Салат "Венеція" - рецепт

Салат "Венеція" з ананасом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, куряче м'ясо заздалегідь відварюємо і даємо йому гарненько охолонути, не дістаючи з бульйону. Тоді воно у вас вийде дуже соковитим і ніжним. Беремо чорнослив, заливаємо окропом і залишаємо його на 15 хвилин. Потім куряче м'ясо, огірки і ананаси ріжемо кубиками, а капусту дрібно шаткуємо. Чорнослив дістаємо з води, гарненько промиваємо, висушуємо і нарізаємо тонкою соломкою. Потім перекладаємо всі інгредієнти в салатник, додаємо за смаком сіль, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо. Подаємо салат до столу, попередньо охолодивши в холодильнику і прикрасивши гілочками свіжої зелені.
Листковий салат "Венеція" з чорносливом
Ось ще один незвичайний і смачний рецепт приготування салату "Венеція" з чорносливом, який з легкістю різноманітить вже набридле меню святкового столу. Спробуйте і переконаєтеся в цьому самі!
Інгредієнти:
Приготування
Заздалегідь в підсоленій воді відварюємо куряче м'ясо, остуджуємо, відокремлюємо від кісток і нарізаємо невеликими кубиками. Яйця і картоплю теж варимо і даємо їм повністю охолонути. Потім очищаємо картоплю ріжемо кубиками, а яйця, тремо на дрібній тертці. Чорнослив заливаємо окропом і залишаємо набухати на 15 хвилин. Потім гарненько промиваємо його, обсушуємо і нарізаємо на дрібні шматочки. Печериці миємо, чистимо, ріжемо пластинами і обсмажуємо на рослинному маслі. Огірок і сир тремо на крупну тертку. Коли всі підготовлені продукти, приступаємо до приготування самого салату. Беремо красиве блюдо і починаємо пошарово викладати всі інгредієнти. Спочатку дрібно порізаний чорнослив, потім варене куряче м'ясо, яке зверху гарненько промазуємо майонезом. Далі кладемо гриби, яйця і знову змащуємо майонезом. Потім посипаємо тертим сиром і зверху огірком. Прикрашаємо салат сіточкою з майонезу. Це блюдо можна подати на великій тарілці, а можна приготувати порційно в прозорих невеликих креманках або фужерах.
Салат "Венеція" з копченою куркою
Інгредієнти:
Приготування
Беремо філе копченої курки і ріжемо тонкою соломкою. Сир і моркву окремо натираємо на крупній тертці.

Ось ми і розглянули з вами як приготувати салат "Венеція". Як бачите, всі описані варіанти приготування абсолютно різні. Який рецепт вважати основним і справжнім - точно ніхто не підкаже, у всіх він індивідуальний. А в багатьох ресторанах салат Венеція взагалі вважається експериментом тільки шеф-кухаря. Самий відомий рецепт цього салату, звичайно, з куркою і чорносливом. А який саме приготувати вам - вирішуйте самі. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат зі свинячим язиком
Якщо ви хочете приготувати ситний салат, то радимо вам почитати цю статтю. У ній описані рецепти створення салатів зі свинячого язика. Кожен з них

Салати з копченою куркою - рецепти
Салати з копченою куркою дуже ситні, ніжні, а тому багато господинь часто їх готують. Пропонуємо вашій увазі нашу добірку салатів з курочкою. Робити

Салат з чорносливом і грибами
Чорнослив - досить популярний сухофрукт, який широко використовують для приготування створення різних страв. І сьогодні ми поговоримо про салати з

Салат з чорносливом і печерицями
Чорнослив добре підходить для створення других страв, десертів і, звичайно ж, салатів. І сьогодні ми поговоримо про дивовижному салаті з чорносливом