Салат з родзинками
Родзинки додає стравам особливу пікантність. Його використовують у випічці, при приготуванні десертів, а також він відмінно поєднується з овочами і навіть м'ясом. Зараз ми вам розповімо рецепти приготування салатів з родзинками.
Салат з буряком та родзинками
Інгредієнти:
буряк - 300 г;
родзинки - 2 ст. ложки;
волоські горіхи - 2 ст. ложки;
бренді - 1 ч. ложка;
оливкова олія - 3 ст. ложки;
червоний винний оцет - 1 ст. ложка.
Приготування
Родзинки промиваємо, обсушуємо і заливаємо бренді. Залишаємо мінімум години на два. Ретельно вимитий буряк загортаємо у фольгу і запікаємо цілком до готовності при температурі 180 градусів. На це потрібно близько години. Потім, не розгортаючи фольги, даємо буряках охолонути. Потім її чистимо і тремо на крупній тертці. Подрібнюємо горіхи. Для заправки змішуємо червоний винний оцет і оливкове масло. Родзинки проціджуємо. З'єднуємо буряк, горіхи, родзинки, поливаємо все це підготовленої заправкою і перемішуємо.
Салат з родзинками і куркою
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 400 г;
куряча грудка - 1 шт.;
ізюм - 100 г;
зелень кропу і петрушки - 30 г;
майонез,
сіль - за смаком.
Приготування
Відварюємо До готовності курячу грудку потім охолоджуємо і нарізаємо кубиками. Капусту тонко шаткуємо, а потім посипаємо дрібкою солі і мнемо руками. З'єднуємо курку, родзинки, капусту, додаємо майонез, подрібнену зелень і перемішуємо.
Рецепт салату «Коханка» з родзинками
Інгредієнти:
буряк - 150 г;
морква - 120 г;
твердий сир - 200 г;
родзинки - 50 г;
горіхи волоські - 50 г;
чорнослив без кісточок - 100 г;
часник - 3 зубчики;
майонез;
гранат.
Приготування
Родзинки заливаємо гарячою водою хвилин на 15. Сиру моркву натираємо на дрібній тертці. Чорнослив також заливаємо водою. Волоські горіхи подрібнюємо. З родзинок зливаємо воду і змішуємо його з морквою. Викладаємо отриману масу першим шаром в салатник, змащуємо майонезом. Зверху натираємо шар сиру. Часник пропускаємо через прес і змішати його з 2 столовими ложками майонезу. Наносимо отриманий соус зверху на сир.
Чорнослив нарізаємо кубиками. Горіхи рубаємо. Варену буряк тремо на крупній тертці і змішуємо з горіхами і чорносливом, додаємо майонез і перемішуємо. Це і буде третій шар салату. Верх салату з буряком, морквою і родзинками змащуємо майонезом і прикрашаємо зернами граната і подрібненою зеленню.
Салат з капусти з родзинками
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 600 г;
морква - 300 г;
яблука - 1 шт.;
цибуля - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
сіль - 1 ст. ложка;
родзинки - 150 г;
вода - 05 л;
цукор - 05 склянки;
рослинна олія - 05 склянки;
оцет 6%-ний - 100 мл
Приготування
Капусту тонко шаткуємо, посипаємо сіллю і перетираємо руками до тих пір, поки вона не стане м'якою і не почне пускати сік. Морква і яблуко очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці. Цибулю дрібно кришимо. Часник тремо на дрібній тертці або пропускаємо через прес. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо ізюм.
Готуємо розсіл: доводимо до кипіння воду, всипаємо цукор і вливаємо олію, доводимо суміш до кипіння. Потім вимикаємо вогонь і вливаємо оцет. Вливаємо отриманий розсіл невеликими порціями в салат і перемішуємо. Даємо йому настоятися 3 години в прохолодному місці, а потім вже можна подавати його до столу.
Салат з морквою, родзинками і яблуком
Інгредієнти:
кисло-солодкі яблука - 3 шт.;
ізюм - 100 г;
морква - 400 г;
сметана - 4 ст. ложки;
цукор - за смаком.
Приготування
Яблука очищаємо від шкірки і серцевини, нарізаємо соломкою. Моркву тремо на тертці для моркви по-корейськи. Родзинки заливаємо окропом хвилин на 15. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо сметану і цукор по смаку, перемішуємо і подаємо до столу.
Салат з буряком та родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Родзинки промиваємо, обсушуємо і заливаємо бренді. Залишаємо мінімум години на два. Ретельно вимитий буряк загортаємо у фольгу і запікаємо цілком до готовності при температурі 180 градусів. На це потрібно близько години. Потім, не розгортаючи фольги, даємо буряках охолонути. Потім її чистимо і тремо на крупній тертці. Подрібнюємо горіхи. Для заправки змішуємо червоний винний оцет і оливкове масло. Родзинки проціджуємо. З'єднуємо буряк, горіхи, родзинки, поливаємо все це підготовленої заправкою і перемішуємо.
Салат з родзинками і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо До готовності курячу грудку потім охолоджуємо і нарізаємо кубиками. Капусту тонко шаткуємо, а потім посипаємо дрібкою солі і мнемо руками. З'єднуємо курку, родзинки, капусту, додаємо майонез, подрібнену зелень і перемішуємо.
Рецепт салату «Коханка» з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Родзинки заливаємо гарячою водою хвилин на 15. Сиру моркву натираємо на дрібній тертці. Чорнослив також заливаємо водою. Волоські горіхи подрібнюємо. З родзинок зливаємо воду і змішуємо його з морквою. Викладаємо отриману масу першим шаром в салатник, змащуємо майонезом. Зверху натираємо шар сиру. Часник пропускаємо через прес і змішати його з 2 столовими ложками майонезу. Наносимо отриманий соус зверху на сир.
Чорнослив нарізаємо кубиками. Горіхи рубаємо. Варену буряк тремо на крупній тертці і змішуємо з горіхами і чорносливом, додаємо майонез і перемішуємо. Це і буде третій шар салату. Верх салату з буряком, морквою і родзинками змащуємо майонезом і прикрашаємо зернами граната і подрібненою зеленню.
Салат з капусти з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Капусту тонко шаткуємо, посипаємо сіллю і перетираємо руками до тих пір, поки вона не стане м'якою і не почне пускати сік. Морква і яблуко очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці. Цибулю дрібно кришимо. Часник тремо на дрібній тертці або пропускаємо через прес. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо ізюм.
Готуємо розсіл: доводимо до кипіння воду, всипаємо цукор і вливаємо олію, доводимо суміш до кипіння. Потім вимикаємо вогонь і вливаємо оцет. Вливаємо отриманий розсіл невеликими порціями в салат і перемішуємо. Даємо йому настоятися 3 години в прохолодному місці, а потім вже можна подавати його до столу.
Салат з морквою, родзинками і яблуком
Інгредієнти:
Приготування
Яблука очищаємо від шкірки і серцевини, нарізаємо соломкою. Моркву тремо на тертці для моркви по-корейськи. Родзинки заливаємо окропом хвилин на 15. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо сметану і цукор по смаку, перемішуємо і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Буряк з часником і майонезом
Буряк дуже корисний продукт, який при регулярному вживанні запобігає розвитку серцево-судинних захворювань. І в нашій статті ми зібрали кілька
Салат з капусти з оцтом
Рецептів створення салатів з такого корисного овоча, як капуста, існує велика кількість. Це і легкі салатики для перекусів свят для заготівлі на
Салат з буряком, чорносливом і волоським горіхом
Буряк - корисний і смачний продукт. І сьогодні ми поговоримо про живильному салаті з буряком, чорносливом і волоським горіхом. Страва вийде вишуканим
Салат з буряка і капусти
Овочеві салати дуже корисні для нашого організму. Вони збуджують апетит і постачають наш організм необхідними вітамінами. І сьогодні ми розповімо, як
Салати з часником - рецепти
Всі ми знаємо, що часник досить корисний продукт, особливо в сезон застуд. І сьогодні ми розповімо, які салати можна приготувати з використанням
Салат з морквою, капустою і буряком
Салат з морквою, капустою і буряком - вітамінне блюдо, яке відмінно очищає кишечник і прискорює обмін речовин. Приготувати його досить нескладно.