Лимонад із заморожених апельсинів
Навіщо заморожувати цитрусові, питаєте ви? По-перше для того, щоб позбавити їх від характерної гірчинки, а по-друге, щоб добути якомога більше соку. Якщо ви маєте звичку заморожувати продукти про запас, то рецепти апельсинових лимонадів з нашої статті стануть в нагоді вам для того, щоб приготувати прохолодний напій за лічені хвилини.
Для приготування лимонаду із заморожених апельсинів за цим рецептом, вам, крім води, знадобляться всього пара інгредієнтів – самі апельсини і мед . На виході вийде насичений цитрусовий напій з класичним смаком.
Інгредієнти:
апельсини - 500 г;
мед - 120 р.
Приготування
За день до приготування напою, цитруси обдайте окропом, висушіть і покладіть в морозильну камеру. У день приготування апельсини злегка розморозьте, щоб їх можливо було нарізати, а потім пропустіть через м'ясорубку. Залийте цитруси 600 мл води і залиште на вогні до закипання. Окремо змішайте мед з ще 400 мл води і зваріть сироп. Влийте сироп до апельсиновому відвару і залиште напій охолонути, після чого відіжміть його через марлю і вилийте в глечик з льодом і свіжими шматочками апельсина.
Інгредієнти:
корінь імбиру - 3-4 скибочки;
апельсини - 700 г;
лимон - 200 г;
мед - за смаком.
Приготування
На дно каструлі покладете скибочки кореня імбиру, кружечки попередньо розморожених апельсинів і лайма. Залийте цитруси і імбир водою так, щоб покрити, а потім поставте на вогонь і варіть 10 хвилин після закипання. Отриману концентровану основу збийте блендером, а потім гарненько відіжміть через сито. Змішайте апельсиново-лаймовий концентрат з медом і залийте півтора літрами крижаної води. Лимонад з апельсинів і лимона доповніть шматочками свіжих цитрусових.
Інгредієнти:
апельсини - 850 г;
пучок листя м'яти;
чайні пакетики - 4 шт.;
вода - 1 8 л;
цукровий пісок - 130 р.
Приготування
Доведіть до кипіння всю воду і залийте склянкою отриманого окропу чайні пакетики. Залиште чай міцно заваритися, а самі візьміться за цитрусово-м'ятну основу. Наріжте підморожені апельсини кільцями і покладіть залишився в окріп разом з цукровим піском. Варіть напій 7-10 хвилин після повторного закипання рідини, влийте чай, зніміть ємність з вогню і покладіть м'яту. Коли напій охолоне до теплого, процідіть його, ретельно вичавлюючи скибочки апельсинів. Лимонад із заморожених апельсинів в домашніх умовах готовий! Подавайте його з шматочками свіжих цитрусових, листочками м'яти і льодом.
Домашній лимонад з апельсинів з медом
Для приготування лимонаду із заморожених апельсинів за цим рецептом, вам, крім води, знадобляться всього пара інгредієнтів – самі апельсини і мед . На виході вийде насичений цитрусовий напій з класичним смаком.
Інгредієнти:
Приготування
За день до приготування напою, цитруси обдайте окропом, висушіть і покладіть в морозильну камеру. У день приготування апельсини злегка розморозьте, щоб їх можливо було нарізати, а потім пропустіть через м'ясорубку. Залийте цитруси 600 мл води і залиште на вогні до закипання. Окремо змішайте мед з ще 400 мл води і зваріть сироп. Влийте сироп до апельсиновому відвару і залиште напій охолонути, після чого відіжміть його через марлю і вилийте в глечик з льодом і свіжими шматочками апельсина.
Імбирний лимонад з апельсином
Інгредієнти:
Приготування
На дно каструлі покладете скибочки кореня імбиру, кружечки попередньо розморожених апельсинів і лайма. Залийте цитруси і імбир водою так, щоб покрити, а потім поставте на вогонь і варіть 10 хвилин після закипання. Отриману концентровану основу збийте блендером, а потім гарненько відіжміть через сито. Змішайте апельсиново-лаймовий концентрат з медом і залийте півтора літрами крижаної води. Лимонад з апельсинів і лимона доповніть шматочками свіжих цитрусових.
Апельсиновий лимонад з м'ятою і чаєм в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Доведіть до кипіння всю воду і залийте склянкою отриманого окропу чайні пакетики. Залиште чай міцно заваритися, а самі візьміться за цитрусово-м'ятну основу. Наріжте підморожені апельсини кільцями і покладіть залишився в окріп разом з цукровим піском. Варіть напій 7-10 хвилин після повторного закипання рідини, влийте чай, зніміть ємність з вогню і покладіть м'яту. Коли напій охолоне до теплого, процідіть його, ретельно вичавлюючи скибочки апельсинів. Лимонад із заморожених апельсинів в домашніх умовах готовий! Подавайте його з шматочками свіжих цитрусових, листочками м'яти і льодом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кисіль із заморожених ягід
Кисіль – це чудовий напій, здатний втамувати голод і послужити десертом одночасно. Влітку і восени ми готуємо киселі зі свіжих ягід. Але взимку і
Напій із заморожених апельсинів
Напій із заморожених апельсинів - це відмінне поєднання смаку та якості. Головне - дуже просто готується, не вимагає багато часу або дорогих
Варення з апельсинів і лимонів
Всі ми звикли до вареньям, які прийнято варити влітку з сезонних фруктів і ягід. Але є і такі види цього ласощі, які можна варити навіть у холодні
Домашній лимонад - рецепт
Домашній лимонад - це дуже популярний напій, особливо в літній час, коли на вулиці нещадно світить яскраве сонечко. Хочете освіжитися смачним
Лимонад з апельсинів
Готовий лимонад, звичайно ж, можна просто купити в магазині. Але чи буде він корисний? Навряд чи, адже в ньому багато барвників, консервантів. Тому