Салат з печерицями та сиром
З грибів можна приготувати безліч смачних страв, адже вони чудово поєднуються з іншими продуктами. Зараз ми розповімо вам декілька рецептів приготування салату з печерицями і сиром.
Інгредієнти:
куряча грудка - 1 шт.;
печериці мариновані - 400 г;
огірки свіжі - 1 шт.;
волоські горіхи - 50 г;
сир - 130 г;
яйця - 2 шт.;
зелень, майонез - за смаком.
Приготування
Куряче філе моєму і варимо, а потім нарізаємо кубиками. Яйця варимо круто, потім охолодити в холодній воді, чистимо і теж ріжемо кубиками. Так само чинимо і з огірком. Волоські горіхи подрібнюємо. Сир тремо на тертці. Якщо печериці великі, то можна порізати їх на кілька частин. А якщо дрібні, то залишаємо їх цілими. З'єднуємо всі інгредієнти в глибокій мисці, за смаком додаємо подрібнену зелень, майонез і перемішуємо. Салат з куркою, печерицями та сиром готовий. Можна трохи охолодити його, а можна і відразу подавати до столу.
Інгредієнти:
печериці - 400 г;
відварна курка - 400 г;
твердий сир - 150 г;
яйця - 5 шт.;
чіпси - 1 пачка;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
маслини - 1 банка, майонез.
Приготування
Відварене куряче м'ясо і гриби нарізаємо кубиками. Подрібнюємо цибулю. Печериці разом з цибулею обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. Відварені круто яйця натираємо на крупній тертці, а сир натираємо на дрібній тертці. Маслини розрізаємо навпіл. Салат викладаємо на плоске блюдо шарами, кожен змащуючи майонезом: куряче м'ясо, гриби з цибулею, яйця, тертий сир. Тепер наносимо майонезну сіточку і в кожен квадратик кладемо половинку маслин. Прибираємо салат в холодильник приблизно на 1 годину, а перед подачею до столу викладаємо навколо чіпси, імітуючи листочки соняшника.
Інгредієнти:
молоді кабачки - 4 шт.;
печериці - 200 г;
сир фета - 100 г;
листя салату латук, зелена цибуля - за смаком;
сіль, перець, рослинна олія.
Для заправки:
олія оливкова - 80 мл;
оцет бальзамічний - 1 ст. ложка;
сік лимона - 2 ст. ложки;
часник - 2 зубчики.
Приготування
Молоді кабачки розрізаємо навпіл, а потім ріжемо шматочками. У глибокій сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому кабачки до золотистого кольору. Потім перекладаємо їх на паперовий рушник, щоб скло зайве масло. Печериці ріжемо навпіл і також обсмажуємо в олії близько 1 хвилини на великому вогні. З'єднайте гриби з кабачками, додаємо подрібнений зелений лук, нарізаний купками салат латук, солимо, перчимо й перемішуємо. Для заливки з'єднуємо всі компоненти і поливаємо отриманою сумішшю салат. Потім перемішуємо, додаємо сир. Салат з печериць, кабачків і сиру готовий.
Салат з курячою грудкою, печерицями та сиром
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе моєму і варимо, а потім нарізаємо кубиками. Яйця варимо круто, потім охолодити в холодній воді, чистимо і теж ріжемо кубиками. Так само чинимо і з огірком. Волоські горіхи подрібнюємо. Сир тремо на тертці. Якщо печериці великі, то можна порізати їх на кілька частин. А якщо дрібні, то залишаємо їх цілими. З'єднуємо всі інгредієнти в глибокій мисці, за смаком додаємо подрібнену зелень, майонез і перемішуємо. Салат з куркою, печерицями та сиром готовий. Можна трохи охолодити його, а можна і відразу подавати до столу.
Салат з печерицями, яйцями і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Відварене куряче м'ясо і гриби нарізаємо кубиками. Подрібнюємо цибулю. Печериці разом з цибулею обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. Відварені круто яйця натираємо на крупній тертці, а сир натираємо на дрібній тертці. Маслини розрізаємо навпіл. Салат викладаємо на плоске блюдо шарами, кожен змащуючи майонезом: куряче м'ясо, гриби з цибулею, яйця, тертий сир. Тепер наносимо майонезну сіточку і в кожен квадратик кладемо половинку маслин. Прибираємо салат в холодильник приблизно на 1 годину, а перед подачею до столу викладаємо навколо чіпси, імітуючи листочки соняшника.
Салат з печериць з сиром і кабачком
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Молоді кабачки розрізаємо навпіл, а потім ріжемо шматочками. У глибокій сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому кабачки до золотистого кольору. Потім перекладаємо їх на паперовий рушник, щоб скло зайве масло. Печериці ріжемо навпіл і також обсмажуємо в олії близько 1 хвилини на великому вогні. З'єднайте гриби з кабачками, додаємо подрібнений зелений лук, нарізаний купками салат латук, солимо, перчимо й перемішуємо. Для заливки з'єднуємо всі компоненти і поливаємо отриманою сумішшю салат. Потім перемішуємо, додаємо сир. Салат з печериць, кабачків і сиру готовий.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з грибами і морквою
Салат - дивовижне блюдо, досить додати або замінити один інгредієнт, і виходить новий варіант закуски. І сьогодні ми поговоримо про салаті з грибами
Салат з куркою і яйцями
Простий у приготуванні салат з куркою і яйцями може послужити як живильної закускою. так і наповнювачем для ваших сендвічів, або рулетів з лаваша.
Салат з кукурудзи і печериць
Гриби відмінно поєднуються з багатьма продуктами. І сьогодні ми поговоримо про салати з кукурудзи і печериць. Така оригінальна закуска неодмінно
Салат з чорносливом і печерицями
Чорнослив добре підходить для створення других страв, десертів і, звичайно ж, салатів. І сьогодні ми поговоримо про дивовижному салаті з чорносливом
Салат з ананасів і печериць
Салати є прикрасою будь-якого святкового застілля. І сьогодні ми поговоримо про незвичайну салаті з ананаса і печериць. Незважаючи на дивне поєднання