Салат з куркою та картоплею

Салат з куркою, печерицями та картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування цього салату, картопля моєму, кладемо в каструлю, заливаємо водою, підсолюємо і відварюємо до готовності. Потім охолоджуємо, чистимо і натираємо на крупній терочке. Куряче філе теж варимо і розбираємо м'ясо на волокна. Маринований огірочок тремо на тертці, а з консервованих печериць зливаємо розсіл і нарізаємо пластинками. Яйця відварюємо круто, чистимо і подрібнюємо за допомогою терки.
Тепер беремо плоске блюдо і викладаємо наш салатик шарами, промазуючи кожен майонезом. Отже, спочатку кладемо картоплю, покриваємо його відварною філе, посипаємо натертим огірком, викладаємо гриби, яйця, знову покриваємо рівномірно картоплею і посипаємо зверху подрібненим кропом. Залишаємо готовий салат на 30 хвилин при кімнатній температурі, щоб він просочився, а потім охолоджуємо і подаємо до столу.
Салат з куркою, грибами, картоплею і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Картопля очищаємо ножем, натираємо на тертці і обсмажуємо на розігрітій сковороді, наливши в неї рослинне масло. Філе курячі яйця відварюємо окремо і нарізаємо м'ясо на дрібні шматочки. Мариновані печериці рубаємо кубиками. Яйця чистимо від шкаралупи, відокремлюємо жовтки від білків, білки дрібно шаткуємо ножем, а жовтки натираємо на крупній терочке разом з плавленим сирком. Зубчики часничку пропускаємо через прес. Тепер змішуємо курку, яєчні білки, шинку і часничок. Заправляємо все майонезом, перемішуємо. Салатницю обкладаємо листям салату і по центру кладемо приготовану начинку.
Половину нарізаної зелені з'єднуємо з яєчним желточком, тертим сирком і часником, заправляємо майонезом, перемішуємо і прибираємо на 10 хвилин у холодильник. Решту зелень висипаємо зверху на начинку салату, розрівнюємо ложечкою, обкладаємо смаженою картоплею, формуючи гніздо. З охолодженої суміші ліпимо яйця і вкладаємо їх в центр гнізда. Ось такий оригінальний салатик у нас з вами вийшов!
Салат з куркою, огірком і картоплею
Інгредієнти:

Приготування
Картоплю відварюємо в мундирі. Грудку курячу промиваємо, нарізаємо кубиками, солимо, перчимо і обсмажуємо в сковороді з розігрітим рослинним маслом до рум'яного кольору. Селера шаткуємо тонкими скибочками разом з огірочком. Перець обробляємо і рубаємо соломкою. Остиглий картоплю очищаємо і ріжемо часточками. Далі перекладаємо всі інгредієнти в салатник і переходимо до приготування заправки. Для цього з'єднуємо оцет з цукром, сіллю, перцем і кладемо гірчицю. Виливаємо суміш у салат, перемішуємо й подаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат зі свинячим язиком
Якщо ви хочете приготувати ситний салат, то радимо вам почитати цю статтю. У ній описані рецепти створення салатів зі свинячого язика. Кожен з них

Салат з плавленим сиром
Салати з плавленим сирком володіють прекрасним смаком, приємним ароматом і деякою пікантністю. Таке блюдо завжди буде вашою родзинкою на столі і

Салат з куркою і яйцями
Простий у приготуванні салат з куркою і яйцями може послужити як живильної закускою. так і наповнювачем для ваших сендвічів, або рулетів з лаваша.

Салат «Гриби під шубою»
Представляємо вашій увазі дуже оригінальний і смачний грибний салат під овочевий шубою. Блюдо виходить дивовижно ніжним і вишуканим, і сподобається

Салат з морквою і куркою
Салат з морквою і куркою - смачне і ситне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. А приготувати його досить просто, варто лише

Салат з ананасів і печериць
Салати є прикрасою будь-якого святкового застілля. І сьогодні ми поговоримо про незвичайну салаті з ананаса і печериць. Незважаючи на дивне поєднання