Салат з млинцями і шинкою
Салати з млинцями завжди виходять дуже ситними, та й що тут приховувати - досить калорійними. Тому й улюблені вони більше чоловічою частиною населення, а ось господині згадують про таких рецептах, коли потрібно знайти застосування вчорашнім млинців. Що ж, поговоримо про них сьогодні і ми.
Інгредієнти:
шинка - 300 г;
сир твердий - 150 г;
яйця - 2 шт.;
горіхи волоські - 05 ст.;
буряк - 1 шт.;
морква корейська - 150 г;
цибуля - 1 шт.;
печериці (свіжі) - 300 г;
часник - 2 зубки;
майонез - 200 г;
петрушка - 1 пучок.
Для млинців:
борошно - 15 склянки;
яйця - 2 шт.;
молоко - 1 ст.;
вода - 1 ст.;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
сіль - 1 ч. ложка.
Приготування
Для початку приготуємо млинці. Яйця трохи збиваємо. Вливаємо до них молоко, воду і рослинну олію. Перемішуємо і поступово вводимо просіяне з сіллю борошно. Збиваємо вінчиком, щоб не залишилося грудочок. Обсмажуємо млинці з двох сторін на добре розігрітій сковорідці.
Відварюємо Для салату буряк і яйця. Печериці нарізаємо пластинками і обсмажуємо разом з цибулею до готовності. Ріжемо соломкою шинку. Натираємо на крупній тертці сир і яйця. Ножем дрібно рубаємо горіхи. Викладаємо салат шарами, покриваючи кожен сіткою з майонезу: шинку, корейську моркву, гриби, сир, яйця і горіхи.
Варену буряк чистимо і натираємо на дрібній тертці. Додаємо трохи майонезу і пропущений через прес часник. Намазуємо отриманою масою остиглі млинці, звертаємо їх у трубочку і нарізаємо рулетиками товщиною в 2 пальця. З одного боку робимо невеликий надріз хрест-навхрест, щоб «трояндочки» розкрилися. «Висаджуємо» квіти на верхівку і з боків салату. Проміжки заповнюємо зеленню. Даємо страви годину настоятися в холодильнику і подаємо до столу.
Інгредієнти:
шинка - 200 г;
помідори - 2 шт.;
кукурудза консервована - 1 б.;
майонез - 150 г;
кріп, петрушка - 1 пучок;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Для млинців:
яйця - 5 шт.;
крохмаль - 1 ст. ложка;
сіль - 05 ч. ложки.
Приготування
Яйця солимо, збиваємо виделкою і додаємо крохмаль. Гарненько вимішуємо і смажимо яєчні млинці на сковорідці з антипригарним покриттям без додавання олії. А коли вони охолонуть, нарізаємо соломкою, як і шинку. Помідори ошпарюємо, знімаємо з них шкірку і кришимо невеликими кубиками. Додаємо 2/3 банки кукурудзи (попередньо зливши з неї рідину), заправляємо домашнім майонезом . Солимо, перчимо й перемішуємо салат. Викладаємо його в прозору салатницю і прикрашаємо зверху залишилася кукурудзою і зеленню.
Як приготувати салат «Троянди» з млинцями, сиром і шинкою?
Інгредієнти:
Для млинців:
Приготування
Для початку приготуємо млинці. Яйця трохи збиваємо. Вливаємо до них молоко, воду і рослинну олію. Перемішуємо і поступово вводимо просіяне з сіллю борошно. Збиваємо вінчиком, щоб не залишилося грудочок. Обсмажуємо млинці з двох сторін на добре розігрітій сковорідці.
Відварюємо Для салату буряк і яйця. Печериці нарізаємо пластинками і обсмажуємо разом з цибулею до готовності. Ріжемо соломкою шинку. Натираємо на крупній тертці сир і яйця. Ножем дрібно рубаємо горіхи. Викладаємо салат шарами, покриваючи кожен сіткою з майонезу: шинку, корейську моркву, гриби, сир, яйця і горіхи.
Варену буряк чистимо і натираємо на дрібній тертці. Додаємо трохи майонезу і пропущений через прес часник. Намазуємо отриманою масою остиглі млинці, звертаємо їх у трубочку і нарізаємо рулетиками товщиною в 2 пальця. З одного боку робимо невеликий надріз хрест-навхрест, щоб «трояндочки» розкрилися. «Висаджуємо» квіти на верхівку і з боків салату. Проміжки заповнюємо зеленню. Даємо страви годину настоятися в холодильнику і подаємо до столу.
Рецепт салату з яєчними млинцями і шинкою
Інгредієнти:
Для млинців:
Приготування
Яйця солимо, збиваємо виделкою і додаємо крохмаль. Гарненько вимішуємо і смажимо яєчні млинці на сковорідці з антипригарним покриттям без додавання олії. А коли вони охолонуть, нарізаємо соломкою, як і шинку. Помідори ошпарюємо, знімаємо з них шкірку і кришимо невеликими кубиками. Додаємо 2/3 банки кукурудзи (попередньо зливши з неї рідину), заправляємо домашнім майонезом . Солимо, перчимо й перемішуємо салат. Викладаємо його в прозору салатницю і прикрашаємо зверху залишилася кукурудзою і зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з яєчними млинцями
Коли немає часу на тривале стояння біля плити, а хочеться приготувати і перше, і друге, і салат, і компот, то варто вибирати відповідні рецепти. Так?
Салат з шинкою
Буженина - це запечене спеціальним способом м'ясо. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити салат з нею. Читайте наші корисні рецепти і готуйте
Салат «Ніжність» з шинкою
Салат «Ніжність» - це відмінна закуска для святкового або фуршетного столу. Приготувати його можна з різними інгредієнтами і сьогодні мова піде про
Салат з кукурудзи і печериць
Гриби відмінно поєднуються з багатьма продуктами. І сьогодні ми поговоримо про салати з кукурудзи і печериць. Така оригінальна закуска неодмінно
Салат з курячим філе і млинцями
Салат з курячим філе і млинцями - ситне і смачне блюдо. Його можна подати як повсякденний, так і святковий стіл. Давайте розглянемо декілька цікавих
Салат з шинкою і сиром
Салат - це універсальне блюдо, яке готують з самих різних інгредієнтів. Тут все залежить від ваших уподобань і фантазії. І сьогодні мова піде про