Салат з гарбуза

Салат з гарбуза і яблук
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння і нарізаємо соломкою, яблука ріжемо також. Змішуємо лимонний сік і мед, заправляємо салат цією сумішшю. Зверху салат посипаємо товченими сухарями.
Салат з гарбуза з морквою та селерою
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо гарбуз і видаляємо насіння, м'якоть ріжемо дрібними кубиками. Моркву і селеру нарізаємо соломкою. Овочі з'єднуємо в салатнику, заправляємо майонезом і посипаємо рубаним кропом.
Салат з гарбуза з руколою
Інгредієнти:
Приготування
Очищену гарбуз ріжемо кубиками, викладаємо на деко, збризкуємо оливковою олією, перчимо і запікаємо в духовці при температурі 200 градусів 15 хвилин. Потім солимо, перемішуємо і запікаємо ще 15 хвилин, готову гарбуз виймаємо з духовки і охолодити до кімнатної температури. Змішуємо лимонний і апельсиновий сік з горіховим маслом, додаємо сіль і перець. Волоські горіхи подрібнюємо і обсмажуємо на сухій сковороді. Із зазначеної кількості граната виходить приблизно півсклянки зерен. Змішуємо горіхи з зернами граната і руколою, зверху викладаємо гарбуз і трохи збризкуємо наршарабом.
Салат з гарбуза з часником
Інгредієнти:
Приготування
Нарізану скибочками гарбуз відварюємо в киплячій підсоленій воді 5 - 7 хвилин на повільному вогні. Готову гарбуз знімаємо з вогню, зливаємо воду і охолодити гарбуз. Відварну гарбуз ріжемо кубиками і змішати з подрібненим часником, додаємо соєвий соус або оцет, перчимо, перемішуємо. На сковороді підігріваємо олію і заправляємо їм салат.
Салат з гарбуза на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Очищені гарбуз і яблука ріжемо кубиками. Цибулю чистимо і дрібно ріжемо всі овочі складаємо в емальований посуд, додаємо сіль, цукор і всі спеції і ретельно перемішуємо. Даємо овочам трохи постояти, щоб виділився сік. Потім овочі поставити на плиту і довівши до кипіння гасити 25 хвилин під кришкою на маленькому вогні, весь час помішуючи. Готовий салат розкладаємо в сухі стерилізовані банки і закатуємо сухими простерилизованными кришками. Банки перевертаємо догори дном, вкриваємо і даємо охолонути, потім зберігаємо заготовки з гарбуза в темному і прохолодному місці.
Салат з гарбуза з сиром
Інгредієнти:

Приготування
Гарбуз чистимо і видаляємо насіння, м'якоть ріжемо невеликими кубиками і обсмажуємо на топленому маслі. Викладаємо на паперовий рушник, даючи зайвому жиру стекти. Салатник викладаємо листям салату, зверху - кубики гарбуза. Готуємо заправку для салату: змішуємо оливкове масло і гірчицю, солимо і перчимо. Відламує руками маленькі шматочки сиру і рівномірно викладаємо їх зверху гарбуза, поливаємо приготовленої заправкою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Соус з гарбуза
Гарбуз - дуже корисний і смачний овоч, її використовують у приготуванні багатьох страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити соус з гарбуза. Таке

Гарбуз з м'ясом
Гарбуз з м'ясом - це просте блюдо, яке легко приготувати, і для цього не потрібно незвичайних інгредієнтів або спеціальних приправ. Спробуйте, і у

Рис з гарбузом - рецепт
Про користь гарбуза нам усім добре відомо. З неї готують багато різних страв: її фарширують, запікають, роблять заготовки на зиму. Але сьогодні ми

Сік з гарбуза
Любителям овочевих соків, пропонуємо зробити сік з гарбуза - дуже корисного вітамінного плода. Ми для вас підібрали кілька цікавих, але в теж час

Запечений гарбуз з медом
Всі ми знаємо про користь меду для нашого організму. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити смачний і корисний десерт - запечену гарбуз з медом. Ми

Мармелад з гарбуза
Натуральний домашній мармелад - це будь ласощі дітей, та й дорослих теж. Його можна зробити з різних ягід і фруктів. Але ми з вами підемо далі і