Теплий салат з яловичиною

З першого погляду вам може здатися, що це зовсім і не салат, а таке незвично завуальоване друге гаряче. Але між ними є одна принципова відмінність: теплий салат можна перекласти в каструльку і розігріти на наступний день. А ось гарненько втамувати голод і наїстися їм цілком можна. Теплий салат не потрібно заправлятися оцтом, майонезом і чи сметаною. Краща заправка для нього це оливкова олія з додаванням перцю, солі і лимонного соку.
Теплий салат з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування цього чудового і ситного салату, ми беремо філе яловичини, гарненько миємо і замариновываем в оливковій олії з додаванням великої морської солі і чорного меленого перцю. Потім чистимо від лушпиння ріпчасту цибулю та нарізаємо дрібними кубиками. Форму для випічки змащуємо маслом і викладаємо порізану цибулю і м'ясо. Ставимо в заздалегідь розігріту до 220°C духовку приблизно на 10 хвилин. А потім випікаємо м'ясо ще 20 хвилин, але вже при температурі 170°C. Потім злегка остуджуємо його і нарізаємо тонкими пластинками. Загортаємо у фольгу, щоб яловичина швидко не охолола. А ось рідина, яка залишилася після запікання м'яса, ми переливаємо в кухлик і кип'ятимо, додаючи в неї винний оцет. Таким чином, у нас з вами вийшла вишукана заправка для м'ясного салату. Тепер моєму помідори черрі і розрізаємо на чотири частини. Потім викладаємо їх на деко і запікаємо в духовці 20 хвилин. У великій чаші змішуємо листя шпинату, оливки без кісточок, запечені помідори і цибулю, поливаємо все м'ясним соусом і гарненько перемішуємо. На тарілки викладаємо шарами м'ясо і приготований салат. Відразу подаємо на стіл, щоб страва не встигло охолонути.
Крім яловичини ви можете використовувати будь-яке інше м'ясо. Давайте розглянемо з вами кілька цікавих і простих рецептів приготування теплих салатів з іншим м'ясом.
Теплий салат зі свининою
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо від шкірки і нарізаємо тонкою соломкою. Гарненько промиваємо, усунувши, таким чином, зайвий крохмаль, і викладаємо в глибоку сковороду. Заливаємо окропом і залишаємо на 5-7 хвилин. Цим часом тонко ріжемо м'ясо і обсмажуємо до готовності на рослинній олії. У самому кінці додаємо до нього дрібно порізаний часник і імбир. Акуратно перекладаємо картоплю до м'яса, наливаємо трохи соєвого соусу, перемішуємо і готуємо всі разом 20 хвилин. Солимо, перчимо до смаку і викладаємо теплий салат зі свинини на блюдо, прикрасивши дрібно посіченою зеленню. Теплий салат зі свинини готовий!
Теплий салат з телятиною і виноградом
Інгредієнти:

Приготування
Телятину відварюємо і нарізаємо тонкими смужками. Часник видавлюємо через землянку, змішуємо з чилі і соєвим соусом. Заливаємо цією заправкою м'ясо на 10 хвилин. Цим часом віджимаємо від соку капусту, заправляємо олією і викладаємо на блюдо. Замариноване м'ясо обсмажуємо 5 хвилин на сковороді, додаємо виноград, кмин і викладаємо поверх капусти. Заправляємо блюдо і подаємо до столу!
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат зі свинячим язиком
Якщо ви хочете приготувати ситний салат, то радимо вам почитати цю статтю. У ній описані рецепти створення салатів зі свинячого язика. Кожен з них

Салат з брокколі і сьомгою
Салат з брокколі і сьомгою - оригінальне і вишукане блюдо, яке неодмінно припаде до смаку вашим гостям. Давайте розберемо парочку цікавих, але в теж

Теплий салат з куркою
Теплий салат з куркою не можна назвати просто закускою. Це повноцінне блюдо, причому дуже смачне і чудово збалансоване. Воно відмінно підходить як

Пекінський салат з куркою
Сьогодні ми з вами поговоримо про легкий і простий салатик з пекінської капусти з куркою. Така вишукана закуска неодмінно прикрасить будь-який

Теплий салат з макаронами
Теплий салат з макаронами - це, швидше, ситний гарнір в суміші з основним блюдом і овочами. Він може стати відмінним варіантом перекусу, обіду на