Салат «Рибки в ставку» зі шпротами
Незрівнянний варіант салату сьогодні розповімо в цій статті. Така закуска неодмінно вразить усіх гостей і ваше творіння ще довго будуть згадувати. Розповімо, як приготувати чудовий салат «Рибки в ставку» зі шпротами в основному складі.
Інгредієнти:
картопля – 130 г;
шпроти – 185 г;
яйце (велике) – 4 шт.;
плавлений сир (твердий) – 210 г;
майонез ;
часник;
цибуля зелена.
Приготування
Картопля промийте, відваріть «в мундирі», очистіть і подрібніть за допомогою великої терки. Викладайте його першим шаром і промажте майонезом.
Із консерви злити олію, дістаньте шпроти і відкладіть декілька цілих рибок для декору. Іншу рибку викладайте в тарілку, розімніть виделкою і розподіліть наступним шаром.
Яйця відваріть, остудіть в крижаній воді, очистіть і подрібніть на маленькій тертці. Посипте їх поверх шпрот і просочіть майонезом. Сирок попередньо заморозьте і натріть крупно. Змастіть поверхню готового салату сіточкою майонезу. Відкладеними раніше шпротами прикрасьте блюдо, встромивши їх головою вниз і посипте подрібненим зеленим луком.
Інгредієнти:
шпроти - 1 маленька стандартна банку;
картопля - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
цибуля (можна фіолетовий) - 2 шт.;
яйця (великі) - 2 шт.;
сир «Російський» (або інший не дуже солоний) - 65 г;
зелень цибулі, кропу і петрушки - для оформлення;
майонез класичний (можна домашній);
сіль.
Приготування
Спершу треба відварити яйця круто, моркву до м'якості і картоплю «в мундирі». Далі все очистіть і крупно подрібніть на тертці. Сир таким же чином натріть. Важливо, кожен інгредієнт необхідно натерти в окремі ємності. Шпроти розімніть вилкою, але залиште пару рибок для декорування страви. Цибулю очистіть і дрібненько порубаєте. Тепер, коли всі компоненти підготовлені можна салат укладати шарами. Візьміть відповідне блюдо і першим шаром розподілите картоплю, трохи присолите і змастіть майонезом.
Другим шаром розподілите цибуля, його не насичують, зверху третім шаром викладайте розім'яті шпроти і вже їх змастіть майонезом.
Четвертим шаром морква, яку потрібно присолити і змастити майонезом.
П'ятий шар – твердий сир, який просто змастіть майонезом і тепер шостий шар – це подрібнені яйця, їх обов'язково просочіть, посипте рубаною зеленню.
Тепер можна прикрасити салат рибкою і пір'ям зеленого лука, який краще розподілити по краю салату. В кількох місцях застроміть хвостики шпрот.
Рецепт салату «Рибки в ставку» з шпротів з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Картопля промийте, відваріть «в мундирі», очистіть і подрібніть за допомогою великої терки. Викладайте його першим шаром і промажте майонезом.
Із консерви злити олію, дістаньте шпроти і відкладіть декілька цілих рибок для декору. Іншу рибку викладайте в тарілку, розімніть виделкою і розподіліть наступним шаром.
Яйця відваріть, остудіть в крижаній воді, очистіть і подрібніть на маленькій тертці. Посипте їх поверх шпрот і просочіть майонезом. Сирок попередньо заморозьте і натріть крупно. Змастіть поверхню готового салату сіточкою майонезу. Відкладеними раніше шпротами прикрасьте блюдо, встромивши їх головою вниз і посипте подрібненим зеленим луком.
Як приготувати салат «Рибки в ставку» зі шпротами?
Інгредієнти:
Приготування
Спершу треба відварити яйця круто, моркву до м'якості і картоплю «в мундирі». Далі все очистіть і крупно подрібніть на тертці. Сир таким же чином натріть. Важливо, кожен інгредієнт необхідно натерти в окремі ємності. Шпроти розімніть вилкою, але залиште пару рибок для декорування страви. Цибулю очистіть і дрібненько порубаєте. Тепер, коли всі компоненти підготовлені можна салат укладати шарами. Візьміть відповідне блюдо і першим шаром розподілите картоплю, трохи присолите і змастіть майонезом.
Другим шаром розподілите цибуля, його не насичують, зверху третім шаром викладайте розім'яті шпроти і вже їх змастіть майонезом.
Четвертим шаром морква, яку потрібно присолити і змастити майонезом.
П'ятий шар – твердий сир, який просто змастіть майонезом і тепер шостий шар – це подрібнені яйця, їх обов'язково просочіть, посипте рубаною зеленню.
Тепер можна прикрасити салат рибкою і пір'ям зеленого лука, який краще розподілити по краю салату. В кількох місцях застроміть хвостики шпрот.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з моркви з часником і сиром
Присутність салату в обідньому меню робить трапезу яскравіше, ситніше і, звичайно, цікавіше. Щоб не вигадувати специфічні рецептури, пропонуємо
Салат «Рибки в ставку»
Незрівнянний салатик у вас вийде, якщо скористаєтеся нашими рекомендаціями і приготуєте його, наприклад, з нагоди урочистості. Він неймовірно ефектно
Салат «Соняшник» з чіпсами – рецепт
Салат «Соняшник», декорований чіпсами перетворить будь-який, навіть самий скромний стіл. А його мінімалістичний і досить бюджетний склад підкорить
Салат зі шпротами
Якщо ви любите шпроти і страви з ними, то ми підкажемо вам кілька цікавих і незатратных рецептів. Для приготування салатів з цією неймовірно смачною
Гарячі бутерброди зі шпротами
Гарячі бутерброди зі шпротами - дивно проста і нехитра закуска, яку з легкістю можна приготувати навіть на сніданок. Цікаві рецепти цієї страви ми