Салат з червоної капусти

Простий салат з червонокачанної капусти
Цей простий і швидкий салат з червонокачанної капусти може доповнити вашу трапезу як цілком самобутнє страву або як основа для будь-якого овочевого салату.
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю вимийте, очистіть від верхніх листків і тонко нашаткуйте. У невеликій мисці збийте суміш заправку з олії, оцту і спецій (сухий цибулю в пудрі можна замінити звичайним солодким або зеленою цибулею). Змішайте заправку і капусту так, щоб кожен шматочок був покритий нею, додайте каперси і накрийте посуд з салатом клейонкою. Залиште капусту настоюватися від 4 до 8 годин в холодильнику. Перед вживанням салат віджимають від рідини.
Рецепт салату з червоної капусти з сиром і горіхами
Рецепт салату з червонокачанної капусти може містити у своєму доповненні не тільки вже приїлися нам овочі та майонезну заправку, але дещо нове, зовсім незвичне нашим смаковим рецепторам. Гарантуємо, що такий рецепт як раз і стане ковтком свіжого повітря у вашому меню.
Інгредієнти:
Приготування
Капусту промийте і наріжте. Горіхи злегка обсмажте на сухій сковороді до появи характерного аромату. Потім прямо на сковороду вилийте оливкову олію, винний оцет, заправте все гірчицею і чорним перцем і готуйте ще 2 хвилини на слабкому вогні, постійно помішуючи, поки заправка не стане теплою.
Залийте теплою сумішшю капусту, добре перемішайте, а потім здобріть салат сиром та родзинками.
Салат з червонокачанної капусти свіжої готовий, подавати в теплому або холодному вигляді як доповнення до практично будь-якого гарніру.
Смачний салат з червоної капусти з мандаринами
Ще один оригінальний салат в скарбничку ваших рецептів. Він поєднує в собі нотки японської та європейської кухонь - своєрідне блюдо.
Інгредієнти:
Приготування
Капусту миємо й шаткуємо як зазвичай. Оливкова олія, винний оцет, мед і горіхи змішуємо і заправляємо наш салат. Даємо йому постояти близько 30 хвилин (чим довше салат настоїться, тим м'якше і смачніше він стане).

Перед подачею, кислинку салату врівноважують часточками мандарина очищеного від плівок і шкірки, а яскраву ноту страви надають листя руколи. При бажанні такий салат можна доповнити тертим «Пармезаном» або невеликими скибочками «Дор Блю».
При відсутності горіхового масла його можна замінити оливковою, а бальзамічний оцет простим лимоном. Щоб урізноманітнити хрустку горіхову текстуру в наш смачний салат з червонокачанної капусти кладуть смажену хлібну крихту або сухарики. Приємного апетиту та вдалих експериментів на кухні!
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з капусти з морквою
Здоровий перекус у вигляді овочевих салатів - це неодмінна основа меню будь-якої людини, який піклуватися про своє здоров'я. І сьогодні ми поговоримо

Салат з капусти з оцтом
Рецептів створення салатів з такого корисного овоча, як капуста, існує велика кількість. Це і легкі салатики для перекусів свят для заготівлі на

Салат з капустою і курячою грудкою
Салат з капустою і курячою грудкою - легка дієтична закуска, яка неодмінно прикрасить святковий або повсякденний стіл. Пропонуємо вашій увазі кілька

Салат з капусти і моркви з оцтом
Салат з капусти і моркви з оцтом - відмінне джерело вітамінів і мікроелементів для нашого організму. Також ці речовини покращують роботу

Салат з червонокачанної капусти
Червонокачанна капуста - джерело вітамінів і цінних мікроелементів, до того ж дуже смачний продукт. З червонокачанної капусти виходять чудові свіжі