Салати з ковбасою - рецепти
Такі ситні і смачні, м'ясні салати з ковбасою настільки гаряче улюблені усією чоловічою частиною населення! Представники сильної статі готові поглинати їх тоннами в будь-яку пору року, вдень і навіть вночі. Хоча салати з ковбасою відносяться скоріше до рецептами зимової кухні, коли зайві калорії витрачаються на обігрів озябшего організму. І, оскільки морози вже не за горами, варто підготуватися до них заздалегідь і зустріти у всеозброєнні!
Рецепт млинцевого салату з ковбасою
Інгредієнти:
ковбаса - 150 г;
локшина рисова - 150 г;
помідори черрі - 100 г;
яйця - 2 шт.;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
зелень (кріп, петрушка) - 1/2 пучка;
оцет бальзамічний - 1 ст. ложка;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Кожне яйце окремо збиваємо з дрібкою солі і виливаємо на розігріту сковорідку, попередньо змащену маслом. Обсмажуємо яєчні млинці з двох сторін. А коли вони охолонуть, нарізаємо соломкою, як і ковбасу. Помідори ріжемо невеликими кубиками. Дрібно рубаємо зелень.
Рисову локшину ламаємо на кілька частин і готуємо згідно інструкції на упаковці. Промиваємо холодною водою і відкидаємо на друшляк. Змішуємо локшину з усіма складовими салату. Солимо, перчимо за смаком. Приправляємо ложкою оливкової олії і збризкуємо бальзамічним оцтом.
Рецепт салату «Столичний» з горошком і ковбасою
Інгредієнти:
ковбаса варена - 400 г;
картопля - 5 шт.;
морква - 1 шт.;
огірки солоні - 3 шт.;
цибуля - 1/2 шт.;
яблука (зелені) - 2 шт.;
яйця - 3 шт.;
горошок зелений (консервований) - 4 ст. ложки;
майонез - 200 г;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Картоплю і моркву відварюємо в мундирах у підсоленій воді. Чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Також кришимо ковбасу, огірки, яблука, цибулю і зварені в круту яйця. Все змішуємо, додаємо горошок. Заправляємо салат майонезом. Солимо, перчимо за смаком. Прикрашаємо салат «Столичний» зеленню і подаємо до столу.
Рецепт берлінського салату з копченою ковбасою
Інгредієнти:
ковбаса копчена - 500 г;
хліб чорний - 1/2 буханки;
квасоля червона консервована - 1 б.;
часник - 2 зубки;
майонез - 100 г;
петрушка - 1/2 пучка.
Приготування
З хліба видаляємо шкірку, нарізаємо невеликими кубиками і підсушуємо в духовці. Ковбасу нарізаємо соломкою. Дрібно кришимо зелень. Часник видавлюємо через прес і змішати з майонезом. Квасоля відкидаємо на друшляк, з'єднуємо з сухариками, ковбасою і зеленню. Заправляємо часниковим соусом і викладаємо на блюдо, выстеленное листям салату.
Салат «Обжорка» з помідорами і ковбасою
Інгредієнти:
ковбаса варено-копчена - 300 г;
яйця - 3 шт.
сухарики пшеничні - 100 г;
майонез - 3 ст. ложки;
помідори - 2 шт.;
петрушка кучерява - 3 гілочки.
Приготування
Ковбасу і помідори нарізаємо брусочками. Зварені круто яйця натираємо на крупній тертці. Один жовток залишаємо для прикраси. У салатницю викладаємо шарами, покриваючи кожен сіткою з майонезу: ковбасу, помідори і сухарики. Останній шар - яйця, гарненько просочуємо майонезом. Зверху притрушиваем дрібно натертим жовтком і прикрашаємо гілочками петрушки.
Рецепт салату «Бахор» з ковбасою
Інгредієнти:
ковбаса - 300 г;
сир твердий - 100 г;
яйця - 3 шт.;
помідори - 2 шт.;
огірки свіжі - 3 шт.;
цибуля зелена - 1 пучок;
часник - 1 зубчик;
кріп, петрушка, кінза - 1/2 пучка;
майонез - 2 ст. ложки;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Назва цього ситного узбецького м'ясного салату перекладається як «весна». Рецепт «Бахора» з ковбасою - його спрощена версія (зазвичай салат готують на основі баранини або яловичини), що, втім, не робить його менш смачним. Отже, займемося приготуванням!
Кубиками нарізаємо ковбасу і зварені круто яйця. З помідор видаляємо насіння і ріжемо соломкою, як і огірки. Дрібно кришимо часник і зелень. Тонко нарізаємо цибулю. Щоб трохи прибрати гіркоту, можна злегка збризнути його оцтом. Змішуємо всі компоненти, заправляємо майонезом. Поборники здорового харчування можуть замінити його нежирним йогуртом або інший заправкою. Солимо, перчимо і подаємо до столу.
Рецепт млинцевого салату з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Кожне яйце окремо збиваємо з дрібкою солі і виливаємо на розігріту сковорідку, попередньо змащену маслом. Обсмажуємо яєчні млинці з двох сторін. А коли вони охолонуть, нарізаємо соломкою, як і ковбасу. Помідори ріжемо невеликими кубиками. Дрібно рубаємо зелень.
Рисову локшину ламаємо на кілька частин і готуємо згідно інструкції на упаковці. Промиваємо холодною водою і відкидаємо на друшляк. Змішуємо локшину з усіма складовими салату. Солимо, перчимо за смаком. Приправляємо ложкою оливкової олії і збризкуємо бальзамічним оцтом.
Рецепт салату «Столичний» з горошком і ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю і моркву відварюємо в мундирах у підсоленій воді. Чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Також кришимо ковбасу, огірки, яблука, цибулю і зварені в круту яйця. Все змішуємо, додаємо горошок. Заправляємо салат майонезом. Солимо, перчимо за смаком. Прикрашаємо салат «Столичний» зеленню і подаємо до столу.
Рецепт берлінського салату з копченою ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
З хліба видаляємо шкірку, нарізаємо невеликими кубиками і підсушуємо в духовці. Ковбасу нарізаємо соломкою. Дрібно кришимо зелень. Часник видавлюємо через прес і змішати з майонезом. Квасоля відкидаємо на друшляк, з'єднуємо з сухариками, ковбасою і зеленню. Заправляємо часниковим соусом і викладаємо на блюдо, выстеленное листям салату.
Салат «Обжорка» з помідорами і ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Ковбасу і помідори нарізаємо брусочками. Зварені круто яйця натираємо на крупній тертці. Один жовток залишаємо для прикраси. У салатницю викладаємо шарами, покриваючи кожен сіткою з майонезу: ковбасу, помідори і сухарики. Останній шар - яйця, гарненько просочуємо майонезом. Зверху притрушиваем дрібно натертим жовтком і прикрашаємо гілочками петрушки.
Рецепт салату «Бахор» з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Назва цього ситного узбецького м'ясного салату перекладається як «весна». Рецепт «Бахора» з ковбасою - його спрощена версія (зазвичай салат готують на основі баранини або яловичини), що, втім, не робить його менш смачним. Отже, займемося приготуванням!
Кубиками нарізаємо ковбасу і зварені круто яйця. З помідор видаляємо насіння і ріжемо соломкою, як і огірки. Дрібно кришимо часник і зелень. Тонко нарізаємо цибулю. Щоб трохи прибрати гіркоту, можна злегка збризнути його оцтом. Змішуємо всі компоненти, заправляємо майонезом. Поборники здорового харчування можуть замінити його нежирним йогуртом або інший заправкою. Солимо, перчимо і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з вареною ковбасою
Салат з вареною ковбасою - дуже смачне і ситне блюдо, яке можна приготувати буквально за півгодини. Головне - мати під рукою всі необхідні продукти і
Салат з горошком і ковбасою
Будь-який святковий стіл, та й не тільки, завжди прикрашають різноманітні салати, варіантів, приготування яких досить багато. І сьогодні ми зробили
Салат з капустою і ковбасою
Салати - це, безумовно, відмінна закуска на будь-якому столі. Та й готувати їх досить просто і швидко. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити чудовий
Салат з помідорами і ковбасою
Шукаєте простий рецепт салату для обіду або вечері? Тоді пропонуємо зробити салат з помідорами і ковбасою. Що може бути простіше? Читайте наші
Салат з огірком і ковбасою
Салати - це дуже популярна закуска на наших святкових та повсякденних столах. Різновидів їх дуже багато. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими
Салат з ковбасою і сиром
Різновидів салатів дуже багато. Це досить універсальна закуска, як для урочистих заходів, так і повсякденних трапез. І сьогодні ми підкажемо вам