Теплі салати

Теплі салати подають окремо, не доповнюючи гарніром, а заправляють оливковою олією, лимонним соусом, бальзамічним або винним оцтом, але ні в якому разі не майонезом або сметаною. Про те, як приготувати теплий салат і розібратися в тонкощах цього процесу самостійно, ми розповімо в цій статті.
Теплий салат з грибами
Оригінальний і смачний теплий салат з печерицями і кешью дуже порадує вас незвичайним і яскравим смаком.
Інгредієнти:
Приготування
Кешью обсмажуємо на сковорідці з олією при 200 градусах 5-8 хвилин, періодично помішуючи їх. Тим часом в окремій мисці з'єднуємо нарізану цибулю, винний оцет і 1/4 ст. ложки солі, залишаємо на 5 хвилин, а після змішуємо з половиною всього оливкової олії. Інше масло, разом з вершковим маслом, слід розігріти на сковороді і використовувати для обсмажування грибів з чебрецем. Коли гриби будуть готові прямо на сковороду залишається вилити оцтово-масляну суміш і готувати ще 2 хвилини. Готові гриби викладають на листя руколи і посипають тертим «Пекоріно».
Теплий салат з качкою
Чому б не урізноманітнити вечеря, приготувавши смачний і вишуканий теплий салат з качиною грудкою?
Інгредієнти:
Приготування
Качині грудки готуємо на сковороді з антипригарним покриттям, без масла, близько п'яти хвилин, до тих пір, поки філе не підрум'янитися зовні (всередині воно повинно залишитися рожевим). Тим часом свіжоморожений горошок необхідно розморозити в мікрохвильовці і викласти в глибоку миску разом з нарізаними на 2-4 частини томатами черрі і порваними листям салату. Качині грудки нарізати тонкими скибочками упоперек і викладаються на салат, а зверху кладуть зварене некруто яйце Блюдо залишається полити заправкою з соку лимона і оливкової олії, посолити, поперчити і подати наш теплий салат з качиною грудкою до столу.
Теплий салат з квасолею
Салат з квасолею і м'яким козячим сиром - класика європейської кухні. Його подають в якості основного блюда, і відмінним доповненням до нього стане келих холодного білого вина.
Інгредієнти:

Приготування
1 столову ложку рослинного масла і така ж кількість вершкового слід підігріти у великій сковороді, туди ж додати 1/3 всієї квасолі і смажити 5-7 хвилин, аналогічну процедуру слід виконати і для решти бобів, оскільки порційна готування забезпечує рівномірне обсмажування. З останньою порцією квасолі на сковороду закладають нарізану цибулю і часник, а також рукколу. Раннє приготовлена квасоля також повертається в сковороду, яка відразу ж забирають з вогню. Коли теплий овочевий салат стане теплим, його можна буде заправити лимонним соком і оливковою олією, присипати крихтами козячого сиру і приправити. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Теплий салат з яловичиною
Теплий салат з яловичиною - відмінна, повноцінна заміна вечері. Готується це блюдо легко і швидко, а значить, ви проведете на кухні зовсім небагато

Салат з буряка та квасолі
Наш стіл важко уявити без легких салатиків на кожен день. І сьогодні ми поділимося рецептами оригінального і простого салату з буряка з квасолею.

Теплий салат з куркою
Теплий салат з куркою не можна назвати просто закускою. Це повноцінне блюдо, причому дуже смачне і чудово збалансоване. Воно відмінно підходить як

Теплий салат з макаронами
Теплий салат з макаронами - це, швидше, ситний гарнір в суміші з основним блюдом і овочами. Він може стати відмінним варіантом перекусу, обіду на