Салат з консервованими артишоками
Салат з маринованими артишоками має безліч варіацій. Проте це завжди смачне, пікантне і незвичайне блюдо, яке під силу приготувати навіть самим зайнятим господиням. Салат з артишоками можна знайти в меню найдорожчого ресторану, а можна приготувати точно такий же, не виходячи з дому, в цьому і вся принадність цієї холодної закуски.
Перший, у нас на черзі незвичайний салатик з артишоками і рибою.
Інгредієнти:
філе підкопченої сьомги - 200 г;
консервовані артишоки - 250 г;
грейпфрут - 1 шт.;
мигдаль обсмажений - 40 г;
оливки великі - 10 шт.;
салатні листя - смаком;
оливкова олія - 5 ст. л.;
лимонний сік - 2 ст. л.;
сіль, перець і спеції - за смаком.
Приготування
Грейпфрут промиваємо, очищаємо від шкірки, кісточок і гіркого шкірки. Потім з оливок виймаємо кісточки, розрізавши кожну навпіл. І тепер фаршируємо половинки оливок половинками обсмаженого мигдалю. Далі артишоки ріжемо навпіл, а сьомгу тонкими скибочками. Після чого промиваємо салатні листя і підсушуємо. Змішавши всі інгредієнти в одній мисці, заправляємо салат оливковою олією і лимонним соком і подрібнюємо за допомогою блендера. Також існує ще один варіант подачі цієї страви. У великій сервірувальній тарілці змішуємо листя салату з артишоками, рибним філе, мигдалем, часточками грейпфрута, поливаємо соусом і подаємо, приправте чорним перцем.
І наостанок знайомимо читачів ще з одним рецептом салату з артишоками.
Інгредієнти:
авокадо - 1 шт.;
мариновані артишоки - 200 г;
куряче філе - 200 г;
огірок - 1 шт.;
помідори - 2 шт.;
оливки - за смаком;
оливкова олія - 3 ст. л.;
лимонний сік - 1 ст. л.;
сіль і перець - за смаком.
Приготування
У підсоленій воді відварюємо на середньому вогні куряче філе до готовності. Поки м'ясо остуджується, займемося іншими інгредієнтами. Авокадо промиваємо, очищаємо від грубої шкірки і кісточки, нарізаємо кубиками. Артишоки нарізаємо навпіл. Потім промиваємо томати і огірок нарізаємо соломкою. Після чого остигле куряче філе нарізаємо невеликими шматочками.
Далі змішуємо всі інгредієнти в одній мисці і заправляємо отриманий салат оливковою олією і лимонним соком, а також не забуваємо солити і перчити. При бажанні в страву можна додати трохи зелені, добре підійдуть салатні листя або петрушка.
Перший, у нас на черзі незвичайний салатик з артишоками і рибою.
Салат з артишоками і сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Грейпфрут промиваємо, очищаємо від шкірки, кісточок і гіркого шкірки. Потім з оливок виймаємо кісточки, розрізавши кожну навпіл. І тепер фаршируємо половинки оливок половинками обсмаженого мигдалю. Далі артишоки ріжемо навпіл, а сьомгу тонкими скибочками. Після чого промиваємо салатні листя і підсушуємо. Змішавши всі інгредієнти в одній мисці, заправляємо салат оливковою олією і лимонним соком і подрібнюємо за допомогою блендера. Також існує ще один варіант подачі цієї страви. У великій сервірувальній тарілці змішуємо листя салату з артишоками, рибним філе, мигдалем, часточками грейпфрута, поливаємо соусом і подаємо, приправте чорним перцем.
І наостанок знайомимо читачів ще з одним рецептом салату з артишоками.
Чудовий салат з артишоками і авокадо
Інгредієнти:
Приготування
У підсоленій воді відварюємо на середньому вогні куряче філе до готовності. Поки м'ясо остуджується, займемося іншими інгредієнтами. Авокадо промиваємо, очищаємо від грубої шкірки і кісточки, нарізаємо кубиками. Артишоки нарізаємо навпіл. Потім промиваємо томати і огірок нарізаємо соломкою. Після чого остигле куряче філе нарізаємо невеликими шматочками.
Далі змішуємо всі інгредієнти в одній мисці і заправляємо отриманий салат оливковою олією і лимонним соком, а також не забуваємо солити і перчити. При бажанні в страву можна додати трохи зелені, добре підійдуть салатні листя або петрушка.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з сьомгою і помідорами
Сьомга - це корисна і смачна рибка, при чому в будь-якому вигляді приготування. І сьогодні ми з вами поговоримо про легенів салатиках з помідорами і
Салат з авокадо і огірком
Салат з авокадо і огірком - екзотична і оригінальна закуска на святковий стіл. Таку страву, без сумніву, оцінять ваші гості і близькі. Давайте
Салат з грейпфрутом
Грейпфрут - екзотичний фрукт з гіркувато-кислуватим смаком. Його можна їсти як самостійно, так і в створенні різних страв. І сьогодні ми розглянемо
Салат з авокадо і куркою
Легкий салат з авокадо і куркою - корисне блюдо, яке наситить ваш організм білком. Таку універсальну закуску можна подати як повсякденний, так і
Рецепти салатів з персиками
Персики - це чудовий і дуже корисний фрукт, який додають в багато страви, найчастіше в десерти. Але виявляється, що персики добре додавати в різні
Різотто з артишоками
Різотто - це популярне блюдо італійської кухні, яке готується з рису з додаванням різних овочів. І сьогодні мова піде про різотто з артишоками.