Курячий салат з морквою
Використовуючи курятину і моркву в якості основних інгредієнтів, можна готувати різні дієтичні салати.
Інгредієнти:
куряча печінка - близько 300-400 г;
морква - 200 г;
часник - 2 зубчики;
цибуля зелена і інша свіжа зелень (петрушка, кінза, базилік та ін);
олія холодного віджиму;
гострий червоний перець;
винний оцет натуральний світлий або сік лимона.
Приготування
Курячу печінку варимо на невеликому об'ємі води протягом 10-15 хвилин і охолодити в бульйоні (його можна потім використовувати для приготування супу). Печінка виймаємо з бульйону шумівкою і покласти в друшляк, а коли стече, нарізаємо невеликими шматочками.
Морква подрібнюємо за допомогою спеціальної терки для приготування овочів по-корейськи, поміщаємо в окрему миску і заливаємо окропом хвилин на 8 потім воду зливаємо. Часник, зелений лук та іншу зелень дрібно рубаємо. Підготовлені таким чином інгредієнти з'єднуємо в салатниці, поливаємо заправкою (масло + сік лимона або оцет у співвідношенні 3:1). Приправляємо гострим червоним перцем і перемішуємо. До салату можна подати трохи легкого столового вина.
Інгредієнти:
куряче філе відварне м'ясо з грудки) - близько 300-400 г;
морква - 200 г;
цибуля червона (або звичайний) - 1 шт.;
плід фенхеля - 1 шт.;
зелень свіжа різна;
гострий червоний перець;
часник - 2-3 зубчики;
оцет фруктовий натуральний;
кунжутне масло.
Приготування
Поки вариться куряче відварне м'ясо, підготуємо інше. Наріжемо лук і фенхель півкільцями. Морква натремо на тертці для моркви по-корейськи. Помістимо підготовлені овочі в миску і обдадим окропом, через хвилин 5 воду зіллємо і заллємо заправку з суміші оцту з кунжутним маслом (співвідношення 1:3 або 2:3). Перемішаємо, нехай овочі маринуються.
Куряче філе остудимо і наріжемо невеликими шматочками, зручними для їжі. Додамо в миску з овочами. Приправимо гострим червоним перцем. Присыплем рубаними зеленню і часником. Всі перемішаємо. Вино можна подати легке світле.
Салат з курячих сердечок і корейської моркви можна приготувати приблизно таким же чином, як пропонується в попередньому рецепті (див. вище). Замість вареної курячої грудки використовуємо варені курячі сердечка. Сердечка розрізаємо кожне навпіл уздовж на 2 частини (можна і дрібніше).
Салат з курячою печінкою та морквою по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Курячу печінку варимо на невеликому об'ємі води протягом 10-15 хвилин і охолодити в бульйоні (його можна потім використовувати для приготування супу). Печінка виймаємо з бульйону шумівкою і покласти в друшляк, а коли стече, нарізаємо невеликими шматочками.
Морква подрібнюємо за допомогою спеціальної терки для приготування овочів по-корейськи, поміщаємо в окрему миску і заливаємо окропом хвилин на 8 потім воду зливаємо. Часник, зелений лук та іншу зелень дрібно рубаємо. Підготовлені таким чином інгредієнти з'єднуємо в салатниці, поливаємо заправкою (масло + сік лимона або оцет у співвідношенні 3:1). Приправляємо гострим червоним перцем і перемішуємо. До салату можна подати трохи легкого столового вина.
Салат із корейської моркви та відвареної курячої грудки
Інгредієнти:
Приготування
Поки вариться куряче відварне м'ясо, підготуємо інше. Наріжемо лук і фенхель півкільцями. Морква натремо на тертці для моркви по-корейськи. Помістимо підготовлені овочі в миску і обдадим окропом, через хвилин 5 воду зіллємо і заллємо заправку з суміші оцту з кунжутним маслом (співвідношення 1:3 або 2:3). Перемішаємо, нехай овочі маринуються.
Куряче філе остудимо і наріжемо невеликими шматочками, зручними для їжі. Додамо в миску з овочами. Приправимо гострим червоним перцем. Присыплем рубаними зеленню і часником. Всі перемішаємо. Вино можна подати легке світле.
Салат з курячих сердечок і корейської моркви можна приготувати приблизно таким же чином, як пропонується в попередньому рецепті (див. вище). Замість вареної курячої грудки використовуємо варені курячі сердечка. Сердечка розрізаємо кожне навпіл уздовж на 2 частини (можна і дрібніше).
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з селерою і куркою
Салат з селерою і куркою - це чудове низькокалорійне блюдо, відмінно підходить для дієтичного харчування. Так, і готувати його досить просто.
Салат з м'ясом і огірками
Салат може мати безліч «осіб». Тема салатів невичерпна, оскільки це найбільш універсальний тип страви. І зараз ми поділимося оригінальними варіантами
Салат з курки з цибулею
Різновидів салатів існує безліч. Вони регулярно присутні на наших повсякденних і святкових столах. І сьогодні ми розповімо, як приготувати чудовий
Салат з кальмарів і моркви
Кальмари і моркву - цінні та корисні харчові продукти, що володіють безліччю речовин, необхідних нашому організму. І зараз ми розберемося, як
Літній салат з куркою
Влітку ми воліємо їсти більш легку їжу, але білки організму все ж потрібні. В нашій сьогоднішній статті ми розглянемо цікаві варіанти приготування
Салат з куркою і квасолею
Для любителів легких і в той же час ситних салатів ми пропонуємо приготувати салат з курки з квасолею. Таке поєднання потрібно обов'язково розбавити