Салат «Вітамінний» з капусти
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати легкий і простий вітамінний салат з свіжої капусти . Він неодмінно підніме всім настрій навіть похмурим холодним днем!
Інгредієнти:
білокачанна свіжа капуста – 300 г;
морква – 1 шт.;
яблуко зелене кисле – 1 шт.
Для заправки:
масло рослинне – 1 ст. ложка;
оцет столовий – 1 ч. ложка;
цукровий пісок – 05 ч. ложки;
лимонний сік – 05 ч. ложки;
спеції.
Приготування
Моркву чистимо і подрібнюємо на спеціальній тертці. Капусту шаткуємо й змішуємо овочі в мисці. З яблука акуратно зрізаємо шкірку і натираємо фрукт на терочке. Додаємо його в салат і переходимо до приготування заправки: з'єднуємо в пиалке оцет з цукром, солимо за смаком, видавлюємо лимонний сік і вливаємо рослинне масло. Ретельно все збиваємо і виливаємо суміш у салат.
Інгредієнти:
капуста свіжа білокачанна – 400 г;
огірок свіжий – 1 шт.;
свіжа петрушка – за смаком;
столовий оцет – за смаком;
олія рослинна;
спеції;
цукор.
Приготування
Беремо невеликий качан капусти, знімаємо брудні листочки і шаткуємо його ножем. У огірків відрізаємо з обох сторін кінчики, промиваємо їх, обсушуємо паперовими рушниками і подрібнюємо. Зелень кропу і пір'я цибулі обполіскуємо, стряхиваем надлишки рідини і рубаємо. Перекладаємо капусту в глибоку миску, злегка мнемо чистими руками, щоб вона виділила рідина. Тепер залишаємо капусту в такому вигляді постояти хвилин на 5. Для приготування заправки для вітамінного салату з капусти беремо невелику пиалку, наливаємо в неї рослинне масло, столовий оцет, додаємо дрібку солі і цукру. Все ретельно перемішуємо до отримання однорідної суміші. Далі виливаємо її в миску з овочами, ретельно перемішуємо і перекладаємо готовий салат в красиву тарілку. Подаємо страву до столу, прикрасивши свіжою зеленню, оливками, нарізаними кільцями.
Інгредієнти:
білокачанна капуста – 300 г;
свіжий огірок – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
яблуко – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
перець чилі – за смаком;
спеції;
свіжа зелень – по смаку.
Приготування
Всі овочі промиваємо й обсушуємо на кухонному рушнику. Потім свіжу капусту шаткуємо, викладаємо в салатник, присипаємо сіллю і цукровим піском. Далі збризкуємо трохи оцтом і злегка мнемо чистими руками. Яблуко і моркву обробляємо від шкірки і натираємо на крупній тертці, а свіжі огірки і цибулину рубаємо невеликими кубиками. Після цього викладаємо підготовлені інгредієнти до капусти, поливаємо рослинним маслом, присипаємо за смаком перцем чилі і солимо за смаком. Ретельно розмішуємо ложкою страву і прикрашаємо рубаною свіжої зеленню. Ну, ось і все, вітамінний салат зі свіжої капусти з огірком і яблуком готовий!
Інгредієнти:
маринована морська капуста – 100 г;
огірок свіжий – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
яблуко зелене – 2 шт.;
яйце – 1 шт.;
сметана нежирна – 3 ст. ложки;
спеції;
свіжа зелень.
Приготування
Для приготування цього салату, готуємо спочатку всі інгредієнти. Для цього моркву чистимо і шаткуємо на терочке з великими отворами. Яблука і свіжий огірок обробляємо і точно також подрібнюємо. Перекладаємо ці продукти в салатник, додати мариновану морську капусту, заправляємо сметаною, посипаємо сіллю і перемішуємо. Далі формуємо невелику гірку і прикрашаємо часточками звареного і очищеного курячого яйця і гілочками петрушки.
Салат «Вітамінний» з капусти і моркви
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Моркву чистимо і подрібнюємо на спеціальній тертці. Капусту шаткуємо й змішуємо овочі в мисці. З яблука акуратно зрізаємо шкірку і натираємо фрукт на терочке. Додаємо його в салат і переходимо до приготування заправки: з'єднуємо в пиалке оцет з цукром, солимо за смаком, видавлюємо лимонний сік і вливаємо рослинне масло. Ретельно все збиваємо і виливаємо суміш у салат.
Салат «Вітамінний» з капусти і огірків
Інгредієнти:
Приготування
Беремо невеликий качан капусти, знімаємо брудні листочки і шаткуємо його ножем. У огірків відрізаємо з обох сторін кінчики, промиваємо їх, обсушуємо паперовими рушниками і подрібнюємо. Зелень кропу і пір'я цибулі обполіскуємо, стряхиваем надлишки рідини і рубаємо. Перекладаємо капусту в глибоку миску, злегка мнемо чистими руками, щоб вона виділила рідина. Тепер залишаємо капусту в такому вигляді постояти хвилин на 5. Для приготування заправки для вітамінного салату з капусти беремо невелику пиалку, наливаємо в неї рослинне масло, столовий оцет, додаємо дрібку солі і цукру. Все ретельно перемішуємо до отримання однорідної суміші. Далі виливаємо її в миску з овочами, ретельно перемішуємо і перекладаємо готовий салат в красиву тарілку. Подаємо страву до столу, прикрасивши свіжою зеленню, оливками, нарізаними кільцями.
Вітамінний салат з капусти, моркви і яблук
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі промиваємо й обсушуємо на кухонному рушнику. Потім свіжу капусту шаткуємо, викладаємо в салатник, присипаємо сіллю і цукровим піском. Далі збризкуємо трохи оцтом і злегка мнемо чистими руками. Яблуко і моркву обробляємо від шкірки і натираємо на крупній тертці, а свіжі огірки і цибулину рубаємо невеликими кубиками. Після цього викладаємо підготовлені інгредієнти до капусти, поливаємо рослинним маслом, присипаємо за смаком перцем чилі і солимо за смаком. Ретельно розмішуємо ложкою страву і прикрашаємо рубаною свіжої зеленню. Ну, ось і все, вітамінний салат зі свіжої капусти з огірком і яблуком готовий!
Салат вітамінний з морської капусти
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цього салату, готуємо спочатку всі інгредієнти. Для цього моркву чистимо і шаткуємо на терочке з великими отворами. Яблука і свіжий огірок обробляємо і точно також подрібнюємо. Перекладаємо ці продукти в салатник, додати мариновану морську капусту, заправляємо сметаною, посипаємо сіллю і перемішуємо. Далі формуємо невелику гірку і прикрашаємо часточками звареного і очищеного курячого яйця і гілочками петрушки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з капусти з перцем
Овочеві салати - це чудовий здоровий перекус, а також доповнення до основних страв. І зараз ми розповімо, як зробити корисний салатик з капусти з
Салат з помідорами і капустою
Салати - це чудовий перекус і доповнення до будь-якої страви. І сьогодні ми пропонуємо зробити дивовижний літній салатик з помідорами та капустою.
Салат з буряка і капусти
Овочеві салати дуже корисні для нашого організму. Вони збуджують апетит і постачають наш організм необхідними вітамінами. І сьогодні ми розповімо, як
Салат з морквою, капустою і буряком
Салат з морквою, капустою і буряком - вітамінне блюдо, яке відмінно очищає кишечник і прискорює обмін речовин. Приготувати його досить нескладно.
Салат зі свіжої моркви
Морква - дуже корисний і смачний овоч, багатий вітаміном А. І зараз ми поділимося з вами поживними і оригінальними рецептами салатів зі свіжої
Салат з капусти і моркви з оцтом
Салат з капусти і моркви з оцтом - відмінне джерело вітамінів і мікроелементів для нашого організму. Також ці речовини покращують роботу