Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати «Цезар» з куркою?

Як приготувати «Цезар» з куркою?

25-03-2015, 09:51
986
Як приготувати «Цезар» з куркою?
Легкий, повітряний, надзвичайно смачний салат «Цезар» прийшов до нас з Америки, де він відомий і любимо так само, як у нас «Олів'є». Сьогодні він популярний у всіх ресторанах нітрохи не менше, ніж на своїй батьківщині. Багато святкування не обходяться без «Цезаря» в силу його низькокалорійності і корисності. М'ясо для салату краще відбирати нежирне, ідеально підійде куряча грудка. Дуже багато в цьому салаті залежить від соусу, який можна приготувати самому, так і придбати в магазині. Сьогодні соус роблять і з анчоусами, і з грибами, і просто перемішують майонез з соєвим соусом. Орієнтуйтеся на власний смак і уподобання. Подавати до столу «Цезар» необхідно відразу після приготування, так як сухарики, що містяться в рецепті, можуть розмокнути від соусу-заправки.

Класичний «Цезар»
Рецепт з куркою уже прижився в нашій кухні, а класичний «Цезар» насправді досить простий. У ньому немає ні м'яса, ні риби. За рахунок цього салат відрізняється легкістю і низкокалорийностью.

Інгредієнти:

  • яйця відварні - 1 шт.;

  • листя салату - 2-3 шт.;

  • білий хліб - 3-4 шматочка;

  • соєвий соус - 30 г;

  • лимонний сік - 2-3 ст. ложки;

  • часник - 1 зубчик;

  • гірчиця - 1 ст. ложка;

  • сир пармезан - 50 р.




  • Приготування
    В першу чергу необхідно приготувати соус для салату «Цезар». Яйце опустити в окріп і варити не більше 1 хвилини. У мисці змішати яйце, гірчицю, додати оливкову олію. Потім додати лимонний сік і трохи соєвого соусу. Ретельно перемішати до отримання кремоподібній маси.
    М'якуш білого хліба порізати на кубики і відправити подсушиваться в духовку, щоб вийшли сухарики золотистого кольору. Листя салату порвати руками на великі шматочки.
    Приступаємо до збірки салату. Змастити салатницю розчавленим часником, викласти салатні листя, насипати сухарики і добре полити приготованим соусом. Зверху посипати салат натертим пармезаном і відразу подавати до столу. Як бачите, рецепт приготування класичного «Цезаря» дуже простий.

    «Цезар» з куркою і майонезом
    Якщо ви хочете подати до столу більш ситний салат і часу на приготування у вас не так багато, то можете приготувати салат «Цезар» з куркою включивши в рецепт відварену грудинку - близько 05 кг і замість соусу заправити страву майонезом.

    «Цезар» з копченою куркою
    Рецепт приготування цього «Цезаря» повторює класичний «Цезар», тільки до інгредієнтів необхідно додати порізану кубиками копчену курку.

    «Цезар» з куркою і помідорами
    Сьогодні рецептів «Цезаря» величезна безліч, один з них - «Цезар» з куркою і помідорами. Яскраві соковиті помідори додадуть салату кольору та свіжості.

    Інгредієнти:

  • куряча грудка - 05 кг;

  • яйця варені - 2 шт.;

  • листя салату - 1 пучок;

  • сухарики - 1 упаковка;

  • помідори черрі - 025 кг;

  • сир - 50 г;

  • соус - за смаком.


  • Приготування
    На блюдо гіркою викласти листя салату. Краще порвати руками. Полити зверху соусом. В якості соусу ви можете використовувати «Цезар» будь-якої торгової марки або приготувати його самостійно. Після цього викласти сухарики, відварну курячу грудку порізану
    Як приготувати «Цезар» з куркою?
    шматочками, знову полити соусом. Повторити салатні листя, сухарики, курку, потім сир кубиками і знову полити соусом. Прикрасити помідорками черрі і яйцями, зверху засипати тертим сиром.

    «Цезар» з куркою і грибами
    Якщо у вас є гриби чи ви є їхнім палким прихильником, то приготувати салат «Цезар» з куркою і грибами також можливо. Все, що вам потрібно включити інгредієнти відварені печериці. Найкраще гриби будуть поєднуватися в рецепті «Цезар» з куркою і помідорами.

    Як бачите, рецепт класичного «Цезаря» зазнав чимало змін і ви самі можете спробувати внести коректування і створити свій власний «Цезар».
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Соус для салату Цезар
    Соус для салату Цезар
    Більшість людей заправляють такий відомий всім салат, як Цезар, просто майонезом. Тим не менш, існують особливі рецепти класичних соусів для салату
    Салат «Цезар» з помідорами
    Салат «Цезар» з помідорами
    Салат «Цезар» - один з найулюбленіших і найпопулярніших страв на нашому столі. Класичне поєднання таких інгредієнтів як, курка, сир і салат під
    Салат «Цезар» з пекінською капустою
    Салат «Цезар» з пекінською капустою
    Салат «Цезар» з пекінською капустою - смачне і легке страва, що приготувати досить просто. У нашій статті ми зібрали кілька найбільш вишуканих
    Салат «Цезар» - класичний рецепт
    Салат «Цезар» - класичний рецепт
    Салат «Цезар» займає перші рядки в хіт-параді найпопулярніших і улюблених салатів наших співвітчизників. Завдяки своїй популярності, салат обзавівся
    Салат «Цезар» з куркою і сухариками
    Салат «Цезар» з куркою і сухариками
    Салат «Цезар» - популярне блюдо північноамериканської кухні. В даний час існує безліч рецептів його приготування. І сьогодні ми розповімо, як його
    Салат Цезар
    Салат Цезар
    Хрусткий салат Завдяки винахідливості і винахідливості власника невеликого ресторанчика, розташованого недалеко від Голлівуду, Цезаря Кардіні,