Салат з рисом і горбушею
Економні і ситні салати готувати досить просто, чого вартий один тільки головний герой нашої сьогоднішньої статті - салат з горбушею і рисом.
Інгредієнти:
консервована горбуша - 1 банка;
рис - 1/2 ст.;
яйця - 3 шт.;
майонез для заправки;
зелена цибуля - за смаком;
сіль, перець - за смаком;
тертий твердий сир - для прикраси.
Приготування
Рис відварюємо до готовності в підсоленій воді готову крупу промиваємо холодною водою. Яйця варимо круто, дрібно нарізаємо. Зелену цибулю подрібнюємо. З горбуші зливаємо зайву рідину, а саму рибу розбираємо за допомогою виделки. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти з майонезом, а сиром і зеленню посипаємо готовий салат. Перед подачею така ситна закуска повинна настоятися в холодильнику не менше години.
Інгредієнти:
консервована горбуша - 1 банка;
рис - 1/2 ст.;
крабові палички - 1 упаковка (100 г);
яйця - 3 шт.;
свіжий огірок - 1 шт.;
зелена цибуля і петрушка;
майонез;
часник - 1 зубчик;
лимонний сік - 1 ст. ложка;
сіль, перець.
Приготування
Перед тим, як приготувати салат з горбушею і рисом, необхідно підготувати всі інгредієнти. Горбушу поділяємо на шматочки за допомогою виделки. Рис відварюємо до готовності і промиваємо холодною водою. Свіжі огірки і крабові палички ріжемо кубиками. Яйця відварюємо і подрібнюємо.
Тепер беремося за соус: до майонезу додаємо лимонний сік, подрібнену зелень і пропущений через прес зубчик часнику. Ретельно перемішуємо соус і заправляємо їм всі підготовлені інгредієнти. Перед подачею залишаємо салат в холодильнику на 2-3 години і посипаємо залишками зелені.
Інгредієнти:
Для салату:
консервована горбуша - 1 банка (200 г);
рис - 1/2 ст.;
свіжий огірок - 1 шт.;
свіжий томат - 1 шт.;
зелень - за смаком.
Для заправки:
грецький йогурт - 2-3 ст. ложки;
діжонська гірчиця - 1 ч. ложка;
лимонний сік - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
З консервованої горбуші зливаємо надлишки рідини. Рибу розбираємо за допомогою вилки на невеликі шматочки, намагаючись витягти кісточки. Рис відварюємо до готовності в підсоленій воді, зливаємо, промиваємо, даємо охолонути. Огірок натираємо на крупній тертці, надлишки рідини віджимаємо руками. Помідори ріжемо дрібними кубиками. Подрібнюємо зелень. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в салатник.
Тепер готуємо заправку: за допомогою блендера збиваємо сметану, або грецький йогурт з лимонним соком, гірчицею, сіллю і перцем. Заправляємо салат і відразу ж подаємо до столу.
Салат з горбуші з рисом і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Рис відварюємо до готовності в підсоленій воді готову крупу промиваємо холодною водою. Яйця варимо круто, дрібно нарізаємо. Зелену цибулю подрібнюємо. З горбуші зливаємо зайву рідину, а саму рибу розбираємо за допомогою виделки. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти з майонезом, а сиром і зеленню посипаємо готовий салат. Перед подачею така ситна закуска повинна настоятися в холодильнику не менше години.
Салат з рисом, горбушею і крабовими паличками
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати салат з горбушею і рисом, необхідно підготувати всі інгредієнти. Горбушу поділяємо на шматочки за допомогою виделки. Рис відварюємо до готовності і промиваємо холодною водою. Свіжі огірки і крабові палички ріжемо кубиками. Яйця відварюємо і подрібнюємо.
Тепер беремося за соус: до майонезу додаємо лимонний сік, подрібнену зелень і пропущений через прес зубчик часнику. Ретельно перемішуємо соус і заправляємо їм всі підготовлені інгредієнти. Перед подачею залишаємо салат в холодильнику на 2-3 години і посипаємо залишками зелені.
Листковий салат з горбуші
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
З консервованої горбуші зливаємо надлишки рідини. Рибу розбираємо за допомогою вилки на невеликі шматочки, намагаючись витягти кісточки. Рис відварюємо до готовності в підсоленій воді, зливаємо, промиваємо, даємо охолонути. Огірок натираємо на крупній тертці, надлишки рідини віджимаємо руками. Помідори ріжемо дрібними кубиками. Подрібнюємо зелень. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в салатник.
Тепер готуємо заправку: за допомогою блендера збиваємо сметану, або грецький йогурт з лимонним соком, гірчицею, сіллю і перцем. Заправляємо салат і відразу ж подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з кукурудзою і рисом
Ні один наш стіл не обходиться без салатів, варіантів приготування яких досить багато. І напевно багато хто з нас пробували салат з кукурудзою і
Салат з рисом і яйцем
Страви з рисом і яйцями виходять дуже ситними і поживними. І сьогодні ми пропонуємо кілька дивовижних рецептів салатів з цими інгредієнтами. Така
Салат з рисом і ананасами
Салати з рисом досить ситні і смачні. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних і незвичайних варіантів створення закуски з рисом і ананасами.
Морський салат з крабовими паличками
Салати з морепродуктами завжди залишаються улюбленцями на святковому столі. Давайте поговоримо про дивних морських салатиках з крабовими паличками.
Салат з горбушею
Горбуша - смачна представниця сімейства лососевих. Її часто вживають у консервованому і солоному вигляді. З неї можна приготувати дивовижні салатики
Салат «Мімоза» з горбушею
Мімоза - популярний салат, який часто можна зустріти на святкових столах. Варіантів його створення досить багато. І сьогодні ми поділимося цікавими