Салат «Хризантема»

Рецепт салату «Хризантема» з ківі
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування салату, всі необхідні інгредієнти нарізаємо тонкою соломкою. Ківі попередньо миємо, очищаємо від шкірки. Кілька шматочків залишаємо для прикраси салату, а решта викладаємо на дно салатниці. Додаємо трохи майонезу, покриваємо всі рівномірно подрібненої пекінською капустою, зверху посипаємо шинкою, далі кладемо огірки і прикрашаємо зверху скибочками ківі. Кожен шар змащуємо домашнім майонезом і відправляємо готовий салат в холодильник для просочення на кілька годин.
Салат «Хризантема» з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Печериці миємо, заливаємо гарячою водою, накриваємо кришкою і витримуємо 5 хвилин. Потім рідину обережно зливаємо, гриби остуджуємо і чистимо. Складаємо їх в каструлю з підсоленою водою і відварюємо до напівготовності протягом 7 хвилин. Після цього обережно виймаємо печериці з допомогою шумівки, нарізаємо скибочками і обсмажуємо в рослинному маслечко до готовності. Окремо підсмажуємо тонко нашатковану цибулю, додаємо в нього перець і сіль. Картоплю відварюємо в мундирі, очищаємо і натираємо 1 картоплю на крупній тертці на дно тарілки. Зверху викладаємо 1/3 частину смаженої цибулі.
Робимо легку «сіточку» покриваємо майонезом і зверху рівномірним шаром грибів. На великій тертці натираємо 1 куряче яйце, намагаючись, щоб воно повністю укрила гриби. Ще раз промазуємо салат майонезом, а потім натираємо третю частину сиру. Повторюємо всі верстви знову в тій же послідовності, малюємо зверху майонезом хризантему і прибираємо готовий салат на 2-4 години в холодильник, щоб всі продукти добре просочилися.
Салат «Хризантема» з крабовими паличками
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо, очищаємо від шкаралупи і обережно відокремлюємо білок від жовтка. Далі готуємо крабові палички , які нарізаємо кубиками, або розтираємо виделкою. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і заливаємо холодною водою. Сир, білки і яблуко, очищене від шкірки, натираємо на крупній тертці. Тепер викладаємо салат шарами: спочатку кладемо яєчні білки, далі сир, ріпчасту цибулю, потім майонез, палички, яблука і знову майонез.
Салат «Хризантема» з тунцем
Інгредієнти:

Яйця варимо круто, чистимо, відокремлюємо білки від жовтків і натираємо їх разом з сиром окремо на маленькій тертці. Яблуко очищаємо від шкірки і серцевини, подрібнюємо на крупній тертці. Консервованого тунця перетираємо виделкою до утворення кашоподібної маси.
Цибулю дрібно шаткуємо кубиками. Тепер викладаємо салат в салатницю шарами в наступній черговості: спочатку яєчні білки, тунець, цибуля, яблуко, сир і жовтки. Усі шари, крім останнього, злегка промазуємо майонезом. Ось і все, салат готовий, залишилося тільки прикрасити його хризантемою, зробленої з червонокачанної капусти.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з яблуками рецепт
Салати з яблуками - відмінний варіант будь-якого полудня. Варіантів їх створення безліч. Ми ж у нашій статті розглянемо найбільш цікаві з них.

Салат з крабовими паличками і грибами
Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,

Салат «Морське дно»
Салат «Морське дно» - дуже незвичайне, смачне і корисне блюдо, яке додасть вашому буденного і святкового столу вишуканість і шарм. Ми впевнені, ваші

Морський салат з крабовими паличками
Салати з морепродуктами завжди залишаються улюбленцями на святковому столі. Давайте поговоримо про дивних морських салатиках з крабовими паличками.

Салат «Конвалія»
Салат «Конвалія» - це чудова закуска на святковий стіл, відмінна заміна доволі набридлому крабовому салату. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих

Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.