Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат з маринованою цибулею

Салат з маринованою цибулею

21-06-2015, 13:53
2 818
Салат з маринованою цибулею
Салати з маринованою цибулею виходять дивовижно свіжими, кисло-солодкими і неймовірно смачними. Маринадом для цибулі може служити як звичайний, так і яблучний, виноградний і винний оцет. Також можна маринувати його в лимонному соку або навіть в пахучому нерафінованій рослинній олії. Зазвичай для додання смаку салат з маринованою цибулею, додають зелень і спеції.
Маринований лук частіше подають до смаженого м'яса, але також надзвичайно смачно він гармонує з відварною м'ясом в самих різноманітних салатах. Про них ми сьогодні поговоримо в нашій статті.

Як правильно маринувати цибулю для салатів?


Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля – 400 г;

  • оцет 9% – 70 г;

  • цукор – 50 г;

  • сіль – 1 ч. ложка;

  • вода – 250 мл


  • Приготування
    У гарячу воду додаємо сіль і цукор, доводимо до кипіння, вливаємо оцет і заливаємо отриманим маринадом очищений і нарізаний лук. Залишаємо до охолодження. Маринований лук готовий.

    Салат з маринованою цибулею та куркою


    Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 400 г;

  • цибуля маринований – 150 г;

  • яйце – 3 шт.;

  • свіжий огірок – 350 г;

  • помідор – 220 г;

  • зелень кропу і петрушки;

  • майонез – 1 ч. ложка;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Відварену курячу грудку нарізаємо соломкою або розбираємо руками на волокна. Потім огірки промиваємо, просушуємо і ріжемо соломкою, помідори і відварені яйця кубиками. Змішуємо всі інгредієнти подрібнені і мариновану цибулю, заправляємо майонезом, сіллю і перцем.
    Готовий салат викладаємо на блюдо і прикрашаємо свіжою зеленню.

    Салат «Чоловічі сльози» з яловичиною та маринованою цибулею


    Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини або телятини – 1 кг;

  • картопля – 500 г;

  • яйця – 5 шт.;

  • маринований цибулю – 200 р;

  • гранат середнього розміру – 1 шт.;

  • майонез;

  • сіль;
  • Салат з маринованою цибулею

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Відварюємо до готовності яловичину, картоплю і яйця і охолодити. Очищаємо і натираємо картоплю на крупній тертці, яйця пропускаємо через дрібну, відварне м'ясо нарізаємо невеликою соломкою, гранат розбираємо на окремі зернятка.
    Тепер викладаємо в салатник відповідного розміру інгредієнти шарами в наступному порядку: м'ясо, маринована цибуля, картопля, яйця, знову цибулю і завершуємо м'ясом. Кожен шар промазуємо майонезом. Зверху щедро посипаємо салат гранатовими зернятками, прикрашаємо свіжою зеленню, і даємо настоятися кілька годин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Маринована цибуля
    Маринована цибуля
    Кожна господиня повинна навчитися маринувати цибуля, тому що нерідко в рецептах трапляється саме цей інгредієнт. Маринований лук незамінний до
    Салат з куркою і волоськими горіхами
    Салат з куркою і волоськими горіхами
    Любителі кулінарних шедеврів знають, що існують певні поєднання інгредієнтів, які здатні надати особливий смак самим простим у приготуванні страв.
    Салат зі свинячим язиком
    Салат зі свинячим язиком
    Якщо ви хочете приготувати ситний салат, то радимо вам почитати цю статтю. У ній описані рецепти створення салатів зі свинячого язика. Кожен з них
    Салат «Гранатовий браслет» з м'ясом
    Салат «Гранатовий браслет» з м'ясом
    Салат «Гранатовий браслет» - дуже красиве блюдо. Поставити його на святковий стіл може навіть недосвідчена господиня, оскільки готується він
    Салат з яловичиною - рецепт
    Салат з яловичиною - рецепт
    М'ясні салати завжди відрізняються надзвичайної ситністю. І сьогодні ми поговоримо про різних варіантах створення салатів з яловичиною. Знайомимося з
    Як маринувати цибулю для салату?
    Як маринувати цибулю для салату?
    Якщо ви полюбляєте салати, але не терпите в них звичайного лука, то варто приготувати до них маринований лук. Він відмінно підкреслить смак, до того