М'ясо по-німецьки - смачний і ситний обід
М'ясо по-німецьки - це досить простий, але дуже вдалий варіант приготування смачного і ситного страви. Його подають не тільки гарячим, але і холодним. Давайте розглянемо з вами цікаві рецепти приготування м'яса по-німецьки.
Інгредієнти:
свинина - 700 г;
зелені яблука - 4 шт.;
помідори - 3 шт.;
цибулина -200 г;
топлене масло-3 ст. ложки;
сіль, цукор - за смаком;
борошно пшеничне - 1 ст. ложка;
біле сухе вино - 125 мл;
зелень петрушки.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати м'ясо по-німецьки. Помідори миємо й нарізаємо тонкими кружечками. Ріпчасту цибулю чистимо і шаткуємо кільцями. Яблука промиваємо, рубаємо невеликими шматочками і, змішавши з помідорами, посипаємо цукровим піском.
Ставимо сковороду На плиту, наливаємо трохи масла і розігріваємо його. Пасеруємо на ньому половину порції лука, а потім перекладаємо його в форму для запікання. Викладаємо сюди ж половину яблук і помідорів. М'ясо ріжемо великими шматками, підсолюємо, перчимо за смаком і обсмажуємо з усіх боків на сковороді, злегка присипавши борошном. Після цього акуратно викладаємо м'ясо у форму і накриваємо зверху рештою цибулею, яблуками і помідорами.
Далі заливаємо м'ясо з овочами вином і відправляємо в духовку, розігріту до температури 200 градусів, приблизно на 45 хвилин. Готову страву посипаємо зеленню і подаємо разом з відварною картоплею .
Інгредієнти:
яловичина - 500 г;
м'ясний бульйон - 05 ст.;
гливи - 200 г;
оцет бальзамічний - 1 ст. ложка;
сік гранатовий - 100 мл;
вершки - 50 мл;
рослинна олія;
цибулина - 1 шт.;
мелена паприка - за смаком;
часник - 3 зубчики.
Приготування
М'якоть яловичини промиваємо та нарізаємо на порційні шматочки. Зубчики часнику очистити, подрібнюємо і змішуємо з пивом, гранатовим соком і паприкою. Заливаємо м'ясо отриманою сумішшю і перемішуємо. Прибираємо яловичину маринуватися на всю ніч у холодильник. Вранці очищаємо від лушпиння цибулю шаткуємо його гуртками.
Гливи промиваємо, обсушуємо і викладаємо на деко, застелений папером. Додаємо цибулю, часник, зверху поливаємо бальзамічним оцтом і рослинним маслом. Відправляємо деко на 10 хвилин у духовку, виставивши температуру 200 градусів.
Цим часом змішуємо сотейнику м'ясний бульйон з вершками, доводимо масу до кипіння і додаємо в неї запечені печериці з цибулею. Готуємо грибний соус приблизно 5 хвилин, помішуючи.
Замариноване м'ясо обсмажуємо по 4 хвилини з кожного боку на рослинному маслі. Потім накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь і готуємо м'ясо до готовності. Залишився маринад наливаємо у сотейник до соусу і доводимо до кипіння. Подаємо яловичину до столу з соусом, свіжою зеленню і грибним гарніром.
Інгредієнти:
яловичина 1 кг;
томатне пюре - 200 мл;
помідор - 1 шт.;
вода - 1 ст.;
цибулина - 2 шт.;
борошно - 2 щіпки;
рослинне масло - 100 мл;
сіль, перець, орегано, майоран, чебрець - за смаком.
Приготування
М'ясо нарізаємо досить великими шматками поперек волокон. Після цього обвалюємо кожен шматочок у борошні із сіллю. Обсмажуємо її на рослинній масло в сковороді на сильному вогні, щоб зверху утворилася скоринка, а всередині м'ясо залишилося сирим і м'яким. Далі перекладаємо яловичину в каструлю, посипаємо сухою зеленню, додаємо томатне пюре і скибочки помідор. Цибулю нарізаємо півкільцями, теж злегка пасеруємо на рослинній олії і відправляємо в каструлю. Виливаємо склянку води, закриваємо кришкою і тушкуємо приблизно 15 години на слабенькому вогні, періодично перемішуючи м'ясо.
М'ясо по-німецьки з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати м'ясо по-німецьки. Помідори миємо й нарізаємо тонкими кружечками. Ріпчасту цибулю чистимо і шаткуємо кільцями. Яблука промиваємо, рубаємо невеликими шматочками і, змішавши з помідорами, посипаємо цукровим піском.
Ставимо сковороду На плиту, наливаємо трохи масла і розігріваємо його. Пасеруємо на ньому половину порції лука, а потім перекладаємо його в форму для запікання. Викладаємо сюди ж половину яблук і помідорів. М'ясо ріжемо великими шматками, підсолюємо, перчимо за смаком і обсмажуємо з усіх боків на сковороді, злегка присипавши борошном. Після цього акуратно викладаємо м'ясо у форму і накриваємо зверху рештою цибулею, яблуками і помідорами.
Далі заливаємо м'ясо з овочами вином і відправляємо в духовку, розігріту до температури 200 градусів, приблизно на 45 хвилин. Готову страву посипаємо зеленню і подаємо разом з відварною картоплею .
М'ясо по-німецьки в пивному соусі
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть яловичини промиваємо та нарізаємо на порційні шматочки. Зубчики часнику очистити, подрібнюємо і змішуємо з пивом, гранатовим соком і паприкою. Заливаємо м'ясо отриманою сумішшю і перемішуємо. Прибираємо яловичину маринуватися на всю ніч у холодильник. Вранці очищаємо від лушпиння цибулю шаткуємо його гуртками.
Гливи промиваємо, обсушуємо і викладаємо на деко, застелений папером. Додаємо цибулю, часник, зверху поливаємо бальзамічним оцтом і рослинним маслом. Відправляємо деко на 10 хвилин у духовку, виставивши температуру 200 градусів.
Цим часом змішуємо сотейнику м'ясний бульйон з вершками, доводимо масу до кипіння і додаємо в неї запечені печериці з цибулею. Готуємо грибний соус приблизно 5 хвилин, помішуючи.
Замариноване м'ясо обсмажуємо по 4 хвилини з кожного боку на рослинному маслі. Потім накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь і готуємо м'ясо до готовності. Залишився маринад наливаємо у сотейник до соусу і доводимо до кипіння. Подаємо яловичину до столу з соусом, свіжою зеленню і грибним гарніром.
Простий рецепт м'яса по-німецьки з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо досить великими шматками поперек волокон. Після цього обвалюємо кожен шматочок у борошні із сіллю. Обсмажуємо її на рослинній масло в сковороді на сильному вогні, щоб зверху утворилася скоринка, а всередині м'ясо залишилося сирим і м'яким. Далі перекладаємо яловичину в каструлю, посипаємо сухою зеленню, додаємо томатне пюре і скибочки помідор. Цибулю нарізаємо півкільцями, теж злегка пасеруємо на рослинній олії і відправляємо в каструлю. Виливаємо склянку води, закриваємо кришкою і тушкуємо приблизно 15 години на слабенькому вогні, періодично перемішуючи м'ясо.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясо з вершками
М'ясо з вершками - це напрочуд смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейних вечерь або обідів. А на гарнір до нього завжди можна подати гречку,
Смажена яловичина з цибулею
Приготувати м'ясо, щоб воно вийшло соковитим і напрочуд ніжним, можна по-різному. Пропонуємо вам посмажити яловичину з цибулею і подати це блюдо з
Тушкована яловичина в сметані
Тушкована яловичина в ніжній сметанною підливі розкриє смак будь-якого гарніру. Це гаряча страва ідеально підходить для холодної пори року, так як
М'ясо, тушковане в сметані
М'ясо, тушковане в сметані - просте, соковите і смачне блюдо. Чудовий варіант для сімейного обіду. Подавати його можна з будь-яким гарніром:
Свинина з соусом - рецепти
Свинина з соусом - приголомшливо смачне блюдо, яке неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. І сьогодні ми детально розберемося, як її
Тушкована капуста по-німецьки
Всі ми любимо тушковану капусту - це дивовижно смачне і корисне блюдо. І сьогодні ми розповімо про те, як її приготувати по-німецьки. Давайте