Морський салат з рисом
Морський салат з рисом - дуже корисне, низькокалорійне і ситне блюдо, яке чудово підійде для будь-якого випадку: урочистості, повсякденного вечері або навіть дієтичного столу!
Інгредієнти:
оливки - 300 г;
морський коктейль - 300 г;
рис - 150 г;
лимон - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
оцет - 3 ст. ложки;
яйце перепелине - для прикраси;
олія оливкова - 3 ст. ложки;
зелень.
Приготування
Цибулину очистити, шаткуємо півкільцями, замариновываем в оцті і залишаємо на 20-30 хвилин. У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння і кидаємо морський коктейль. Додаємо трохи лимонного соку і рівно через 1 хвилину після закипання знімаємо посуд з вогню. Накриваємо кришкою і залишаємо настоюватися на 15 хвилин. Потім бульйон проціджують, а морепродукти остуджуємо.
В іншу каструльку наливаємо 15 склянки води і, як тільки вода закипить, додаємо добре промитий рис, трохи підсолюємо воду і відварюємо до готовності. Потім охолоджуємо, а тим часом варимо круто перепелині яйця, промиваємо їх холодною водою і очищаємо. Тепер змішуємо рис, маринований лук і «морський коктейль», додаємо оливки, заправляємо оливковою маслом і лимонним соком. При необхідності підсолюємо блюдо, розкладаємо морський салат з оливками і рисом порційно, прикрашаємо креветками, скибочками лимона і перепелиними яйцями.
Інгредієнти:
рис - 100 г;
крабові палички - 200 г;
сир - 100 г;
яйце - 2 шт.;
яблука - 1 шт.;
маслини;
майонез;
петрушка.
Приготування
Рис і яйця заздалегідь відварюємо окремо. Потім яйця чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Яблука подрібнюємо, або натираємо на терочке разом з сиром. Дрібно нарубаем зелень петрушки. Тепер з'єднуємо в глибокій мисці рис, яблука, яйця, сир і свіжу зелень, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо. Після цього перекладаємо салатик готовий на плоску тарілку, надаючи йому форму зірки. Крабові палички нарізаємо тонкими пластинками навскоси і укладаємо зверху рівномірним шаром. Прикрашаємо блюдо маслинами і ставимо на 10-15 хвилин холодильник.
Інгредієнти:
варені яйця - 2 шт.;
масло рослинне - 5 ст. ложок;
рис - 160 г;
цибулина - 1 шт.;
болгарський солодкий перець - 1 шт.;
морська консервована капуста - 150 г;
спеції.
Приготування
Консервовану морську капусту дрібно рубаємо, змішуємо з подрібненими кубиками яйцями, солодким болгарським перцем, цибулею і вареним рисом. Солимо салатик до смаку, заправляємо рослинним маслом, перемішуємо і викладаємо гіркою на блюдо.
Салат «Морський коктейль» з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину очистити, шаткуємо півкільцями, замариновываем в оцті і залишаємо на 20-30 хвилин. У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння і кидаємо морський коктейль. Додаємо трохи лимонного соку і рівно через 1 хвилину після закипання знімаємо посуд з вогню. Накриваємо кришкою і залишаємо настоюватися на 15 хвилин. Потім бульйон проціджують, а морепродукти остуджуємо.
В іншу каструльку наливаємо 15 склянки води і, як тільки вода закипить, додаємо добре промитий рис, трохи підсолюємо воду і відварюємо до готовності. Потім охолоджуємо, а тим часом варимо круто перепелині яйця, промиваємо їх холодною водою і очищаємо. Тепер змішуємо рис, маринований лук і «морський коктейль», додаємо оливки, заправляємо оливковою маслом і лимонним соком. При необхідності підсолюємо блюдо, розкладаємо морський салат з оливками і рисом порційно, прикрашаємо креветками, скибочками лимона і перепелиними яйцями.
Салат «Морська зірка» з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Рис і яйця заздалегідь відварюємо окремо. Потім яйця чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Яблука подрібнюємо, або натираємо на терочке разом з сиром. Дрібно нарубаем зелень петрушки. Тепер з'єднуємо в глибокій мисці рис, яблука, яйця, сир і свіжу зелень, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо. Після цього перекладаємо салатик готовий на плоску тарілку, надаючи йому форму зірки. Крабові палички нарізаємо тонкими пластинками навскоси і укладаємо зверху рівномірним шаром. Прикрашаємо блюдо маслинами і ставимо на 10-15 хвилин холодильник.
Салат з морської капусти з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Консервовану морську капусту дрібно рубаємо, змішуємо з подрібненими кубиками яйцями, солодким болгарським перцем, цибулею і вареним рисом. Солимо салатик до смаку, заправляємо рослинним маслом, перемішуємо і викладаємо гіркою на блюдо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з рисом і яйцем
Страви з рисом і яйцями виходять дуже ситними і поживними. І сьогодні ми пропонуємо кілька дивовижних рецептів салатів з цими інгредієнтами. Така
Салат з капусти з огірком
Салати - це невід'ємний атрибут будь-якого столу, хоч святкового, хоч буденного. І сьогодні мова піде про легкої літньої закуски - дивовижних
Салат «Морський бриз»
Напередодні літа хочеться чого-небудь екзотичного і цікавого? Пропонуємо вашій увазі кілька оригінальних варіантів створення салатику під назвою
Морський салат з крабовими паличками
Салати з морепродуктами завжди залишаються улюбленцями на святковому столі. Давайте поговоримо про дивних морських салатиках з крабовими паличками.
Морський салат з креветками
Ще один рецепт в скарбничку салатів з морепродуктів салат з креветками. Креветки поєднуються з широким різноманіттям продуктів, а від того рецептів
Морський салат з ікрою
Морський салат з ікрою - дуже вишукана і смачна страва, яке неодмінно стане чудовою прикрасою вашого столу і викличе безліч позитивних емоцій у ваших