Яблучний чай з апельсином і корицею

Користь яблучного чаю з корицею і апельсином очевидна: крім того, що напій дивно зігріває і бадьорить, він підвищує імунітет, сприяє поліпшенню роботи кишечника і виведенню зайвої води з організму, попереджаючи набряклість. Готувати такий чай можна як із зелених, так і з чорних листя, а любителі каркаде можуть використовувати пурпурові пелюстки в якості основи.
Яблучний чай з апельсином і корицею – рецепт
Почнемо зі стандартної рецептури, яка передбачає заварювання чаю на яблучно-апельсиновий відварі з паличками кориці.
Інгредієнти:
Приготування
Залийте воду в будь-яку емальовану ємність і поставте на вогонь. Дочекайтеся закипання рідини, а потім покладіть в неї скибочки яблук (без серцевини з насінням), цедру і палички кориці. Дочекайтеся повторного закипання, накрийте каструлю кришкою і зніміть з вогню. Дайте ємності постояти в теплі близько 5-7 хвилин, щоб яблука, цедра і кориця віддали максимум свого аромату і смаку. В насичений, пряний розчин всипте чайне листя, і знову накрийте ємність, тепер залишаючи чай заваритися. Процідіть напій, доповніть медом і насолоджуйтеся.
Чай з яблуком, апельсином і корицею
Для тих, хто не проти зігрітися не тільки чаєм, але і невеликою порцією алкоголю, рекомендуємо випробувати такий рецепт. Висока якість спиртного в ньому обов'язково інакше різкий смак алкоголю переб'є собою всю пряну композицію.
Інгредієнти:
Приготування
Поставте склянку води на вогонь, доведіть його до кипіння, зніміть з жару і залийте рідиною чайні пакетик і паличку кориці. Залиште чай заваритися, а корицю – віддати весь свій аромат, буквально на пару хвилин. По закінченні часу процідіть чай, доповніть його соком половинки апельсина, сидром та бурбоном. Пробуйте напій не зволікаючи, доповнивши часточкою цитруса для краси.
Яблучний чай на соку з апельсином і корицею – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
З'єднайте сік і воду разом і доведіть суміш до кипіння. Залийте чай киплячою рідиною, покладіть корицю, цедру, аніс і гвоздику слідом, а потім залиште напій заваритися на 5-7 хвилин.
Яблучний чай з апельсином, молоком і корицею

Якщо до цього молочний чай снився вам в кошмарах, то дайте цьому напою новий шанс, взявши за основу цей рецепт. Чашка пряного молочного чаю ніби сама змушує обернутися пледом і спостерігати за царюванням осені з вікна.
Інгредієнти:
Приготування
Поставте ромашковий чай на вогонь, покладіть в нього часточки яблук (без шкірки і серцевини) і паличку кориці, і варіть напій до тих пір, поки яблука не розм'якшаться. Фруктові шматочки в готовому напої пюрируйте і процідіть чай через дрібне сито. Влийте в напій молоко і підсолодіть його медом за смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти

Варення з яблук з корицею
Багатьом відомо, що яблука з корицею - це прекрасний дует у випічці. Однак мало хто уявляє чи пробував подібне поєднання у вигляді варення.

Чайний глінтвейн
Класичний глінтвейн готується на основі червоного вина. Але далеко не всім по душі такий алкогольний напій, і тому сьогодні мова піде про

Яблучний чай з апельсином
На даний момент в магазинах існує величезний вибір фруктових чаїв. І сьогодні ми розповімо, як приготувати такий смачний напій в домашніх умовах.

Яблучний глінтвейн
Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.