрізаємо впоперек волокон тонкими скибочками. Зелень селери крупно обполіскуємо і просто нарываем руками. Всі інгредієнти для заправки з'єднуємо в невеликій мисці і злегка збиваємо. Викладаємо в миску горіхи, селера, куряче м'ясо, цибулю, заправляємо соусом і ретельно перемішуємо.
Інгредієнти:
консервований ананас – 1 банка;
куряче філе – 500 г;
майонез – 2 ст. ложки;
стебло селери – 4 шт.
Приготування
Для приготування салату, готуємо спочатку всі інгредієнти. З консервованого ананаса обережно зливаємо сік і нарізаємо кружечки на 6 частин. Куряче філе відварюємо до готовності, охолодити і шаткуємо кубиками. Стебла селери гарненько промиваємо, обсушуємо і рубаємо ножем. Тепер з'єднуємо в мисці ананаси, куряче м'ясо і селеру, додаємо майонез і перемішуємо. Готовий салат з куркою і селерою охолоджуємо і подаємо до столу.
Салат з селери і курячої грудки
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе промиваємо, викладаємо в сковороду, заливаємо водою і доводимо до закипання. Потім накриваємо кришкою, зменшуємо полум'я до мінімального рівня і тушкуємо м'ясо 20 хвилин до готовності, періодично перевертаючи. Не гаючи часу, готуємо овочі: цибулю очищаємо і шаткуємо дрібними кубиками, а селера подрібнюємо ножем. Яблуко обробляємо від насіння і нарізаємо кубиками, а готове куряче філе остуджуємо і розбираємо на волокна. Після цього викладаємо його в миску, присипаємо каррі, кладемо майонез і сметану. Ретельно перемішуємо і ставимо на 15 хвилин у холодильник. Далі кладемо яблуко, цибулю і селеру і кидаємо волоські горіхи або мигдаль. Добре все розмішуємо, заправляємо салат майонезом за необхідності і подаємо до столу, переклавши на салатні листя.
Салат з куркою, свіжими грибами і селерою
Інгредієнти:
Приготування
Печериці обробляємо, розрізаємо навпіл і шаткуємо невеликими скибочками. Філе курчати відварюємо до готовності, охолодити і подрібнюємо на волокна. Селера очищаємо і рубаємо скибочками. Тепер обсмажуємо гриби на рослинній маслечко хвилинки 3 до готовності. Цим часом шаткуємо шматочками мариновані огірки і очищаємо редис. Гірчицю з'єднуємо з майонезом. Далі змішуємо всі інгредієнти, крім салатних листя руколи. Заправляємо салат соусом, перемішуємо, викладаємо на тарілку, застелену зеленню.
Салат з копченою куркою і селерою
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Для приготування салату з куркою, корінь селери очищаємо і нарізаємо дуже тоненькою соломкою. Волоські горіхи крупно рубаємо ножем, а червоний лук обробляємо і шаткуємо півкільцями. Копчене куряче філе розрізаємо впоперек волокон тонкими скибочками. Зелень селери крупно обполіскуємо і просто нарываем руками. Всі інгредієнти для заправки з'єднуємо в невеликій мисці і злегка збиваємо. Викладаємо в миску горіхи, селера, куряче м'ясо, цибулю, заправляємо соусом і ретельно перемішуємо.
Салат з селерою, куркою та ананасом
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування салату, готуємо спочатку всі інгредієнти. З консервованого ананаса обережно зливаємо сік і нарізаємо кружечки на 6 частин. Куряче філе відварюємо до готовності, охолодити і шаткуємо кубиками. Стебла селери гарненько промиваємо, обсушуємо і рубаємо ножем. Тепер з'єднуємо в мисці ананаси, куряче м'ясо і селеру, додаємо майонез і перемішуємо. Готовий салат з куркою і селерою охолоджуємо і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з кореневої селери
Кореневий селера - джерело вітамінів і корисних речовин. Але, погодьтеся, ми рідко бачимо на нашому столі. Насправді, з селери можна готувати чудові
Салат з коренем селери
Салати з кореня селери по праву вважаються дієтичними стравами, так як у великих кількостях містять клітковину, рослинний білок, і мають низьку
Салат із селери з яблуком
Селера корисне і дивне рослина, що містить багато вітамінів і мінералів. Він входить до складу різних дієт, так як добре виводить шлаки і токсини з
Салат з яблуками і куркою
Салати - це просте, але в теж час смачна страва, без якого не обходиться жоден святковий стіл. І сьогодні ми пропонуємо кілька оригінальних рецептів
Салат із стебел селери
Селера - продукт надзвичайно корисний і до того ж низькокалорійний. Він має негативну калорійність, адже при його переробці організм більше енергії
Салат з куркою та горіхами
Варіантів створення салатів з куркою дуже багато. І сьогодні ми поговоримо докладно з вами про закуски з горішками і курятиною. Таке просте і ситне