Салат з гірчицею
Гірчиця, додана в салат, надає страві оригінальний і задоволений пікантний присмак і якусь гостринку. Спробуйте приготувати на свято блюдо з гірчицею і здивуйте ваших гостей.
Інгредієнти:
цибулина - 1 шт.;
помідор - 2 шт.;
болгарський перець - 2 шт.;
листя салату;
оливки без кісточок - 120 г;
сир фета - 200 г;
свіжа зелень, спеції;
свіжий огірок - 2 шт.
Для соусу:
рослинна олія - 05 склянки;
яблучний сік - 3 ст. ложки;
лимон - 05 шт.;
гірчиця - 15 ст. ложки.
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями; салат рвемо на шматочки, болгарський перчик і сир ріжемо кубиками; помідори і огірки - скибочками. Всі підготовлені інгредієнти, крім сиру, перемішуємо в салатнику, додаємо маслини, заправляємо соусом. Посипаємо готовий салат подрібненим сиром фета, прикрашаємо гілочками петрушки або базиліка. Для приготування соусу змішуємо яблучний сік , рослинне масло, гірчицю і сік лимона.
Інгредієнти:
пекінська капуста - 05 шт.;
помідори - 5 шт.;
листя салату;
білий хліб;
часник - 2 зубчики;
куряче філе - 400 г;
оливкова олія;
яйце - 6 шт.
Для заправки:
яєчний жовток - 4 шт.;
столова гірчиця - 4 ст. ложки;
яблучний оцет - 1 ст. ложка;
спеції;
анчоуси - 20 р.
Приготування
Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на сковороді. Листя салату і пекінську капусту нарываем руками, помідори і варені обчищені яйця крупно шаткуємо. Хліб подрібнюємо кубиками, викладаємо на суху сковороду і підсушуємо на середньому вогні до сухарів. Часник чистимо, дрібно рубаємо і пасеруємо на оливковій маслечко до золотистого відтінку. Потім рівномірно поливаємо цією заправкою сухарики.
Для приготування гірчичного соусу змішуємо яєчні жовтки, гірчицю, вливаємо оцет, солимо і збиваємо масу міксером до однорідності. Далі викладаємо анчоуси, наливаємо оливкову олію і ще раз збиваємо. Тепер викладаємо всі інгредієнти в салатник, перемішуємо, поливаємо гірчичною заправкою і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
шинка - 300 г;
оливкова олія - 50 мл;
вершки - 100 мл;
оцет винний білий - 1 ст. ложка;
діжонська гірчиця - 1 ст. ложка;
зелена цибуля - 50 р;
салат фризі - 100 г;
мариновані шампіньйони - 200 г;
сир - 100 р.
Приготування
Гриби ріжемо скибочками, шинку і сир шаткуємо на брусочки, а цибулю дрібно рубаємо. Змішати гірчицю з оцтом, вливаємо олію, вершки, солимо і перчимо. У великій мисці з'єднуємо листя салату з грибами, сиром, шинкою, заправляємо блюдо соусом і посипаємо рубаним луком. Ось і все, салат з дижонской гірчицею готовий!
Салат «Грецький» з гірчицею
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями; салат рвемо на шматочки, болгарський перчик і сир ріжемо кубиками; помідори і огірки - скибочками. Всі підготовлені інгредієнти, крім сиру, перемішуємо в салатнику, додаємо маслини, заправляємо соусом. Посипаємо готовий салат подрібненим сиром фета, прикрашаємо гілочками петрушки або базиліка. Для приготування соусу змішуємо яблучний сік , рослинне масло, гірчицю і сік лимона.
Салат «Цезар» з гірчицею
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на сковороді. Листя салату і пекінську капусту нарываем руками, помідори і варені обчищені яйця крупно шаткуємо. Хліб подрібнюємо кубиками, викладаємо на суху сковороду і підсушуємо на середньому вогні до сухарів. Часник чистимо, дрібно рубаємо і пасеруємо на оливковій маслечко до золотистого відтінку. Потім рівномірно поливаємо цією заправкою сухарики.
Для приготування гірчичного соусу змішуємо яєчні жовтки, гірчицю, вливаємо оцет, солимо і збиваємо масу міксером до однорідності. Далі викладаємо анчоуси, наливаємо оливкову олію і ще раз збиваємо. Тепер викладаємо всі інгредієнти в салатник, перемішуємо, поливаємо гірчичною заправкою і подаємо на стіл.
Салат з шинкою і гірчицею
Інгредієнти:
Приготування
Гриби ріжемо скибочками, шинку і сир шаткуємо на брусочки, а цибулю дрібно рубаємо. Змішати гірчицю з оцтом, вливаємо олію, вершки, солимо і перчимо. У великій мисці з'єднуємо листя салату з грибами, сиром, шинкою, заправляємо блюдо соусом і посипаємо рубаним луком. Ось і все, салат з дижонской гірчицею готовий!
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з грінками
Грінки додаються в салат не тільки для смаку, але і для різноманітності текстури страви. У нашій статті ми підібрали цікаві варіанти створення
Салат із зеленим яблуком
Яблука - це смачний фрукт, який широко використовується в кулінарії. І сьогодні ми підкажемо вам кілька варіантів створення чудових салатиків з
Салат з анчоусами
Салат з анчоусами - ситне і вишукане блюдо, яке неодмінно оцінять ваші домочадці по достоїнству. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних
Грецький салат з пекінської капустою
Грецький салат вважається однією з найбільш вишуканих і смачних закусок. А якщо до нього додати пекінську капусту, то блюдо придбає незвичайний
Грецький салат з креветками - рецепт
Іноді так хоче побалувати себе і своїх близьких чимось новеньким і оригінальним. У нас є для вас чудовий варіант - зробіть грецький салат з
Салат «Цезар» з куркою і сухариками
Салат «Цезар» - популярне блюдо північноамериканської кухні. В даний час існує безліч рецептів його приготування. І сьогодні ми розповімо, як його