Як зробити салат «Соняшник»?

Салат «Соняшник» з картоплею і огірками
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку беремо картоплю, моєму гарненько під проточною водою, кладемо в каструльку, заливаємо водою, солимо і ставимо варити на середній вогонь. Потім акуратно дістаємо варену картоплю, перекладаємо на тарілку і чекаємо, поки він повністю охолоне. Далі очищаємо його від шкірки і натираємо на крупній тертці. Потім відварюємо яйця, охолоджуємо, чистимо, відокремлюємо білки від жовтків і натираємо на дрібній тертці в різні ємності. Поки варяться яйця і картоплю, ми, не гаючи часу, відкриваємо баночку з печінкою тріски і акуратно перекладаємо її в пиалку, ретельно розминаючи виделкою. Тепер беремо цибулю, чистимо і ріжемо дрібно. Солоні огірки нарізаємо кубиками. Потім ставимо на стіл красивий салатник і починаємо викладати салат шарами, промазуючи кожен майонезом. Отже, на саме дно ми з вами кладемо терту картоплю, трохи додаємо сіль і «майонезим». Потім посипаємо цибулею, далі укладаємо печінка тріски, зверху мариновані огірочки і потім білок курячих яєць. Самий верхній шар засипаємо гарненько тертим курячим жовтком. А тепер включаємо всю свою уяву і фантазію, починається художнє оформлення салату. Дуже акуратно малюємо поверх жовтка майонезну сіточку і в кожен отвір укладаємо по одній оливці. По боках прикрашаємо блюдо чіпсами, імітуючи тим самим пелюстки соняшника. Ось і все, салат «Соняшник» з огірками готовий!
Салат «Соняшник» з смаженими грибами
Інгредієнти:
Приготування
Отже, як же зробити салат «Соняшник» з печерицями і картоплею?Беремо курячу грудку, відварюємо в підсоленій воді, охолоджуємо і нарізаємо тонкими волокнами. Потім беремо гриби миємо, ріжемо пластинами і обсмажуємо до повної готовності на сковороді.

Коли всі інгредієнти готові, починаємо збирати салат. Беремо гарне широке блюдо і викладаємо продукти шарами, промазуючи кожен майонезом. На саме дно кладемо порізане куряче м'ясо, потім смажені печериці, потім яйця і тертий на тертці сир. Зверху викладаємо порізані на 4 частини оливки, а в центр тремо на дрібній тертці жовток. Готовий салат «Соняшник» з картоплею ставимо в холодильник на кілька годин, щоб він як слід, просочився. Перед подачею на стіл, боки салату прикрашаємо чіпсами і присипаємо дрібно порубаним кропом. Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат «Соняшник» з куркою
Салат «Соняшник» з куркою - це, звичайно ж, святкове блюдо, яке неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. Так, і готувати його досить

Рецепт салату "Соняшник" з грибами
Сонячний і яскравий салат "Соняшник", безумовно, ефектно виглядає на святковому столі. І сьогодні ми розповімо, як його приготувати з грибами. Вийде

Салат «Соняшник» з огірками - рецепт
Салат «Соняшник» - це популярне святкову страву, варіантів створення якого дуже багато. І сьогодні ми розповімо, як його зробити з огірками. Читаємо

Салат «Соняшник» з ананасом
Салат «Соняшник» - це смачне барвисте блюдо для святкового столу. Варіантів його приготування досить багато. І сьогодні ми вам розповімо про ще

Салат "Соняшник" з печінкою тріски
Багатьом з вас вже відомий салат соняшник, який є прикрасою столу і при цьому легкий у виконанні. Сьогодні ми розповімо вам новий варіант соняшнику -